Magda 34 04.12.2015 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Hej, hej, jestem, żyję i nawet mam się dobrze W sumie dużo czasu upłynęło od kiedy się ostatnio udzielałam na forum i nie wiem co mam napisać, bo sporo się u mnie zmieniło w ciągu roku. Pewnie jak u każdego, w końcu rok to szmat czasu. :)Nie wiem czy będę jeszcze wrzucać tutaj takie "krok po kroku". ...Ktoś mnie rozczarował, ktoś mnie zawiódł i nauczył, że nie można mieć zaufania. Ponieważ pokazywałyśmy Wam z Migotką projekty jej łazienek to chciałabym Wam na koniec pokazać zdjęcia z realizacji. Nie są to jeszcze do końca skończone wnętrza, ale muszę przyznać, że Migotka tak bardzo się postarała, że realizacja jest wierną, a nawet lepszą kopią wizualizacji Jak dojdą wszystkie elementy dekoracyjne zrobimy prawdziwą sesję zdjęciową i pokażę ją Wam na stronie www i na fejsbuczku. Duża łazienka http://m.ocdn.eu/_m/6c0f9142fd8f02f73cb1c247617adb47,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/282a437f15507c8ceb1df96b25e2bd7e,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/22dbdf8f8df6e8e6eefa1933a7415a48,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/fba13204630e683bcb49f1b7f6044f1e,21,19,0.jpg I mała łazienka http://m.ocdn.eu/_m/84bc23f59d2558105f2654be268ac7d5,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/918394e7faf4869f7d46525dc62ab400,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/c14075d92cadadbf32ddab2e43900191,21,19,0.jpg Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Magda 34 Dołożyłam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.12.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 czad:o Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.12.2015 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Dzięki Wojtek Też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.12.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Przepięknie!! Gratulacje dla Ciebie Magda i dla Migotki Wspaniała robota, a wykonanie perfekcyjne Migotka miała świetnych fachowców i do projektu, i do realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.12.2015 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Przepięknie!! Gratulacje dla Ciebie Magda i dla Migotki Wspaniała robota, a wykonanie perfekcyjne Migotka miała świetnych fachowców i do projektu, i do realizacji Dzięki Tomciu za miłe słowa Migotka to prawdziwy mistrz, jeśli chodzi o drobiazgi wszystko tak ładnie wykończone, aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.12.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 a to we Wrocku robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Stworzyłyście świetny team. Jedna genialnie wymyśla i projektuje, a druga wspaniale dba o znakomite wykonanie PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.12.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Madzia szczeka opada :jawdrop:Za takie lazienki dalabym sie pokroic :lol2:Gratulacje rowniez dla inwestorki za wierne dopilnowanie projektu Przypomnisz prosze co to za biale plytki w malej lazience i jaka czarna farba pomalowana jest sciana? Przyznaje sie bez bicia ze kiedys juz chyba o to pytalam ale gdzies mi to umknelo (szare i czarne mam zapisane Jest pieknie i wyobrazam sobie ze rowniez inne pomieszczenia Migotka ma superasne (moze kiedys pokaze ) Szkoda ze zawiodlas sie na ludziach ale pamietaj ze nie wszyscy sa ulepieni z jednej gliny . Moze jednak czasem wrzucisz swoje nowe projekty lub realizacje bo masz niezaprzeczalny talent towrzenia pieknych rzeczy Edytowane 4 Grudnia 2015 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 04.12.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ale Wam cacuszka wyszły, wielkie brawa!Z czego są zrobione elementy drewniane. Chcę zrobić zabudowę geberitu w formie szafki od podłogi do sufitu i cały czas się waham - drewno, płyta czy mdf lakierowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 04.12.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Madzia, szczękę mam na podłodze Przepiękne realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.12.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 przepiękna łazienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 04.12.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Magda, Migotka, przepięknie, wszystko przepięknie, urzekła mnie zwłaszcza zabudowa pod umywalki w dużej łazience, ma niesamowite proporcje, super bardzo się cieszę, że się odezwałaś, brakowało tu Ciebie a ludzie - nie zawsze robią przykrość świadomie, czasem po prostu wyjdzie nie najlepiej Szkoda by było, gdyby taka przemiła osoba jak Ty zmieniała się "z powodu" tak nieistotnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.12.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Dziewczyny gratulacje! Wyszlo przefajnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Magda, forum, to tylko forum. Różni ludzie się tu pojawiają. Nie chowaj się w mysią dziurę tylko dlatego, że trafiłaś na jakiegoś podleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 04.12.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 warto było te kilka miesięcy na taki post poczekać - super efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.12.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 a to we Wrocku robione? Niestety, Migotka nie mieszka we Wrocku. Łazienki sa w Łodzi. Stworzyłyście świetny team. Jedna genialnie wymyśla i projektuje, a druga wspaniale dba o znakomite wykonanie PIĘKNIE No jakoś dobrze się dogadujemy i to jest fajne Madzia szczeka opada :jawdrop:Za takie lazienki dalabym sie pokroic :lol2:Gratulacje rowniez dla inwestorki za wierne dopilnowanie projektu Przypomnisz prosze co to za biale plytki w malej lazience i jaka czarna farba pomalowana jest sciana? Przyznaje sie bez bicia ze kiedys juz chyba o to pytalam ale gdzies mi to umknelo (szare i czarne mam zapisane Jest pieknie i wyobrazam sobie ze rowniez inne pomieszczenia Migotka ma superasne (moze kiedys pokaze ) Szkoda ze zawiodlas sie na ludziach ale pamietaj ze nie wszyscy sa ulepieni z jednej gliny . Moze jednak czasem wrzucisz swoje nowe projekty lub realizacje bo masz niezaprzeczalny talent towrzenia pieknych rzeczy Dziękuję Kakusku Co do kafelków do dolnej łazienki to to jest Ceramica Picassa, seria Ekstra White (ale może Migotka zajrzy tu i mnie poprawi jeśli się mylę), natomiast farba to Para Elite Ceramic, kolor czarny 2143-41. Ale Wam cacuszka wyszły, wielkie brawa! Z czego są zrobione elementy drewniane. Chcę zrobić zabudowę geberitu w formie szafki od podłogi do sufitu i cały czas się waham - drewno, płyta czy mdf lakierowany? Kejt, z tego co wiem, to jest to fornir dębowy. Migotka wybierała go sama u stolarza. Madzia, szczękę mam na podłodze Przepiękne realizacje Ja też pewnie będę zbierać jak wykończysz swoje mieszkanie:wiggle: przepiękna łazienka! Dzięki Moniko Tym bardziej jest mi miło, że jeszcze do mnie zaglądasz Magda, Migotka, przepięknie, wszystko przepięknie, urzekła mnie zwłaszcza zabudowa pod umywalki w dużej łazience, ma niesamowite proporcje, super bardzo się cieszę, że się odezwałaś, brakowało tu Ciebie a ludzie - nie zawsze robią przykrość świadomie, czasem po prostu wyjdzie nie najlepiej Szkoda by było, gdyby taka przemiła osoba jak Ty zmieniała się "z powodu" tak nieistotnego Mamiku, Tobie również dziękuję Magda, forum, to tylko forum. Różni ludzie się tu pojawiają. Nie chowaj się w mysią dziurę tylko dlatego, że trafiłaś na jakiegoś podleca. mamiku, pestko, przykre sytuacje zdarzają się pewnie wszystkim, mnie tylko wzmacniają i motywują do działania. Zawsze wtedy obiecuję sobie, że koniec z tym, czy tamtym, że czas coś zmienić. Tylko trzeba się wziąć w garść. Na pewno coś Wam jeszcze pokażę, tylko może już nie wszystko i nie zamierzam zamykać jeszcze dziennika:no: Dziewczyny gratulacje! Wyszlo przefajnie!! warto było te kilka miesięcy na taki post poczekać - super efekt! Dzięki Dziewczyny W ogóle to bardzo mi miło, że zaglądacie do mnie i piszecie takie fajne rzeczy,że aż urosłam jak sosna No i jak tu nie kochać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nie zamykaj chociaż ja zaglądam też do Ciebie na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.12.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nie zamykaj chociaż ja zaglądam też do Ciebie na fb. Miotam się z tym, ale na razie tego nie zrobię A jak jesteś na fb to może niedługo tez coś tam wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Z dużą przyjemnością zawsze oglądam Twoje projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.12.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Madziu dziekuje Faktycznie to jest Extra White (znalazlam u Ciebie w wczesniejszych wpisach Ciesze sie ze nie zamykasz dziennika i jest szansa ze jeszcze kiedys cos pokazesz Coraz wiecej osob ucieka z forum a nie wszyscy maja fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts