wojgoc 19.12.2015 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 a co jest na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.12.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Bardzo fajne. Maleńka przestrzeń i tyle z niej wycisnęłaś. Wydaje się większa niż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.12.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Madziunia Ale się cieszę, że jesteś . Projekt pierwsza klasa. Podłoga ŚWIETNA! Umywalka to Roca Gap? Marzę o okrągłym lustrze w dolnej łazience, ale boję się już o tym mówić w domu głośno (mam tam już lustro na całą ścianę). Ciągle wykańczamy, a końca nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 23.12.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 23.12.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Wlasnie wlasnie, mowiac o lustrze czy to gotowy ptodukt czy robiony na zamowienie...bo ja potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.12.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.02.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Magda pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.02.2016 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) Wiem, że trochę już czasu minęło od świąt, ale bardzo dziękuję Wam za pamięć i wszystkie życzenia noworoczne. W ramach wytłumaczenia babcia mi się na święta pochorowała i przestała chodzić. Także koniec roku to w spędziłam w szitalu, potem w styczniu coś mi nerka nawaliła i tez w byłam w szpitalu. Razem z babcią w tym samym leżałyśmy, tylko na innych oddziałach Teraz już jestem w domu, ale mam trochę roboty przy tym mieszkaniu, do którego wrzucałam tu wizualizacje. Finiszujemy już i przyszłam pokazać Wam zdjęcia. Nie ma tego za dużo, ale na dzień dzisiejszy sytuacja przedstawia się następująco http://m.ocdn.eu/_m/f30907a8ec4bb394764c1edd27a560a0,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/6373cf5076b40f0cf142e22eeba29a07,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/b490c19ad6efa63c95e9958305e593af,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/20c084966ed9e9f2abbfe64f26d4d929,21,19,0.jpg ANEKS KUCHENNY http://m.ocdn.eu/_m/420befbc73149feeecaab6940aa3a853,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/ababcb040286fedbe9966f91d14ea5fe,21,19,0.jpg Edytowane 5 Lutego 2016 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.02.2016 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Madziunia Ale się cieszę, że jesteś . Projekt pierwsza klasa. Podłoga ŚWIETNA! Umywalka to Roca Gap? Marzę o okrągłym lustrze w dolnej łazience, ale boję się już o tym mówić w domu głośno (mam tam już lustro na całą ścianę). Ciągle wykańczamy, a końca nie widać. Ewo tak to umywalka Roca Gap Lustro będzie okrągłe, jakoś tak mi tam pasuje:D Byłam u Ciebie i tak masz ślicznie w tym swoim domku, nieważne, że jeszcze wiele rzeczy brakuje, ale jest tak po Juliankowemu Wlasnie wlasnie, mowiac o lustrze czy to gotowy ptodukt czy robiony na zamowienie...bo ja potrzebuje Kamilka, zakładałam, że to lustro będzie na zamówienie, ale jeśli chcesz cos gotowego, to mam gdzieś link do takich luster, nawet podświetlane Magda pozdrawiam serdecznie:bye: Buziole Kasiu :hug:Co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2016 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Magda, jak zawsze będzie wspaniale. To mi wyobraźnia podpowiada. Piękne płytki na podłodze i kapitalne rozwiązanie z doświetleniem prysznica. Mam nadzieję, że u babci już wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.02.2016 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Kasiu, dziękuję Brakuje jeszcze kilka rzeczy. Czekam na brodzik i szybę i na szafkę umywalkową . W przyszłym tygodniu postaram się wrzucić jeszcze kilka zdjęć z postępów prac. U babci bardzo małe zmiany. Jest teraz w szpitalu rehabilitacyjnym, ale mimo, że się stara to raczej nie będzie na tyle sprawna, żeby chodzić sama. Dobrze będzie jak chociaż z chodzikiem da radę. Stwierdzili u niej polineuropatię i zwyrodnienia kręgosłupa i stawów. Prawa strona jest u niej bardzo słaba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.02.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Cóż, nie robimy się młodsi. I... wiesz z perspektywy swoich lat i przemyśleń na temat starzenia się, myślę, że dla Twojej babci najważniejsze jest, że ma kogoś kto się o nią troszczy. Mniej wtedy przeszkadza brak sprawności i mnie wtedy myśli się o niedogodnościach i konsekwencjach starości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 07.02.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Magda, podloga w łazience przepiękna Cała lazienka zapowiada się przepięknie i nietuzinkowo, a z taką podłogą podoba mi się bardzo czy możesz zdradzić jaki kolor fugi zastosowałaś? Cały czas się przyglądam i nie mogę rozszyfrować jak udało Ci się to połączyć, że wyglada tak perfekcyjnie zdrowia dla babci życzę, moje doświadczenia są takie, że czasami dobra rehabilitacja może być bardzo skuteczna, nawet w bardzo dojrzałym wieku, a i od nastawienia wiele zależy, a to jak piszesz pozytywne pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.02.2016 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Zgadzam się z Wami. Zarówno świadomość, że ma się kogoś, na kogo można liczyć na stare lata i w swojej niesprawności dobrze wpływa na samopoczucie i nastawienie, ale ważna jest też rehabilitacja Moja babcia bardzo się stara, ale pewne rzeczy nie są już zależne od niej. Mobilizując ją do wysiłku, nie można mówić do niej stanowczo, bo z tej bezsilności zaraz się rozkleja i płacze Nie wiem jeszcze jak to wszystko ogarnąć jak wróci do domu, nie wiem w jakim będzie stanie, co będzie potrafiła sama zrobić czas pokaże. mamiku sprawdziłam dla Ciebie tę fugę. To Mapei Ultracolor Plus, kolor Manhattan 110 a kafle na podłodze to Equipeceramicas, seria Curvytile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Trzymam kciuk za Ciebie i za Babcię. Dacie radę Ja opiekowałam się moją cudowną babunią przez ostatni rok jej życia 24 godziny na dobę. Byłam przy niej cały czas, nawet w nocy. Mimo wszystkich niedogodności, problemów i choroby babci wspominam ten rok jako jeden z najmilszych w moim życiu, naładowany ciepłem i miłością mojej babuni. Mam nadzieję, że bliskość Twojej Babci dostarczy tyle ciepła, ze zrekompensuje to problrmy z niesprawnością. Czułam, że to Equipe Mają przepiękne kafelki – Masia i Hexatile, na które choruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 08.02.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Czyli fuga szara, dość jasna idealnie wyglada, tak samo zresztą piękna jest ściana, bielutkie, rowniutkie cegiełki, ślicznie Czy wykonawca - kafelkarz już u Ciebie skończył pracę? Nie wiem jak w rzeczywistości, ale na zdjęciach wyglada, że kafle położone bez zastrzeżeń Jeśli byłaby taka możliwość, żebyś podzieliła się namiarami na panów fachowców, jesli oczywiście u Ciebie już skończyli, albo skończą wkrótce to byłabym bardzo wdzięczna. Nie wiem jak to jest, że "gdzieś" w rożnych miejscach widzę łazienki zrobione profesjonalnie, z dbałością o szczegóły, równo, a jak szukam, pytam, to wszyscy odradzają swoich fachowców. Mamy kupioną kabinę półokragłą bezbrodzikową i z kim nie rozmawiam, to się za głowę łapią, że sobie nawymyślaliśmy No a przecież kupiliśmy kabinę nie jakąś zamawianą, jedyną na rynku ... tylko coś co ktoś produkuje seryjnie, więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2016 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 mamiku, ja swojego fachowca tylko chwalę i mogę oczywiście polecić On zaczął robić tę łazienkę jak byłam w szpitalu i miał tylko moje rysunki techniczne i proszę jak sobie poradził. W ogóle nie musiałam się zamartwiać i patrzeć mu na ręce. Tylko z tego, co wiem to w przyszłym tygodniu wyjeżdża na jakąś robotę do innego miasta na ok 2 miesiące. Jeśli nadal będziesz zainteresowana to daj znać. Zadzwoń do mnie. Tel. masz na stronie Byłam dzisiaj u babci w szpitalu i jest poprawa:D A ona taka szczęśliwa bo zrobiła kilka kroków Wrzucam jeszcze kilka zdjęć z panelami. W przyszłym tygodniu będzie jeszcze więcej zrobione w łazience to też porobię zdjęcia http://m.ocdn.eu/_m/7178d4e527ea5fda90394770ba37a356,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/aa56cc361f53037e715b77499b25bbb1,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/2deb79e87cc8d9bbd276d9a080b4e32a,21,19,0.jpg http://m.ocdn.eu/_m/679a6ce4005fe6350b66bb6e6f73dcd0,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 12.02.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Magda podobają mi się Twoje projekty:). Łazienka, którą obecnie pokazujesz ma rewelacyjną podłogę. Zdradź co to za panele na ostatnich zdjęciach. Czy układane są z przesunięciem o 1/2? Pozdrawiam serdecznieKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.02.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Magda, dziękuję, już znalazłam numer, zapisuję, będę dzownić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.02.2016 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Magda podobają mi się Twoje projekty:). Łazienka, którą obecnie pokazujesz ma rewelacyjną podłogę. Zdradź co to za panele na ostatnich zdjęciach. Czy układane są z przesunięciem o 1/2? Pozdrawiam serdecznie Kasia Cześć Kasiu:D To jest ułożenie 1/3, ale nie polecam takiego ułożenia za bardzo bo może być dużo ścinków. Tutaj miałam jedno takie miejsce, gdzie bardzo zależało mi na pełnym panelu i dlatego tak wyszło. Wszystko jednak trzeba sobie przemyśleć przed układaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts