Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ładnie wyglądają kafle, czekam już na Mutinę:)

Ja też już nie mogę się doczekać. Migotka mówi, ze ciężko zrobić jej zdjęcie, żeby widoczne były te wyżłobienia i faktura.

mam plan ruszyć od maja.

Super. :) Co masz w planie na ten rok? :rolleyes:

Magdo, kolejne fajne projekty łazienek. Jielde zawsze mi się podobała, ale nie znalazłam dla niej miejsca. Teraz patrzę na tę małą łazienkę Panny Migotki i mam pewien pomysł :)

Co do forum. U mnie faktycznie ucichło. Pierwszy powód - napisanie postu na moim laptopie graniczy z cudem. Nie wiem skąd ten problem. Nie chce też kopiować i wklejać, więc nie mogę napisać w wordzie i przekleić Odechciewa pisać. Po drugie - mało się dzieje, więc i u siebie nic nie piszę. Po trzecie - po urodzeniu młodego, jak już siedzę przy laptopie, to załatwiam pilne sprawy z pracy. Ciężko też pisać jedną ręką.

Szkoda. Nawet w tym roku życzeń nie napisałam w swoim wątku.

Może zbiorę się i wrócę, ale pod warunkiem przezwyciężenia tego sprzętu.

Dzięki Spireo :)

Miło, że wpadłaś:yes: Mimo, że teraz czas zajmuje Ci nowy mężczyzna :D Jak już będzie ciepło to pokaż chociaż kawałek ogrodu. W tym roku już pewnie będziesz miała owoce :)

U Ciebie w małej łazience mogłaby się wpasować ta mniejsza Jielde, bez ramienia. Może w tej stali szczotkowanej:rolleyes: Albo zaszaleć z kolorem;)

Z placu boju donoszę, że Mutina została położona, ale zdjęcia będą dopiero jutro, bo trzeba ją umyć.

Natomiast mam od migotki zdjęcie kinkietu do dolnej łazienki. :wiggle:Wiem że parę osób było zainteresowanych. ;)

Wygląda super :)

http://m.ocdn.eu/_m/49fc8f9b016334e60e12af506d69bd55,21,19,0.jpg

Ja ją kupiłam, o ile dobrze pamiętam za 750. Jest piękna, choć na razie tylko cieszy oko w pudełku. Kupując tą lampę zweryfikowałam swoje zdanie nt designu"inspirowanego". Ta lampa jest po prostu warta tej nieprzyzwoitej sumy.:yes:

Migotko, gdzie kupiłaś ją w takiej cenie? Prośba o namiar, też się nad nimi do sypialni zastanawiam :)

Madziu, w mojej sypialni powoli wygrywa Twoja opcja :p

Migotko, gdzie kupiłaś ją w takiej cenie? Prośba o namiar, też się nad nimi do sypialni zastanawiam :)

Madziu, w mojej sypialni powoli wygrywa Twoja opcja :p

Również i mi się ten namiar przyda, bo będę ją pod koniec stycznia zamawiała :))

i cierpliwie czekam na Mutiny:) pozdrowienia!

Znalazłam fakturę. Lamkę kupowaliśmy tu: http://www.secretlife.pl/lampy-scienne,lampa-jielde-signal-si331,164

Niestety od tego czasu podrożała. Ja zapłaciłam 730.

Dziękuję Migotko :)

edit:

ps. zamówiłam dziś:)

Edytowane przez martaMarcia

Magda jakbyś mogła wpaść do mnie i doradzić cos w sprawie łazienek byłabym wdzięczna:)

a może mogłabyś polecic jakieś fajne panele, które widziałaś na zywo ułożone na podłodze, które ładnie wygladają cos w kolorze dębu, takie które ociepliły by wnetrze

Edytowane przez olalee

Witaj Madziu :hug:

Cieszę się, że jesteś :). Odetchnęłam, że przynajmniej u Ciebie nie mam dużo nadrabiania :D. Za to, to co znalazłam w postach cieszy me oczy ogromnie i zazdroszczę P@nnie Migotce tak pięknie zaprojektowanych łazienek. Czekam z wypiekami na ciąg dalszy :wiggle:

Co do forum to przyznam się, że miałam momenty, że chciałam zlikwidować ten dziennik:( Tylko jakoś mi szkoda było i tych moich wpisów, no i sentymentalna chyba jestem:D Kiedyś było jakoś inaczej, tworzyły się grupy wsparcia, Inwestorzy pokazywali zdjęcia, były porady, nawet spotkania forumowe. Sama byłam na jednej parapetówie :yes: A teraz nie wiem co się dzieje?

Ale taka już kolej rzeczy, że budowa się kończy, zaczyna się inne, pobudowlane życie. Tak już jest i koniec. Fajnie, że niektóre dziewczyny zawierają przyjaźnie i kontynuują je poza forum. :yes:

Ja jeszcze czasami do Ciebie zaglądam;) a spotkać też się powinnyśmy.... Powinnam pokazać Ci łazienkę jesteś jej matką chrzestną;) A Forum chyba się nie zmieniło tylko ludzie.

Ps. Świat jest mały u Ciebie widuję dziewczyny z ogrodowiska bardzo je pozdrawiam