sta28 31.08.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Ja i żona też jesteśmy nauczycielami. Pozdrawiamy innych nauczycieli realizujących swoje marzenie o domku. Nauczyciele mogą - my rozpoczęliśmy budowę pod koniec czerwca 2003 i już w połowie lipca tego roku mieszkamy... Właśnie siedzę w swoim "gabinecie" przy kompie (nareszcie stałe łącze !), stukam w klawisze i jeszcze trochę mi się wierzyć nie chce, że to już Co prawda zostało jeszcze wiele "drobiazgów" do zrobienia własnymi siłami ale już mieszkamy... A wieczorami kominek grzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 14.09.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 ja- matematyk Mąż- nauczyciel akademicki POzrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaG 19.09.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 witam nauczycielski stanprzyłączam się nauczyciel wf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Ja podobnie jak Maggie - germanistka, szkolnictwo wyższe. Pozdrawiam wszystkichAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa szymkiewicz 27.10.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Witam Was kochane koleżanki i kochani koledzy po fachu. Jestem nauczycielem informatyki. Od roku razem z mężem nosimy się z zamiarem budowy własnego gniazdka . Narazie jesteśmy na etapie kupna działki (ciągnie się to od kwietnia). Co do przemądrzania się nauczycieli to mój mąż kwituje to krótko "najlepiej to ożenić się z nauczycielką ". Co on od ciała pedagogicznego chce . Pozdrawiam serdecznie. Nauczyciele wszystkich krajów łączcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 27.10.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Co do przemądrzania się nauczycieli to mój mąż kwituje to krótko "najlepiej to ożenić się z nauczycielką ". Co on od ciała pedagogicznego chce . Jak to co chce ? Tego co wszystkie chłopy Powodzenia (w budowaniu) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.10.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 To ja też tu chcę belfer z dłuuugim stażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TópTuś 03.01.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Oj "nauczycielstwo" to ja znam... Moja mama jest nauczycielka (biologii) w podstawowce... I az za dobrze znam ton nie znoszacy sprzeciwu i wymaganie bezwzglednego posluszenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 03.01.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Moja mama jest nauczycielka (biologii) w podstawowce... I az za dobrze znam ton nie znoszacy sprzeciwu i wymaganie bezwzglednego posluszenstwa Cóż... minęła się z powołaniem - powinna zostać kapralem. Niestety, tacy "nauczyciele" też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 27.03.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Witam wszystkich. Jestem polonistką, pracuję w liceum, ucząc polskiego i wiedzy o kulturze, no i z pasją angażuję się w pracę wychowawcy. Bo jeszcze mam dużo zapału, energii i chęci Bo naprawdę lubię to, co robię! Pozdrawiam wiosennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 28.03.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Witam serdecznie, ucze od 5 lat kosmetologii na licencjacie w Warszawie- jest miło , ale same kobitki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 16.04.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Witam Szanowne Ciało! Mam nadzieję, że nasze domki będą piękne (jak malowane) a budowanie pójdzie śpiewająco. Uczę /muzyki i plastyki/ w gimnazjum i bardzo to lubię. Mam nadzieję, że moi uczniowie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 16.04.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Temat ma ponad rok, a wpisów coś nie za wiele... Czyżby tak mało n-li budowało domki ? Pozdrawiam wszystkich "szalonych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.05.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Dopisuje się.... w imieniu taty nauczyciela j. polskiego i historii;) pzdr. I P.S Mało budujących n-cieli, poniewaz pensje małe ludu 1,980 w tym miesiacu ojciec dostał!!!! SKANDAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Dołączam do Waszego grona. Ukończyłam polonistykę, niestety jeszcze nie miałam okazji popracować w swym zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Szkoda, bo nauczycielska dola.. całkiem, całkiem jest Ja historyk, tak jak mozna się domyslic z postu powyżej, j. polski hobbistycznie, no moze z powodu wiekszego zarobku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_amila 13.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Melduję się nauczyciel TI, mąż też nauczyciel TI i v-ce dyr. Dopiero kupujemy działkę - doświadczenie zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Czemu tak mało nauczycieli sie buduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 30.06.2005 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 z lenistwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Hej, a ty tez nauczyciel.. My wcale nie lecie, ciezko pracujemy, a jeszcze budowa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts