martaMarcia 21.01.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Ładnie wyglądają kafle, czekam już na Mutinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.01.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Ładnie wyglądają kafle, czekam już na Mutinę Ja też już nie mogę się doczekać. Migotka mówi, ze ciężko zrobić jej zdjęcie, żeby widoczne były te wyżłobienia i faktura. mam plan ruszyć od maja. Super. Co masz w planie na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.01.2015 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Magdo, kolejne fajne projekty łazienek. Jielde zawsze mi się podobała, ale nie znalazłam dla niej miejsca. Teraz patrzę na tę małą łazienkę Panny Migotki i mam pewien pomysł Co do forum. U mnie faktycznie ucichło. Pierwszy powód - napisanie postu na moim laptopie graniczy z cudem. Nie wiem skąd ten problem. Nie chce też kopiować i wklejać, więc nie mogę napisać w wordzie i przekleić Odechciewa pisać. Po drugie - mało się dzieje, więc i u siebie nic nie piszę. Po trzecie - po urodzeniu młodego, jak już siedzę przy laptopie, to załatwiam pilne sprawy z pracy. Ciężko też pisać jedną ręką. Szkoda. Nawet w tym roku życzeń nie napisałam w swoim wątku. Może zbiorę się i wrócę, ale pod warunkiem przezwyciężenia tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.01.2015 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dzięki Spireo Miło, że wpadłaś Mimo, że teraz czas zajmuje Ci nowy mężczyzna Jak już będzie ciepło to pokaż chociaż kawałek ogrodu. W tym roku już pewnie będziesz miała owoce U Ciebie w małej łazience mogłaby się wpasować ta mniejsza Jielde, bez ramienia. Może w tej stali szczotkowanej:rolleyes: Albo zaszaleć z kolorem;) Z placu boju donoszę, że Mutina została położona, ale zdjęcia będą dopiero jutro, bo trzeba ją umyć. Natomiast mam od migotki zdjęcie kinkietu do dolnej łazienki. :wiggle:Wiem że parę osób było zainteresowanych. Wygląda super http://m.ocdn.eu/_m/49fc8f9b016334e60e12af506d69bd55,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.01.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Magda, dziękuję za to zdjęcie, faktycznie rewelacja:) będzie chyba również u mnie:) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.01.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Magda, dziękuję za to zdjęcie, faktycznie rewelacja:) będzie chyba również u mnie:) ! Nie ma sprawy Marta, a o jakim kolorze myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.01.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Chyba o czarnym, zamiast lampy nożycowej w łazience... a może jakiś grafit jeśli jest:) Chociaż w sypialni przy biurku też ją widzę i tu mogłabym zaszaleć z kolorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.01.2015 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Właśnie patrzę i kolorów od zatrzęsienia a grafitu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 25.01.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Ja ją kupiłam, o ile dobrze pamiętam za 750. Jest piękna, choć na razie tylko cieszy oko w pudełku. Kupując tą lampę zweryfikowałam swoje zdanie nt designu"inspirowanego". Ta lampa jest po prostu warta tej nieprzyzwoitej sumy. Migotko, gdzie kupiłaś ją w takiej cenie? Prośba o namiar, też się nad nimi do sypialni zastanawiam Madziu, w mojej sypialni powoli wygrywa Twoja opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 25.01.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Muszę odszukać fakturę. Lampkę zamawialiśmy przez sklep internetowy. Odbieraliśmy osobiście w Warszawie. Zdjęć mutiny na razie nie będzie. Domycie jej będzie wymagać nieco więcej czasu:( obiecuję zrobić jak tylko z czarnej ściany znikną gipsowe mazaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 25.01.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Migotko, gdzie kupiłaś ją w takiej cenie? Prośba o namiar, też się nad nimi do sypialni zastanawiam Madziu, w mojej sypialni powoli wygrywa Twoja opcja Również i mi się ten namiar przyda, bo będę ją pod koniec stycznia zamawiała ) i cierpliwie czekam na Mutiny:) pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.01.2015 01:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Madziu, w mojej sypialni powoli wygrywa Twoja opcja Mi, to znaczy jaka opcja? Że mniejsze łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 26.01.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Znalazłam fakturę. Lamkę kupowaliśmy tu: http://www.secretlife.pl/lampy-scienne,lampa-jielde-signal-si331,164Niestety od tego czasu podrożała. Ja zapłaciłam 730. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.01.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Znalazłam fakturę. Lamkę kupowaliśmy tu: http://www.secretlife.pl/lampy-scienne,lampa-jielde-signal-si331,164 Niestety od tego czasu podrożała. Ja zapłaciłam 730. Dziękuję Migotko edit: ps. zamówiłam dziś Edytowane 27 Stycznia 2015 przez martaMarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Przepiękne łazienki kolejny raz jestem zauroczona:) Migotko będziesz miała blat drewniany? jeśli tak to jaki, drzewo egzotyczne? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Magda jakbyś mogła wpaść do mnie i doradzić cos w sprawie łazienek byłabym wdzięczna:) a może mogłabyś polecic jakieś fajne panele, które widziałaś na zywo ułożone na podłodze, które ładnie wygladają cos w kolorze dębu, takie które ociepliły by wnetrze Edytowane 28 Stycznia 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.01.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Myślę, że blat będzie po prostu fornirowany. Mam fornirowany stół w jadalni aktualnie. Po 10 latach ma się dobrze, a też go wodą i innymi substancjami moje dzieci atakowały:) Zabudowa meblowa łazienek jeszcze nie była dyskutowana ze stolarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 28.01.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 też właśnie się zastanawiałam nad fornirowanym w kuchni są i też się nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.01.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witaj Madziu Cieszę się, że jesteś . Odetchnęłam, że przynajmniej u Ciebie nie mam dużo nadrabiania . Za to, to co znalazłam w postach cieszy me oczy ogromnie i zazdroszczę P@nnie Migotce tak pięknie zaprojektowanych łazienek. Czekam z wypiekami na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.01.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Co do forum to przyznam się, że miałam momenty, że chciałam zlikwidować ten dziennik:( Tylko jakoś mi szkoda było i tych moich wpisów, no i sentymentalna chyba jestem:D Kiedyś było jakoś inaczej, tworzyły się grupy wsparcia, Inwestorzy pokazywali zdjęcia, były porady, nawet spotkania forumowe. Sama byłam na jednej parapetówie A teraz nie wiem co się dzieje? Ale taka już kolej rzeczy, że budowa się kończy, zaczyna się inne, pobudowlane życie. Tak już jest i koniec. Fajnie, że niektóre dziewczyny zawierają przyjaźnie i kontynuują je poza forum. Ja jeszcze czasami do Ciebie zaglądam;) a spotkać też się powinnyśmy.... Powinnam pokazać Ci łazienkę jesteś jej matką chrzestną A Forum chyba się nie zmieniło tylko ludzie. Ps. Świat jest mały u Ciebie widuję dziewczyny z ogrodowiska bardzo je pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts