cieszynianka 26.09.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dopiero teraz odkryłam wątek ... i się dopisuję - szkoła podstawowa I-III, a Moja Większa Połowa też, ale w technikum Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku szkolnego 2009/2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka_ZW 28.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witajcie:) pedagog szkolny w Gimnazjum:) najlepszego na nowy rok szk. 2009/2010. Maż nie z branży!! Etap budowy urządzanie i wystrój wnętrz !!! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 02.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Po ponad 4 latach podczas których wiele się wydarzyło powracam na Forum nadal jako nauczyciel (chociaż teraz mam też własną działalność). Działka spłacona - czas myśleć o budowie domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts