Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny w urzędach nie jest nawet tak najgorzej. Urzędnicy sa teraz naprawdę bardzo ludzcy :)

Tylko przy wykupie mieszkania to bardzo długo trwa, a to są w sumie dwa, trzy wnioski do złożenia. Ja już zrezygnowałam nawet z kaucji, która moja babcia wpłaciła przy zasiedleniu się, która też uległby bonifikacie i mogłoby to wynieść zaledwie 200 zł. A czekania kolejny miesiąc. Już machnęłam na to ręką.

Natomiast dzisiaj rano odebrałam już nowe tablice. Szybko, nie? :rolleyes:

Magda, dostałaś mejla ode mnie?

Jasne ;)

Nie mam nic ciekawego dla Was, bo nie byłam w mieszkaniu chyba od ostatnich zdjęć. Wiem tylko z esemesowych wiadomości, że drzwi są wstawione, jest też już wyspo-stół, a jutro podobno ma być montowana garderoba i inne meble. I chyba jutro tam pojadę to obfocę trochę więcej. :rolleyes:

Tymczasem, wykorzystam chwilowy antrakt i wrócę do mojej kuchni.

Za chwilę minie 2 lata jak ją remontowaliśmy, a ja nadal mam w niej kilka niedoróbek. W jednym miejscu niedomalowane, w jednym brak akrylu. Denerwuje mnie też brak nowego stołu i krzeseł.

Ale w końcu się ruszyłam i niedomalowane miejsce pomalowałam, zamówiłam stołki takie jak chciałam. Jeszcze muszę skończyć malować przedpokój, bo dwa lata temu zabrakło mi farby, a jak ją kupiłam to zabrakło chęci. ;) Wojtek, pamiętasz jak stałam na drabinie :rolleyes:;)

Plan mam taki, że może po świętach uda mi się wszystko skończyć i zrobię swoją sesje zdjęciową i tym samym kuchnia będzie ostatecznie skończona.:)

No i stołek.

http://foto0.m.onet.pl/_m/87ab1caaa2f95fd59289e709630f0e48,21,19,0.jpg

Bardzo Was przepraszam Dziewczyny, ale chwilowo nie będzie tych zdjęć :( W mieszkaniu sa teraz rzeczy Inwestorki i dopóki nie pochowa ich do szaf to wstrzymamy sie z fotkami. Napewno będzie sesja zdjęciowa jak tylko będzie porządek. :)

Póki co ponudzę Wam jeszcze z moja kuchnią. Brakuje mi tylko stolika, ale już jestem na dobrej drodze, bo mam już blat. ;)

W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie.

Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności,

mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

Wielkanocne+jaja+z+arabesk%25C4%2585.JPG

Dla wszystkich, którzy nie mają dzienników, a mnie wspierają, odwiedzają, którzy mnie lubią i nie lubią ;) oraz dla tych, których dzienników nie zdołałam odszukać zostawiam najlepsze życzenia.:)

http://foto3.m.onet.pl/_m/cc96a0344f6474a929a6315f4d8ce6d3,21,19,0.jpg