Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kakusku płytki są absolutnie matowe. W strukturze przypominają malowaną ścianę i mam nadzieję, że po zafugowaniu będą się ładnie zlewać w jedną całość. Kolor nie jest ani ciepły, ani zimny :D Nie jest to z pewnością biel lodowa. Jeśli miałabym go jakoś opisać to wpada w leciutki popiel i moim zdaniem na żywo wygląda tak jak kolor płytek na wizualizacji. Dla porównania z ramką berkera, która też zimno biała nie jest (zdjęcie z tostera)

IMG_0093.jpg

Migotko bardzo dziekuje :hug:Skoro nie zaprzeczylas to rozumiem ze to ten gres http://www.victori.pl/picasa-extra-white-mat-gres-szkliwiony-60x60,id7259.html ( w necie duza rozpietosc cenowa ) Super ze zrobilas fotke z ramka bo mam teraz porownanie jaka to biel :-)) Chyba znalazlam dzieki Tobie plytki do jednej z lazienek wiec jeszzce raz stokrotne dzieki :D Za jakis czas zapytam jak sprawuja sie w uzytkowaniu ;)

Mam jeszcze jedna prosbe-mozesz podac jaki jest dokladnei ich rozmiar bo chyba nie jest to stricte 60x60

Madziu pytanko mam - pestka podrzuciła mi zdjęcie pięknych płytek - mosaico random decor bianco, 8x8 cm z mutiny.

czy widziałas je moze na zywo? jaki jest ich kolor - ta biel jest biała-bała, biała bardziej beżowa czy moze biała wpadająca w szarość?

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=303852&d=1423607988

Madziu pytanko mam - pestka podrzuciła mi zdjęcie pięknych płytek - mosaico random decor bianco, 8x8 cm z mutiny.

czy widziałas je moze na zywo? jaki jest ich kolor - ta biel jest biała-bała, biała bardziej beżowa czy moze biała wpadająca w szarość?

Ja widziałam, jak dla mnie w krem, ale ładny.

Madziu, wydaje mi się, że własnie jest taka kremowa, jak pisze migotka. Jadę w sobotę do Łodzi to wstąpię do Miradu i jak będą to porobię Ci zdjęcia.:)

O rany, jak super:D

No baaa, musi być ;)

Uwaga, uwaga, chyba już mogę o tym napisać:) Sprzedaliśmy mieszkanie w kamienicy:wiggle: Jednocześnie jesteśmy w trakcie kupowania innego mieszkania dla mojej babci i mamy. Fajne, 40 metrowe mieszkanie w nowym bloku. Zaraz jedziemy podpisywać umowę rezerwacyjną. :wiggle::wiggle::wiggle:

Uwaga, uwaga, chyba już mogę o tym napisać:) Sprzedaliśmy mieszkanie w kamienicy:wiggle: Jednocześnie jesteśmy w trakcie kupowania innego mieszkania dla mojej babci i mamy. Fajne, 40 metrowe mieszkanie w nowym bloku. Zaraz jedziemy podpisywać umowę rezerwacyjną. :wiggle::wiggle::wiggle:

Jupi, jupi! będzie nowy projekt :wiggle::wiggle::wiggle:

Jedynie trochę szkoda,że nie doszło do realizacji tego fantastycznego projektu.

Jupi, jupi! będzie nowy projekt :wiggle::wiggle::wiggle:

Jedynie trochę szkoda,że nie doszło do realizacji tego fantastycznego projektu.

To niestety, było do przewidzenia Martuś :(

Nowy projekt będzie. Muszę wziąć dzisiaj od dewelopera projekt architektoniczny z wymiarami i postaram się wrzucić rzut. Jedyny minus dla nas to to, że mieszkania będą oddawane dopiero pod koniec roku. Do tego czasu możemy jedynie coś tam pokupować :yes:

Kremowe to nie za bardzo :( Meble snieżno białe mam, blaty, sciany, podłoga - szare. krem będzie lekko od czapy :(

Ale obejrzyj je kochana dobrze, może jakis przebłysk szarości albo bieli zobaczysz ;)

A z innej beczki - gratuluje sprzedazy mieszkania! Do końca roku kuuuupe czasu. Bedzie co ustawiac, zmieniać, kombinowac...

Wróciłam. Zaklepane. :)

Pomyśl ile będzie czasu na dopracowanie projektu ... i na burzę mózgów :yes:

No tak, czasu sporo, ale założenia mamy raczej niskobudżetowe więc jest wyzwanie ;)

Magda, gratulacje :)

I będe podglądać bo męża brat też kupił mieszkanie w podobnym metrażu więc na pewno skorzystam ;)

Magda, gratuluję:)

Agatko, Kasiu, dzięki. :) Myślałam już, że ciężko będzie i nawet straciłam nadzieję. Nowego długo nie szukałam. Mam określony budżet i priorytety.

Zależało mi na dwóch osobnych pokojach, nowym budownictwie i żeby mieć blisko od siebie do moich kobiet. Oczywiście nie każdy miał podobne zdanie do mojego i nie obyło się bez kłótni, ale jakoś udało mi się przekonać, zwłaszcza moją mamę. ;) Jestem z tego bardzo zadowolona, bo będę miała do nich dosłownie 10 min spacerkiem. :wiggle:

a nie lepiej samemu pójść na nowe a Babcie z Mama zostawić w swoim obecnym mieszkanku?

Nie mogę tak zrobić, bo kolejnym kryterium była winda w budynku. U mnie nie ma więc babcia musiałaby znowu wchodzić po schodach. Odpada. :no:

Edytowane przez Magda 34