zaba_gonia 03.07.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witam w gronie budujących nauczycieli! Prowadzę zajęcia w-f w LO. Praca niezła, tylko pensja żenująca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 04.07.2005 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 no to jak wszyscy to i ja... nauczycielka... to brzmi dumnie Pozdrawiam YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Marzenko, czego nauczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 07.07.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 to ja tez sie przylacze ja - angielski maz -w-f ale teraz nie pracujemy w swoim zawodzie, zarabiamy pieniazki, jak juz je zarobimy to wrocimy do szkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 07.07.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ja już niestety nie nauczyciel. Po przeprowadzce do innego miasta nie ma dla mnie pracy w szkole. Jestem załamana. Po niemal 15 latach "z kredą przy tablicy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 uuuu:(Będzie lepiej, czego uczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 09.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 damian: ucze na warszawskim uniwerku... wszystko naokoło psychologii społecznej... na szczęście teraz wakacje i od tygodnia całe dnie spędzam na działko-budowie Pozdrawiam YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 09.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 anna99: mam nadzieję, że jednak coś znajdziesz... ciężko zapomnieć o dydaktyce, bo to naprawdę wciąga. Trzymam za Ciebie kciuki A drzwi w łazience masz rewelacyjne! Z jakiej firmy? Pozdrawiam YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ja tez bym wolal uniwerek, bo wakacje dluzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 09.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Wakacje teoretycznie dłuższe, ale... zaległe prace roczne, magisterki ciągnące się przez całe wakacje, konieczność dyżurów w okresie wakacyjnym, sesje poprawkowe itp... A Ty masz przynajmniej spokój: po rozdaniu świadectw nic, tylko wypoczywać YaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A te niewdzieczne poprawki, a układanie planu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 No ładnie tak narzekać? Ja z chęcią popracowałabym sobie w swym zawodzie, niestety w okolicach likwidują szkoły wiadomo z jakich przyczyn. I jestem nauczycielką tylko w teorii - na papierku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Masz racje Nie wolno narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 13.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dwoje nauczycieli akademickich Potwierdzam: te długie wakacje to mit. W kółko jakieś zaległe egzaminy. We wrześniu to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 15.07.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A ja uczę: zint, polskiego, historii, WOS, geografii, przyrody, inf, tech. W: I-III, IV-VI i gimnazjum. Wszystko w ramach 1 etatu. To nie schizofrenia, tylko praca na oddziale dziecięcym w szpitalu. Szanowni koledzy! Uczę Waszych uczniów! (oni w piżamkach, ja na biało) Baaardzo specyficznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Jak przeczytalem, dwie pierwsze linijki, to sie przerazilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 15.07.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Też się czasem przerażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław Filipek 15.07.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 WitamMój mąż jest nauczycielem informatyki. Właśnie kupiliśmy działke i wybieramy materiały. Moja mama mi coś kiedyś mówiła że nauczyciele kiedyś mieli jakieś nisko oprocentowane kredyty, które następnie w praktyce nie musieli spłacać. Czy jeszcze zostało coś z tych dobrych czsów. Zaznaczm że mój mąż dopiero obronił staż czyli pierwszy stopień, więc czy da sie coś "wysępić" od ministerstwa oświaty w związku z budowąDziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam Mój mąż jest nauczycielem informatyki. Właśnie kupiliśmy działke i wybieramy materiały. Moja mama mi coś kiedyś mówiła że nauczyciele kiedyś mieli jakieś nisko oprocentowane kredyty, które następnie w praktyce nie musieli spłacać. Czy jeszcze zostało coś z tych dobrych czsów. Zaznaczm że mój mąż dopiero obronił staż czyli pierwszy stopień, więc czy da sie coś "wysępić" od ministerstwa oświaty w związku z budową Dziękuje za pomoc. Naucziele, sa jeszcze bardziej tepieni, ty chyba zartujesz, ministerstwo... powie stanowcze nie Ja o tym w zyciu nie słyszłem, choc pracuje 18lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław Filipek 16.07.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 zapewniam Cie że nauczyciele dostawali kiedyś takie bezwzrotne pożyczki. Teraz mój mąż może liczyć tylko na jakieś 1.500zł na zagospodarowanie. Z tego co się także dowiadywaliśmy dopiero jakąś pożyczke z jakimś minymalnym oprocentowaniem możesz dostać gdy gdy zrobisz ten następny stopień po stażu (czyli 5 lat od zrobienia stażu) jest to chyba kwota do 7 tyś. Ale znajomi opowiadali że została im przyznana ta pożyczka spłacają ją ale kasy jeszcze nie wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts