WITEK P. 13.05.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 wystarczające będą fi 125WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 13.05.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 W kuchni, ew pralni mozesz dać 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 16.05.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Maluszku, czy jadac z W-wy na Minsk Maz skreca sie do Ciebie w lewo, a pozniej w prawo, bo jesli tak, to ogladalem twoja instalacje i bardzo mi sie podobala. Zrobie podobnie (jesli nie tak samo).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.05.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 tchrzano - tak. Sorry ale jakoś nie kojarzę, że byłeś u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 17.05.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Maluszku, bo Ciebie nie bylo, a rozmawialem z Twoim mężem. Dzieki Wam mam juz wykonana instalacje centralnego odkurzacz. Wykonal ja polecony przez męża instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 19.05.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Maluszku czy mogłabyś zdradzić:1. ile to wszystko kosztowało?2. kto ci to zaprojektował / wykonał? I jeszcze pytanie do wszystkich użytkowników reku:3. Jak to jest z tymi filtrami, podobno są drogawe i trzeba je kilka razy w roku wymieniać.4. czy ktoś słyszał o filtrach do prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tchrzano 19.05.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Jesli chodzi o filtry, to ja nie slyszalem o filtrach wymienianych, tylko czyszczonych (przynajmniej w rekuperatorach KOSS i Venmar Constructo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 19.05.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Tak to prawda, w niektórych rekuperatorach np.w KOSS filtry wystarczy co 3 miesiące wyczyścić ewentualnie wyprać w wodzie z mydłem.Jeśli mamy model z czujnikiem zabrudzenia filtra rekuperator sam nam o tym przypomni. A nawet jeśli po kliku latach sie zniszczą koszt kompletu około 50zł. WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek12345 07.12.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Czy ktoś ma doświadczenie z rekuperatorami Koss'a i Dospel'u? Nie wiem który wybrać? Mam dom o pow. 180 m2 i kubaturze 650 m3.Słyszalem że najmniejszy Dospel 300 (ma który namawia mnie przedstawiciel) jest dla mojego domu za mały.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.12.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Witajcie Czy ktoś z Was może przesłać mi zdjęcia Maluszkowego reku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 07.12.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Ja mam Mistrala 650 i jestem zadowolony (dom ok 200 m2). Moim zdaniem należy kupić centralkę w miarę dużą, a nie obliczoną na styk. Duża centrala będzie zimą chodzić na pierwszym biegu i wystarczy, natomiast latem im większa wydajność wentylacji tym lepiej, szczególnie w połączeniu z GWC. Nie każdy pamięta o tym i często kupuje się centralkę małą, której całkowita wydajność równa się minimum higienicznemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.12.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 maxymov - jak chcesz to mogę Ci przesłać moje zdjątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.12.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 maxymov - jak chcesz to mogę Ci przesłać moje zdjątka. tak...tak...takk bardzo...bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 maxymov - wysłałam na adres podany w stopce. Daj znać czy doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 07.12.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 maxymov - wysłałam na adres podany w stopce. Daj znać czy doszło. tak....dziękuję.......zrozumiałem.......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.12.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Maluszku, czy moge tez prosic? Jestem na etapie wybierania miejsca na czerpnie. Z gory dziekuje. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 07.12.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Polecam link:http://www.klimatyzacja.org.pl/realizacje.htmPozdrWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek12345 07.12.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Dzięki Włodku,Podpowiedz jeszcze kto sprzedaje Mistrala w Polsce? Czy to polska firma?Czy droga jest eksploatacja?Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 07.12.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2004 Mistrala produkuje firma Pro-Vent z Opola. Są to też dobre rekuperatory. Choć ja preferuję KOSSa (bliższa koszula ciału). Natomiast jeśli chodzi o sprzedaż możesz dostać u mnie... wp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 08.12.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Dzięki Włodku, Podpowiedz jeszcze kto sprzedaje Mistrala w Polsce? Czy to polska firma? Czy droga jest eksploatacja? Tomek Tak to polska firma. Nie wiem na ile jest droga eksploatacja - tzn zużycie energii elektrycznej, nigdy tego nie sprawdzałem. Filtry kosztują grosze wg. informacji sprzedawców - ok 20 zł komplet, który się zmienia raz na pół roku. Na razie nie kupowałem pownieważ razem z centralą kupiłem zapasowe. Mnie instalację zakładała firma http://www.rekuperatory.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts