julianna16 05.02.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Migotko, będzie pięknie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.02.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Migotko, będzie pięknie I to jak:) już przebieram nogami, żeby zobaczyć jak to będzie pięknie wyglądało finalnie:)) Migotko, co to za kontakty? jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.02.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Kontakty najzwyklejsze - forumowy standardzik - Berker Kwadrat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.02.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Migotko sliczna łazienka choc to dopiero poczatek Powiedz prosze czy ten bialy gres (chyba masz extra white ceramica picasa) to jest taka lodowa biel czy raczej cieplejszy odcien? To sa matowe plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.02.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 kakusku płytki są absolutnie matowe. W strukturze przypominają malowaną ścianę i mam nadzieję, że po zafugowaniu będą się ładnie zlewać w jedną całość. Kolor nie jest ani ciepły, ani zimny Nie jest to z pewnością biel lodowa. Jeśli miałabym go jakoś opisać to wpada w leciutki popiel i moim zdaniem na żywo wygląda tak jak kolor płytek na wizualizacji. Dla porównania z ramką berkera, która też zimno biała nie jest (zdjęcie z tostera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.02.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Migotko bardzo dziekuje :hug:Skoro nie zaprzeczylas to rozumiem ze to ten gres http://www.victori.pl/picasa-extra-white-mat-gres-szkliwiony-60x60,id7259.html ( w necie duza rozpietosc cenowa ) Super ze zrobilas fotke z ramka bo mam teraz porownanie jaka to biel ) Chyba znalazlam dzieki Tobie plytki do jednej z lazienek wiec jeszzce raz stokrotne dzieki Za jakis czas zapytam jak sprawuja sie w uzytkowaniu Mam jeszcze jedna prosbe-mozesz podac jaki jest dokladnei ich rozmiar bo chyba nie jest to stricte 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.02.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Madziu pytanko mam - pestka podrzuciła mi zdjęcie pięknych płytek - mosaico random decor bianco, 8x8 cm z mutiny.czy widziałas je moze na zywo? jaki jest ich kolor - ta biel jest biała-bała, biała bardziej beżowa czy moze biała wpadająca w szarość? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=303852&d=1423607988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.02.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 To może ja dorzucę zdjęcia http://m.ocdn.eu/_m/26bd932527817bdefae92738c84f0c0f,21,19,1.jpg http://m.ocdn.eu/_m/29006c5ad4fcdf789ab4b14ee4baaa14,21,19,1.jpg http://m.ocdn.eu/_m/e2dd05f3623a15571dfcbf16d5c7c68b,21,19,1.jpg O rany, jak super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.02.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Madziu pytanko mam - pestka podrzuciła mi zdjęcie pięknych płytek - mosaico random decor bianco, 8x8 cm z mutiny. czy widziałas je moze na zywo? jaki jest ich kolor - ta biel jest biała-bała, biała bardziej beżowa czy moze biała wpadająca w szarość? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=303852&d=1423607988 Ja widziałam, jak dla mnie w krem, ale ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Madziu pytanko mam - pestka podrzuciła mi zdjęcie pięknych płytek - mosaico random decor bianco, 8x8 cm z mutiny. czy widziałas je moze na zywo? jaki jest ich kolor - ta biel jest biała-bała, biała bardziej beżowa czy moze biała wpadająca w szarość? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=303852&d=1423607988 Madziu, wydaje mi się, że własnie jest taka kremowa, jak pisze migotka. Jadę w sobotę do Łodzi to wstąpię do Miradu i jak będą to porobię Ci zdjęcia. O rany, jak super:D No baaa, musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2015 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Uwaga, uwaga, chyba już mogę o tym napisać Sprzedaliśmy mieszkanie w kamienicy:wiggle: Jednocześnie jesteśmy w trakcie kupowania innego mieszkania dla mojej babci i mamy. Fajne, 40 metrowe mieszkanie w nowym bloku. Zaraz jedziemy podpisywać umowę rezerwacyjną. :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Uwaga, uwaga, chyba już mogę o tym napisać Sprzedaliśmy mieszkanie w kamienicy:wiggle: Jednocześnie jesteśmy w trakcie kupowania innego mieszkania dla mojej babci i mamy. Fajne, 40 metrowe mieszkanie w nowym bloku. Zaraz jedziemy podpisywać umowę rezerwacyjną. :wiggle: Jupi, jupi! będzie nowy projekt :wiggle: Jedynie trochę szkoda,że nie doszło do realizacji tego fantastycznego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2015 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Jupi, jupi! będzie nowy projekt :wiggle: Jedynie trochę szkoda,że nie doszło do realizacji tego fantastycznego projektu. To niestety, było do przewidzenia Martuś Nowy projekt będzie. Muszę wziąć dzisiaj od dewelopera projekt architektoniczny z wymiarami i postaram się wrzucić rzut. Jedyny minus dla nas to to, że mieszkania będą oddawane dopiero pod koniec roku. Do tego czasu możemy jedynie coś tam pokupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 12.02.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Jedyny minus dla nas to to, że mieszkania będą oddawane dopiero pod koniec roku. Do tego czasu możemy jedynie coś tam pokupować Pomyśl ile będzie czasu na dopracowanie projektu ... i na burzę mózgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.02.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Magda, gratulacje I będe podglądać bo męża brat też kupił mieszkanie w podobnym metrażu więc na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Magda, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.02.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 a nie lepiej samemu pójść na nowe a Babcie z Mama zostawić w swoim obecnym mieszkanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.02.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Kremowe to nie za bardzo Meble snieżno białe mam, blaty, sciany, podłoga - szare. krem będzie lekko od czapy Ale obejrzyj je kochana dobrze, może jakis przebłysk szarości albo bieli zobaczysz A z innej beczki - gratuluje sprzedazy mieszkania! Do końca roku kuuuupe czasu. Bedzie co ustawiac, zmieniać, kombinowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.02.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nowy projekt Super Jakbyś widziała te szare plastry będę wdzięczna za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Wróciłam. Zaklepane. Pomyśl ile będzie czasu na dopracowanie projektu ... i na burzę mózgów No tak, czasu sporo, ale założenia mamy raczej niskobudżetowe więc jest wyzwanie Magda, gratulacje I będe podglądać bo męża brat też kupił mieszkanie w podobnym metrażu więc na pewno skorzystam Magda, gratuluję Agatko, Kasiu, dzięki. Myślałam już, że ciężko będzie i nawet straciłam nadzieję. Nowego długo nie szukałam. Mam określony budżet i priorytety. Zależało mi na dwóch osobnych pokojach, nowym budownictwie i żeby mieć blisko od siebie do moich kobiet. Oczywiście nie każdy miał podobne zdanie do mojego i nie obyło się bez kłótni, ale jakoś udało mi się przekonać, zwłaszcza moją mamę. Jestem z tego bardzo zadowolona, bo będę miała do nich dosłownie 10 min spacerkiem. a nie lepiej samemu pójść na nowe a Babcie z Mama zostawić w swoim obecnym mieszkanku? Nie mogę tak zrobić, bo kolejnym kryterium była winda w budynku. U mnie nie ma więc babcia musiałaby znowu wchodzić po schodach. Odpada. Edytowane 18 Września 2015 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts