Christo24 06.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam! Orientujecie się z jakimi kosztami muszę się liczyć chcąc doprowadzić ściany wewnętrzne oraz sufity w swoim domu do etapu finalnego? Powierzchnia ścian to około 250 m2, sufitów 60 m2 + 40 m2 podwieszanych (pod dachem na piętrze).Tynki mam już położone, są prawie idealnie gładkie, ściany i sufity równe. Rozumiem, że będę musiał zlecić zagipsowania tego + malowanie tak? Z jakimi cenami muszę się liczyć? Gipsowanie z materiałem oczywiście, w kosztach farby sie za bardzo też nie orientuję (nie wiem ile zejdzie na m2). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 09.05.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jeśli ściany są tylko do "dopieszczenia" masą typu finisz, a farby raczej z niższej lub średniej półki to koszt od 20zł/m2 z materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 10.05.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 christo zastanów sie nad standardem gipsy nie równe gipsom , jak koło łodzi to mogle załatwic farby ekorsona drogie ale bardzo wydajne, dzisaj malowałem mieszkanie pokoik sciany 35 m2 na 2 razy zużyłem około 2,5 l farby , farba mocno rozcieńczona można bo tak zaleca producent maluje sie swietnie podrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts