ollo23 05.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Witamplanuje w mieszkaniu porobić parę lampek - chodzi głownie o halogeny w suficie, podświetlany sufit itp.A że salon jest z aneksem to chciałbym oświetlenie off/on z 10 szt.nie chce na każdej ścianie wyłącznika ani na jednej metrowego zestawienia 10 wyłączników i znalazłem takie coś jak prezentuje poniżej zdjęcie.http://www.toptenz.pl/rankingi/10_pomyslowych_wlacznikow_swiatla/7.jpghttp://static.e-instalacje.pl/fmfiles/panele-dotykowe1314192042/panel-dotykowy-21_main.jpgmoże być prostsza wersja albo coś podobnego jak to może się nazywać, ile kosztować itp. Edytowane 5 Maja 2012 przez ollo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 05.05.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 http://allegro.pl/wlacznik-dotykowy-oswietlenia-poczworny-z-masterem-i2308913940.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ollo23 05.05.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 wiem wiem znalazłem na allegro, ale czy to godne zastosowania? czy może coś lepszego jest?to górne lepsze choć pewnie nie da sie tego tak prosto zastosować jak ten drugi obrazek - w sumie 4w1 (to drugie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 06.05.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 wiem wiem znalazłem na allegro, ale czy to godne zastosowania? czy może coś lepszego jest? Oczywiście Tylko nie szukaj na allegro i lepiej nie pytaj o cenę. to górne lepsze choć pewnie nie da sie tego tak prosto zastosować jak ten drugi obrazek - w sumie 4w1 (to drugie) ten drugi to tylko obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ollo23 06.05.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) w sumie fajne ale nie powala na kolana - chyba graficzny interfejs lepszy niż tekstowynp nie wyobrażam sobie stać przy tym minute i szukać światła w pokoju Edytowane 6 Maja 2012 przez ollo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 06.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 w sumie fajne ale nie powala na kolana - chyba graficzny interfejs lepszy niż tekstowy np nie wyobrażam sobie stać przy tym minute i szukać światła w pokoju Domyślną funkcję na przyciskach sam sobie ustalasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
audiquattro 30.05.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 czy jest ktoś kto użytkuje te włączniki speedkey ewentualnie instalował ? zastanawiam sie nad zastosowaniem tych właczników i sciemniaczy do sterowania oswietleniem w salonie i kuchni... no i nie wiem jak z jakoscią wykonania, trwałością nie kosztuje to mało .... ale wydaje sie fajne na zdjęciach... nie ma gdzie tego obejrzec działającego w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts