martaMarcia 17.01.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ja ją kupiłam, o ile dobrze pamiętam za 750. Jest piękna, choć na razie tylko cieszy oko w pudełku. Kupując tą lampę zweryfikowałam swoje zdanie nt designu"inspirowanego". Ta lampa jest po prostu warta tej nieprzyzwoitej sumy. Migotko, mam prośbę, czy jak będziesz miała chwilę, mogłabyś sprawdzić czy ta lampa obraca się oprócz góra-dół, również w boki. Nie wiem czy zrozumiesz co mam na myśli, chodzi mi o te okrągłe łączenia, czy w tych miejscach lampa się obraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.01.2015 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Przepraszam, wybaczcie mi prywatę, ale chciałabym umieścić małe ogłoszenie. Moja kuzynka sprzedaje piękną działkę budowlaną na wrocławskich Stabłowicach przy ul. Starogajowej. Jeśli ktoś jest zainteresowany budową to jest naprawdę rewelacyjna lokalizacja. Baaardzo gorąco polecam. Wydaje mi się, że cena nie jest zbyt wygórowana jak na Stabłowice, a takich działek to tam ze świecą szukać. Zostawiam linka do ogłoszenia, dzwońcie, pytajcie i dogadujcie się KLIK TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.01.2015 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Jutro sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2015 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 A ja myślałam, że to tylko u nas takie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.01.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 A ja myślałam, że to tylko u nas takie ceny Fakt, tanio nie jest, ale ceny działek w tej lokalizacji są jeszcze wyższe. To dość prężnie rozwijająca się część Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Koło mnie jest 140, choć bywa i mniej i znacznie wiecej. 10 km bliżej w strone Warszawy już o co najmniej 100 więcej. O Konstancinie i okolicach lepiej nawet nie myślec. Uważam, że to przesada kupować ziemię za takie ceny, bo z czego dom postawić, skoro już na dziełke trzeba wziąć kredyt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 18.01.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Fakt, tanio nie jest, ale ceny działek w tej lokalizacji są jeszcze wyższe. To dość prężnie rozwijająca się część Wrocławia. Prężnie rozwijająca się część Wrocławia, do tego całkiem fajne miejsce z tego, co kojarzę, myślę,że kupiec się znajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2015 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Koło mnie jest 140, choć bywa i mniej i znacznie wiecej. 10 km bliżej w strone Warszawy już o co najmniej 100 więcej. O Konstancinie i okolicach lepiej nawet nie myślec. Uważam, że to przesada kupować ziemię za takie ceny, bo z czego dom postawić, skoro już na dziełke trzeba wziąć kredyt??? Zupełnie nie rozumiem dlaczego są takie ceny, ale podejrzewam, że dlatego, ze to jest w mieście, a ceny działek, jak wiadomo, w mieście są kosmiczne. Ale za to jakie udogodnienia Wszystko masz na wyciągniecie ręki. Praktycznie nie musisz mieć samochodu, bo jest komunikacja miejska. No i to są miejsca niezalewowe. To chyba też ważne przy wyborze działki we Wrocławiu. Pamiętam, że w tym najbardziej gorącym okresie dla budownictwa to działki były tam po 500 zł/m2 i schodziły jak świeże bułeczki Marcia, kupiec na pewno się znajdzie. Już podobno wczoraj ktoś był oglądać Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.01.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Migotko, mam prośbę, czy jak będziesz miała chwilę, mogłabyś sprawdzić czy ta lampa obraca się oprócz góra-dół, również w boki. Nie wiem czy zrozumiesz co mam na myśli, chodzi mi o te okrągłe łączenia, czy w tych miejscach lampa się obraca? Sprawdziłam: ramię lampy jest ruchome tylko w jednym zakresie góra-dół. Natomiast główka obraca się dookoła. Lampę można zamówić w wielu kolorach i różnych wykończeniach ( mat i połysk) U mnie niestety kolejne opóźnienie, miejmy nadzieję że chwilowe Tymczasem nie próżnujemy - wyselekcjonowaliśmy, zgodnie z projektem Magdy płytki. Myślę że Pan glazurnik nieco się zdziwi jak zobaczy popodpisywane płytki:D Jednak to II gatunek. Na szczęście czarna mutina nie wymagała "dopasowywania" każdej płytki. Uff, bo chyba bym nie dała rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.01.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Fakt, tanio nie jest, ale ceny działek w tej lokalizacji są jeszcze wyższe. To dość prężnie rozwijająca się część Wrocławia. Co rozumiesz przez prężnie rozwijająca się część Wrocławia??? Bo postawienie szpitala w pobliżu jest raczej utrapieniem niż rozwojem dla rejonu. Cena 1m2 działki wyższa niż cena 1m2 na Bielanach, gdzie nie ma domów w 2 linii zabudowy a wszystkie media masz w ulicy. Pytanie podstawowe to jakie są warunki zabudowy i gdzie są usytuowane media - jakie koszty doprowadzenia do działki. Planowana budowa osiedla 14 domków przez dewelopera to dla mnie wada a nie zaleta lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.01.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Sprawdziłam: ramię lampy jest ruchome tylko w jednym zakresie góra-dół. Natomiast główka obraca się dookoła. Lampę można zamówić w wielu kolorach i różnych wykończeniach ( mat i połysk) U mnie niestety kolejne opóźnienie, miejmy nadzieję że chwilowe Tymczasem nie próżnujemy - wyselekcjonowaliśmy, zgodnie z projektem Magdy płytki. Myślę że Pan glazurnik nieco się zdziwi jak zobaczy popodpisywane płytki:D Jednak to II gatunek. Na szczęście czarna mutina nie wymagała "dopasowywania" każdej płytki. Uff, bo chyba bym nie dała rady. Migotko, bardzo dziękuję za info:) chyba się skuszę na tę lampę już z niecierpliwością czekam na zdjęcia Twoich realizacji:) Edit: a co do selekcji płytek, to my tak samo mieliśmy z Geo Ceramiką w kuchni:)) Edytowane 19 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2015 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Co rozumiesz przez prężnie rozwijająca się część Wrocławia??? Bo postawienie szpitala w pobliżu jest raczej utrapieniem niż rozwojem dla rejonu. Cena 1m2 działki wyższa niż cena 1m2 na Bielanach, gdzie nie ma domów w 2 linii zabudowy a wszystkie media masz w ulicy. Pytanie podstawowe to jakie są warunki zabudowy i gdzie są usytuowane media - jakie koszty doprowadzenia do działki. Planowana budowa osiedla 14 domków przez dewelopera to dla mnie wada a nie zaleta lokalizacji. Cześć Wojtku Odpowiadając na twoje pytania to chyba nie zaprzeczysz, że ostatnio miasto zaczęło inwestować w zachodnią część Wrocławia. To czy ktoś chce mieszkać na Bielanach czy na Stabłowicach to kwestia preferencji. Jeśli ja mogłabym wybierać to wybrałabym Stabłowice, ale dlatego, że jestem z tą częścią miasta bardziej związana. Postawienie szpitala to dla mnie akurat duży plus. Jedyny minus to drogi. Za mało, za ciasno. Może sprawę rozwiąże w jakimś stopniu obwodnica leśnicka, którą mają wkrótce zacząć budować. Co do ceny to nie będę dyskutować. Nawet jeśli miałabym kasę na działkę to nie byłoby mnie stać na budowę Tam nie ma być osiedla stawianego przez dewelopera, tylko jest wytyczonych 14 działek. Kuzynka sprzedaje swoją, reszta należy do pozostałych członków rodziny i z tego co wiem niektórzy zamierzają się tam budować. O warunkach zabudowy nic Ci nie opowiem, bo zupełnie nie znam tematu. Jeśli chcesz wiedzieć więcej musisz zadzwonić do Domi i popytać. Można też podjechać i zobaczyć. Na miejscu zawsze ktoś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.01.2015 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Każda lokalizacja do mieszkania wynika z preferencji wybierającego:yes: - dałem przykład Bielan bo ceny z tego rejonu są mi znane. Na budowę kolejnego domu nie mam najmniejszej ochoty:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2015 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Każda lokalizacja do mieszkania wynika z preferencji wybierającego:yes: - dałem przykład Bielan bo ceny z tego rejonu są mi znane. Na budowę kolejnego domu nie mam najmniejszej ochoty Wcale Ci się nie dziwię Zrobiłeś już schody? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 20.01.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Szcegółowa selekcja płytek:D A tu zbliżenie: Lampkę polecam, tylko z tego co pamiętam czekaliśmy na nią ponad 2 miesiące. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.01.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wiem, że zaglądacie od czasu do czasu więc wklejam pierwsze postępy prac w górnej łazience. http://m.ocdn.eu/_m/5f857fa55547956f89c59b279f25284f,21,19,0.jpg Jutro ma być położona mutina na ściance kolankowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.01.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Zawsze zaglądam Piękne te płytki Bardzo ładna szarość, taka gołębia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.01.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 schodów nie zrobiłem jeszcze:(.kto kładzie kafle w tej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.01.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Zawsze zaglądam Piękne te płytki Bardzo ładna szarość, taka gołębia... Wiem, wiem schodów nie zrobiłem jeszcze:(. kto kładzie kafle w tej łazience? A ruszyłeś coś w ogóle w domu? Czy raczej coś wokół? Nie wiem kto kładzie kafle, bo dom nie jest we Wrocku, czego żałuję bo działamy na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.01.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 mam plan ruszyć od maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts