Jolla 06.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 oli_oli dziękuję , też mi się podobaJolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Od tak dawna bywam na forum i to tak intensywnie,że mnie podejrzewają o uzależnienie, a tego wątku nie znalazłam! Jak to się stało?Lepiej późno niż wcale: witam szanowne ciało gogiczne i dołączam się - nauczycielka j. polskiego, chwilowo (mam nadzieję, że chwilowo) na urlopie wychowawczym. Chwila się wydłużyła do dwóch lat (jutro miną dwa lata) i już szukam nowej pracy w szkole (poprzednią zostawiłam w innym mieście). Mam nadzieję, że uda mi się ją znaleźć, bo nie mogę sobie na razie wyobrazić innej pracy (zboczenie jakieś, czy co?). Jeżeli się nie uda, będę musiała zacząć sobie wyobrazać i trochę się tego boję. Co za pech, że ja lubię uczyć!Czy "zawsze mam rację"? Nie wiem. Usiłował mi to z pretensją w głosie wmówić ortopeda, który twierdził, że na pewno często sobie skręcam nogi w kostkach. Kiedy zarzekałam się, że nie, powiedział: "no tak, nauczyciele to zawsze muszą mieć rację". I do dziś nie wiem, co miał na myśli, bo ja naprawdę nie skręcam sobie nóg w kostkach na każdym kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 23.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 02.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Geograf pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.05.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Geograf pozdrawiam A już myślałam, że też polonistka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 04.05.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Aguś- po dobrym liceum o profilu matematyczno- fizycznym i z super polonistką, która na siłę ze "ścisłowców" chciała zrobić "humanistów" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ja też nauczycielka Ale w przedszkolu i w klasach 1-3. W tym angielski i glottodydaktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka32 14.05.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam koleżanki i kolegów po fachu Tyż nauczycielka-pedagog i pani od "sexu" hehehe.Cieszę się,że tak wielu nauczycieli się buduje Ja narazie w marzeniach,ale kto wie może niedługo. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 To i ja dopiszę swoją małżonkę - nauczyciel specjalny. Brzmi nieźle co nie? Tyflopedagog w Laskach pod Warszawą. Obecnie to "Pani Domu" ale od września na odcinek pracy się wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.08.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A ja nauczyciel -bibliotekarz jestem Wiem,że niektórzy cały czas myślą ,że panie z biblioteki i świetlicy to to samo co panie w sekretariacie i inne ,ale jednakowoż tak nie jest pozdrawiam Wszyskich. Niedługo do prracy cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.08.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Cześć, to i ja się tu wpiszę. Jestem anglistką, uczę w szkole ponadgimnazjalnej (jak to się długo pisze!!!!). Z teorii budowy jestem obryta na 6, a co do praktyki to dopiero zbieram "papiery". Mamy zamiar zacząć w przyszłym roku bo mój małżonek szanowny musi jeszcze zdać egzamin na IIgi stopień specjalizacji.... Ciężki rok przed nami: syn do I klasy, córka zacznie przedszkole, ja kończę staż na dyplomowanego, że już nie wspomnę o moim mężulku ukochanym..... Jak to wszystko przetrwać i nie oszaleć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 28.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 To i ja dołączę do klubu Jestem matematyczką ( boże, ale to strasznie brzmi...) z dłuugim stażem (to też strasznie brzmi..). Szkoda, że dopiero teraz odkryłam ten wątek. Budujemy oczywiscie na kredyt Jesteśmy na etapie- dziś zaczęliśmy kryć dach. Ależ jest nas wielu na tym forum Jak my to robimy przy naszych zarobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Zgłaszam moją żoną Majkę (żonę komtura) proszę nie mylić z Majką z Forum. Nauczyciel dyplomowany - psycholog. Nie naucza, lecz poucza Ja, raz w LO, udzielałem korepetycji z chemii. To było pierwszy i ostatni raz kiedy nauczałem . Pozdrawiam grono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 30.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzięki serdeczne Wielki Komturze.Pozdrawiam również bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 04.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Wszystkiego naj.... z okazji nowego roku szkolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irenah 15.09.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Jestem nauczycielką w szkole specjalnej, uczę młodzież( od 18 wzwyż) funkcjnowania i przysposobienia do pracy.Buduję się dzięki sponsorowi, którym oczywiście jest mój kochany mąż.Mile pozdrawim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek69 16.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Witam szanowne grono. Ja - historia i wos, żona - wf. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 16.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Podnoszę . Wątek zamarł , myślę jednak, że nauczyciele nie przestali budować. My ciągle wykańczamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 09.09.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam! Psycholog, pedagog, socjoterapeuta....to ja. Mąż nie ma nic wspólnego ze szkolnictwem. Dziś powinnam pić "palikowe" - paliki wbite w ziemię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Podnoszę !!!!! Nauczycielka wychowania przedszkolnego - krótko mówiąc "przedszkolanka" choć nie mam wieku przedszkolnego Pozdrawiam grono w nowym roku szkolnym !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts