wasanna 19.04.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Ja też, ja też, ja też ... chcę zdjęcia, ...proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom_Poznan 19.04.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Maluszek Wielkie dzięki Czekam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 19.04.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 To ja też poproszę zdjęcia. Dzięki za ekipę od tynków, wyszły świetnie, ale włączników to montować nie powinni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 19.04.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Maluszku, nie będę oryginalna i też poproszę o zdjęcia. [email protected] Drodzy użytkownicy rekuperatorów. Przepraszam za pytanie, być może naiwne, ale dopiero zaczęłam interesować się tematem. Czy jeżeli będę miała w domu rekuperator to mogę zrezygnować z budowy kominów wentylacyjnych ? Z góry dziękuję za odpowiedzi ( wyprowadzenie mnie z błedu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.04.2004 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.04.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 wasanna, kafelka - wysłałam bws22 - podaj mi proszę swojego maila. Cieszę się, że tynki wyszły dobrze U mnie nie montowali włączników Kafelka - ze wszystkich kominów wentylacyjnych chyba nie można zrezygnować Musisz zostawić komin do kominka i do pieca. Można zrezygnować z komina wentylacyjnego w kuchni zastępując go np. dachówką kominkową tzn. z takim grzybkiem - tak jest u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 20.04.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Maluszku- dziękuję - otrzymałam Patos - dziękuję za odpowiedź. Mam pytanie - jaki może być orientacyjny koszt wymurowania komina wentylacyjnego do wentylacji grawitacyjnej, ewentualnie systemowego np. Schiedla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.04.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Kafelka to zależy od wysokości komina i jego przekroju - za dwa kominy 10 metrowe (nie pamiętam teraz ich przekroju) zapłaciliśmy ok 4.5 tys zł. Robocizna była wliczona w koszt postawienia domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 21.04.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 My mamy Mistrala 250 juz 1,5roku, koszt to okolo 7tys za calosc z ruarmi i montazemSlyszalny na najwyzszych obrotach na poddaszu.Wymiana filtrow co 3mies pokazuje ze sporo kurzu zbiera, ale w nowym domu jest tego sporo.Nie ma grzalki tylko antyzamrozeniowy obieg powietrza i po tej zimie jest OK. Okazuje sie ze wystarczy tak maly rek. do domku 150m2 bo jest po prostu wydajny a w lecie kolejna zaleta: nie wpuszczamy oknami owadow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 21.04.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Alex, czy możesz podać namiary na firmę, która wykonywała montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 26.04.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Maluszek też proszę o zdjęcia mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 27.04.2004 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Czy i ja mógłbym dostać zdjęcia ? pozdrawiam Stefano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 05.05.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Hej, hej, witajcie ! Czy my także możemy prosić o zdjęcia, please ?Może udałoby się powiesić je na jakimś serwerze - odpadłby kłopot z przesyłaniem. Ew. możemy wygospodarować trochę miejsca u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 06.05.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 TYLKO WENTYLACJA MECHANICZNA W DOMU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.05.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Bezdomny, Stefano, aPa - wysłałam Sorry, że tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 12.05.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Maluszek, sory ale poszło się ..... więc raz jeszcze proszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.05.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Bezdomny - wysłałam jeszcze raz. Daj znać czy doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 13.05.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Doszło, konstrukcja ciekawa, z zewnatrz, jeszcze bardziej interesuje mnie wnętrze...... Sam może bym takową wykonał, na razie mam ostre połaczenie, działa, ale jeśli można lepiej to czemu nie zrobić Niezły galimatias w tym pomieszczeniu masz. Podoba mi się to podwieszenie, ja zrobiłem wszystko na poddaszu, ale nie jest tak cicho jak bym sobie życzył, mam reku 300 Mistrala, wentylator KOM 600 z Dospela (chyba ten sam co Ty), najgłośniejszy jest kominkowy. No cóż zamiast bulgotania wody w kaloryferach szum powietrza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 13.05.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Do alex piszesz, ze 250 jest wydajna, ja mam dom też 150 m2 (no moze ciut większy, ale myślałem że 300 bedzie dmuchać mocniej, cały czas się zastanawiam, czy nie trzeba było założyć mocniejszego, mam dużo przewodów, właśnie ile jest u Ciebie metrów kanałów nawiew i wywiew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robur 13.05.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Do wszystkich sympatykow rekuperatorow ! Jakie sa srednice rur wywiewnych i nawiewnych w stropie ? Chcialbym je umiescic jeszcze przed zalaniem stropu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts