bacardi 11.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Gratuluję podjęcia decyzji w sprawie dachówki btw w niedzielę widziałem postępy i chyba niedługo zabieracie się za więźbę? Chyba nawet się minęliśmy po drodze, szkoda bo chętnie bym zobaczył układ waszego domku na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.02.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Mila, czy to Ty podawalas mi namiary na takie fajne dekoracje ścienne do dzieciaków? Kurcze,nie pamiętam kto to miał, Czuszka? Dziewczyny z forum robiły dachy w Dachy M-Czekaj z Olesnicy i chyba były zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 12.02.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Moorlea, tak tak - te dekoracje to http://www.dekopaka.pl Najlepiej jednak jak chcesz coś innego, np. masz własną wizję, pomysł to napisz na maila do tej dziewczyny - ona moze Ci zrobic co Ci się marzy Jest bardzo kreatywna.. Bacardi, wieźba przyjeżdza jutro rano, w przyszłym tyg planuję dachówkę kłaść A "do nas" zapraszamy przy najhliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mila,fajnie, że kolejny ważny etap lada dzień!!! U nas też tynki były PRZED wylewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 12.02.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No to teraz elektryk, hydraulik, tynkarz - najlepiej wszyscy "dzień po dniu" by poszło szybko Na elektryka namiary mam, hydraulika "znam" jednego, tego polecanego na FM, ale nie wiem jak on się ma cenowo do innych. Macie jakies rozeznanie w temacie? Tynki chyba zrobimy gipsowo-wapienne, bo M. coś tam pocyztał i mu wyszło ze takie są fajne a ja sie nie upieram jakoś w kwestii tynków. Macie namiary na tynkarzy gipsowo-wapiennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mila dzięki, świetne są te dekoracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 17.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Winchester ładniejszy Zresztą pooglądaj w dzienniku Mooreli, może Wam pomoże, a jutro prawdopodobnie też u nas będzie można obejrzeć :] Listwy przyokienne wybraliście półokrągłe czy proste? btw w sumie to niedużo macie tych okien jak na tę wielkość domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarco 17.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 też mi się podoba Winchester rolety (jak i okna) wyceniałem w kilku miejscach i poziom cenowy u Pana Mariusza jest bardzo atrakcyjny, poza tym lepiej by rolety i okna były montowane przez jedną ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 18.02.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 u nas też jest winchester i ciagle mi sie podoba ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 18.02.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dzieki za opinie. Widzę ze frakcja "winchesterowa" jest mocna i wciąz nie wiem czy chcę do niejh wstąpić czy może pójśc drogą orzechową Bacardi - podjade jutro zerknąc na Twoje. Mam jeszcze pytanie - jakie macie rynny? My idziemy w PCV - ekstradach zaproponował nam rynny Bryza ale czy one są ok? A moze polecacie jakies inne PCV-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.02.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ja dzisiaj widziałem już nasze winchesterki i pomimo że jeszcze w większości w folii to bardzo nam się podobają Ale ich kolor najpiękniej wygląda w słoneczny dzień... Orzecha szczerze nie pamiętam, ale wiem że podbitkę z bryzy "orzech włoski" sporo osób poleca jako kompatybilną z winchesterem, więc pewnie kolor zbliżony... Jeśli chodzi o rynny, to jak cenowo Wam wychodzi PCV? My za komplet w ocynku powlekanych pod kolor z lindaba zapłaciliśmy poniżej 2tyś (manex), więc warto się zastanowić czy skóra jest warta wyprawki. Jeszcze taniej powinny wyjść bardzo dobre polskie rynny z galeco, u nas jednak kolor nam nie pasował. Mój sąsiad ma obecnie plastiki i już kiedyś wisiały połamane przez śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 18.02.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 U nas wyceny na rynny były takie: PCV Bryza: 1100 złPCV Marley 2500 złGaleco 2700 zł O bryzie czytałam ze niektóre kolory bledną od słońca,Mmarley podobno są super, nic i ch nie rusza, ludzie bardzo sobie chwalą po latach użytkownaia. ..ciągle nie wiem.. Bacardi, a Ty wyceniałeś sobie PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.02.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Prawdę mówiąc to zastanawialiśmy się tylko pomiędzy stalowe a tytan-cynk... niestety piękne grafitowe patyny w tytan-cynku były trochę za drogie, a do gołowalcowanych nie mogłem się przekonać wizualnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 18.02.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 U nas tych rynien trochę jest wiec boję się myśleć ile by u nas wyszły takie tytan-cynk. Zobaczymy jeszcze co zdecydujemy,jutro Extradach ma podesłac wycenę Marleya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 20.02.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ..no dobra - wstępuję do Klubu Winchesterów! (poproszę o brawa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 10.03.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Widziałem wczoraj, że nowa ekipa ładnie goni do przodu, montowali już membranę na dachu A co do poprzedniej ekipy, przykra sprawa, choć jak już kiedyś rozmawialiśmy, sam początek już był mocno rozczarowujący i dawał do myślenia... Natomiast jak to mówią, co nie zabije to Cię wzmocni i tego trzeba się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Mila napisz co i jak na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 11.03.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No dzieje sie, pan jest naprawdę fajny, bezproblemowy i co ważne - nei zraża sie gadaniem poprzedniego wykonawcy - przeciwnie - zupełnie się tym gadaniem nie przejmuje tylko robi swoje. Wszystkie niedoróby poprzednika juz zrobił, teraz jeszcze 1 szczyt nam został chyba do wymurowania. Ale też scianki działowe bedzie nam robił. Dachowcy też gonią, wczoraj wieczorem (niedzilea!) zadzwonił by na dziś rynny przywozić.. Za tydz mają mi montować okna, więc dzieje się.. Ekipę elektryka mamy wybraną, z hydrauliekiem walczymy. Tynkarze też w gotowości Tylko wiosny nam trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 11.03.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 mamy fajnych posadzkarzy jakbys potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 13.03.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 mamy fajnych posadzkarzy jakbys potrzebowała jak sa jeszcze atrakcyjni cenowo to pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts