Magda 34 12.02.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Kremowe to nie za bardzo Meble snieżno białe mam, blaty, sciany, podłoga - szare. krem będzie lekko od czapy Ale obejrzyj je kochana dobrze, może jakis przebłysk szarości albo bieli zobaczysz Madziu, nie ma sprawy Nowy projekt Super Jakbyś widziała te szare plastry będę wdzięczna za zdjęcia Mi, sprecyzuj o jakie plastry chodzi. Z mutiny te http://mutina.it/overview.php?lang=eng&collection=32 ? Edytowane 18 Września 2015 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.02.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Madziu wskocz do mojej kuchni pliiiiiizzzz! Moze ty masz jakies płytki na oku - białe lub lekko szare które do tego nieszczesnego rogu wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.02.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mi, sprecyzuj o jakie plastry chodzi. Z mutiny te http://mutina.it/overview.php?lang=eng&collection=32 ? Madziu, o Mutina Dechirer: http://blog.2modern.com/wp-content/uploads/2010/10/6a00d834522c5069e20120a5f15737970c-500wi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.02.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Madziu gratuluję i cieszę się, że udało się po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2015 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Madziu wskocz do mojej kuchni pliiiiiizzzz! Moze ty masz jakies płytki na oku - białe lub lekko szare które do tego nieszczesnego rogu wrzuce Madziku, byłam u Ciebie. Ale masz tam propozycji Mnie się ta mutina od pestki bardzo podoba, ale zobaczę ja na żywo i Ci porobię zdjęcia. Podobają mi się patchworki. Natomiast zastanawiałam sie jeszcze nad zwykłymi, płaskimi płytkami cegielkami. Moze to nie jest jakieś odkrywcze, ale mogłoby ładnie wyglądać na tych niedyżych ścianach:yes: Madziu, o Mutina Dechirer: http://blog.2modern.com/wp-content/uploads/2010/10/6a00d834522c5069e20120a5f15737970c-500wi.jpg Pewnie, że zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 12.02.2015 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ja tez się zastanawiałam nad taka biała zwykla cegielka. Tylko nie wiem czy ją też kładłabym do wysokości okna? Cegiełka chyba lepiej wygldałaby do takiej normalnej wysokości... i moze ją wtedy pociągnąć po wszystkich tych sciankach... Mutina z tych takich nazwijmy to "przestrzennych" podoba mi sie najbardziej bo wzory na niej odciśnięte nie sa regularne i nie mają jakiegoś konketnego kształtu. No i wielkośc jak na ten mały kawałes sciany jest tez odpowiednia. Te wszystkie esy-floresy z innych płyek srednio do mnie przemawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 12.02.2015 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Magda, a możesz przy okazji się upewnić, czy ta Mutina faktycznie nie biała, a kremowa? Jestem rozczarowana. Myślałam, że to zimna biel:( I jeśli możesz zdradzić -po ile w Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2015 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Equipe Masia Zobacz te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 14.02.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Witam się serdecznie, dawno nie pisałam, ale jak wiesz czytam regularnie Cieszę się, że sprawy mieszkaniowe idą po Twojej myśli, też mam do mamy blisko, ale jednak w osobnych mieszkaniach i to jest super układ nowe mieszkanie zawsze cieszy, zwłaszcza jak uda się znaleźć takie, jakiego się szuka czy planujesz kuchnię w jakiś sposób zamknąć? Bo jeśli jeden pokój dla mamy, jeden dla babci, to ktoś śpi w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.02.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 I jak Madziu? Jaki kolor tych mutin'ów? Biały czy kremowy?A moze szare ładne?Czekam na relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.02.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dziewczyny, jesteśmy Wam winne przeprosiny. Magda była w sobotę w Łodzi i miała ambitne plany pojechania do kilku sklepów (co by obiecane zdjęcia płytek porobić) ale nam ta część planu nie wyszła;) Musicie nam wybaczyć, "znamy" się z Magdą od roku a dopiero teraz miałyśmy okazję się osobiście spotkać Cóż mogę napisać - to był wyjątkowy dzień, z wyjątkowymi osobami! Jeśli zaufacie mojemu oglądowi, wybiorę się do salonu Mirad i zrobię dla Was zdjęcia, starając się oddać kolory, o które pytacie. Tylko niestety bardziej pod koniec tygodnia bo mi się synek pochorował i jestem chwilowo uziemiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 16.02.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Migotko a jak tam na placu boju, tj. w łazienkach:)? kiedy będą jakieś nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.02.2015 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Spędziłam cudowną sobotę w Łodzi. Nie tylko dopisała nam pogoda, ale także mieliśmy przemiłe towarzystwo. Fajnie tak spotkać się po roku pisania maili i rozmów przez telefon. Dziękuję migotko za wspólnie spędzony czas. To dlatego zupełnie straciłam rachubę czasu i faktycznie nie udało mi się podjechać do Miradu, tym bardziej, że sklep był czynny tylko do 14 –stej. Poprosiłam migotkę o odrobienie mojego zadania domowego, ale ze względu na to, że jej synek się pochorował, nie chcę jej specjalnie angażować. Dzisiaj postanowiłam sprawdzić jeden sklep we Wrocku i oczywiście – jak to mówią - najciemniej jest pod latarnią. Okazało się, że wszystkie te płytki mają na ekspozycji. Można oglądnąć, dotknąć i porobić zdjęcia. Tak też zrobiłam. Magda, a możesz przy okazji się upewnić, czy ta Mutina faktycznie nie biała, a kremowa? Jestem rozczarowana. Myślałam, że to zimna biel:( I jeśli możesz zdradzić -po ile w Łodzi? I jak Madziu? Jaki kolor tych mutin'ów? Biały czy kremowy? A moze szare ładne? Czekam na relacje... Jeśli chodzi o Mutinę dla Ciebie Madziu i martahp to z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że te płytki nie wpadają w żadną biel ani szarość. Są w kolorze kości słoniowej. Zrobiłam takie zdjęcie, na którym widać ten kolor przy zupełnie białym napisie. http://m.ocdn.eu/_m/ac8e698fc93b4ff0460d798403f7e382,10,19,0.jpg Mi, szara płytka wygląda mniej więcej tak jak na zdjęciu, ale powiem szczerze, że ta szarość mnie nie zachwyciła http://m.ocdn.eu/_m/f90b6b4efd1ddef8ccdd074f02c1e865,10,19,0.jpg Zrobiłam jeszcze zdjęcie mozaiki phenomenon air and honeycomb. Ta jest bardzo ładna, ale też nie biała. http://m.ocdn.eu/_m/a4fb0f0fe1a1af7a87ee49cfc9627caa,10,19,0.jpg I bas-refief. Ta śliczna http://m.ocdn.eu/_m/330bc88dd6f2a658d4d4e6a34a2dab6b,10,19,0.jpg I jeszcze płytki, o których myślę do nowego mieszkania. Azulej, Nero. http://m.ocdn.eu/_m/325f21a33710c7a1b3c4f937f3ecd1bf,10,19,0.jpg Czy relacja i zdjęcia Was satysfakcjonują Edytowane 16 Lutego 2015 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Nie widać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.02.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Nie widać fotek A teraz widać? To jest właśnie ten mój problem z netem. Zdjęcia nie chcą się załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.02.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 A teraz widać? To jest właśnie ten mój problem z netem. Zdjęcia nie chcą się załadować :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.02.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Madziu - dziękuje Ci bardzo za fadygę Relacja bardzo. bardzo styfakcjonuje - kolory niestety zdecydowanie mniej Kośc słoniowa odpada - bedzie wygladała na zółta przy moich białych meblach. A szara mówisz ze niezbyt ciekawa? szkoda Edytowane 16 Lutego 2015 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Teraz widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 16.02.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Bardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.02.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Migotko a jak tam na placu boju, tj. w łazienkach:)? kiedy będą jakieś nowe zdjęcia? Marta, na razie roboty stoją w miejscu, ale chciałam powiedzieć, że byłam u migotki w domu zobaczyłam te łazienki na żywo. No są rewelacyjne Wszystko tak ładnie wygląda i do siebie pasuje, że jestem zauroczona. Kocham takie realizacje Madziu - dziękuje Ci bardzo za fadygę Relacja bardzo. bardzo styfakcjonuje - kolory niestety zdecydowanie mniej Kośc słoniowa odpada - bedzie wygladała na zółta przy moich białych meblach. A szara mówisz ze niezbyt ciekawa? szkoda Madziu, staram się dotrzymywać słowa :yes:Jeśli chcesz coś bardziej w bieli to o tych mutinach zapomnij Te szare też wpadają w taki jakby beż. To taki ciepły szary. Tak w ogóle to dziewczyny z Wrocka i okolic, jeśli chcecie zobaczyć te płytki to sklep jest na Świeradowskiej 77. Bardzo miła obsługa. Spokój, można pooglądać, podyskutować z Panią, poprzymierzać. Bardzo duży wybór płytek Iris. Są też baterie Zuchetti. Bardzo dziękujemy Proszę bardzo Muszę Wam powiedzieć, że zaczynamy się powoli pakować. Mama sprząta, przebiera rzeczy. Ja się w piątek wreszcie od niej wymeldowałam Ale emocje Edytowane 16 Lutego 2015 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts