sebko73 05.05.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 WitamW dniach 11-14.04.2012 robione miałem wylewki. Kiedy, Waszym zdaniem, mogę zacząć ocieplać poddasze wełną mineralną aby nie wchłaniała wilgoci z parowania wylewek. Generalnie za chwilę minie miesiąc i wylewki są już niemal szare (suche) szczególnie po ostatnich upalnych dniach ale nie chcę ryzykować i wolę zapytać znawców tematu. Poproszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebko73 07.05.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Czyżby znawcy tematu nie wrócili jeszcze z długiego weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 14.05.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Czyżby znawcy tematu nie wrócili jeszcze z długiego weekendu? Witam Roboty ociepleniowe wykonuje się po robotach mokrych, a więc po wykonaniu wylewek i tynków. Ważne jest, aby tynki i wylewki były suche, a więc zalecałbym odczekać jeszcze trochę niech wylewki sobie odeschną i następnie przystapić do wykonywania ocieplenia poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts