markow79 07.05.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 witam czy przyłacze o mocy 12kw zabezpieczenie przedlicznikowe 20A wystarczy do tynkowania (agregatu tynkarskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 07.05.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 I tak i nie Wystarczy jeżeli masz dobre ciśnienie wody na budowie (przynajmniej 3 bary). Przy kiepskim ciśnieniu wody w agregatach tynkarskich załącza się dodatkowa pompa do podnoszenia ciśnienia wody i wtedy lubi być mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markow79 08.05.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dzis rozmawiałem z tynkarzemi powiedział ze musi byc bezpiecznik c20A, na chwile obecna mam załozony B16A to idziewymienic tylko czy jak go wymienie to nie bedzie mi wywalac w skrzynce na zew przy liczniku bo tam jest zabeZPIECZENIE PRZED LICZNIKIEM 20A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 15.05.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 O ile nie będzie zwarcia to nie powinno nic wywalić.Nawet gdyby, to nowy bezpiecznik kosztuje 5zł. Dwa piwa to nie majątek. Nie bój się, tynkarze sobie poradzą.Jeśli sobie nie poradzą to masz nadwornego elektryka, który służy pomocą i radą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts