Moorela 23.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mila, możesz mi podesłać namiary na Twoją ekipę od płotu, ile płaciłaś i czy Pani zadowolona? Gratuluję postępów! CIeszysz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 23.04.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mila, możesz mi podesłać namiary na Twoją ekipę od płotu, ile płaciłaś i czy Pani zadowolona? Gratuluję postępów! CIeszysz się? oj ciesze się bardzo.. mam nadzieję że po majówce juz mi też teren wyrównają i obsieję wszystko trawą - wtedy będe mogła dzieci na ogóród puścić a sama "dłubać" coś przy domu. No i po majówce planuję pierwszą parapetówę - grilla (w końcu już będą parapety ) połączoną z sadzeniem drzewek Co do płotu - u nas zwykła siatka to była ale panowie sympatyczni, cenowo b.korzystni, no i robią nie tylko siatki: http://ogrodzenia-deko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.04.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mila, jest super postep prac robi wrażenie. wanna świetna, bardzo fajnie wygląda. My do jednej łazienki zabralismy wszystko z Koła, niestety jakość trochę rozczarowała ale chyba kiepsko trafiliśmy. jakie drzewka sadzicie? u nas tez w trakcie długiego weekendu pierwszy grill i drzewka będziemy dosadzać (graby, magnolię, derenia i chyba bukszpany-jak znajdę czas aby zamówić w dobrej cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 24.04.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Wanne z Koła mam w domu i po 8 latach ma się super. Co do drzew - stawiamy przede wszystkim na iglaki bo i tak już mam wielka lipę przed tarsem wiec lisci do zamiartania troche bedzie. Jakie iglaki to jeszcze nie wiem, zapytam koleżankę co zajmuje się projektowaniem ogrodów co nam poleca - ma szybko rosnąc, najlepiej nie zrzucać igieł i byc tanie Moze jeszcze jakies owocowe posadzimy - czereśnię (bo mielismy dwie piekne, duże ale nasz pierwszy nieudany wykonawca tak się rozpędził z wycinka że i czereśnie wyciał no i moze jabłoń posadzimy. No i plan jest taki, ze w zaproszeniu do znajomych napiszemy że w ramach ewentualnego prezentu na tę parapetówkę mogą przyniesc nam drzewko i własnorecznie posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 24.04.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 fajny pomysł byle byście samych tuji nie dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 24.04.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Gratuluję postępów, ładne tempo macie. Pisałem Ci że nas przegonicie no i stało się, bo my na tynkarzy czekamy...a to szybkie wybieranie sprzętów/układu pod elektrykę i hydraulikę to niezła szkoła życia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggy2002 24.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mila, dobre tempo, jesteśmy troszkę przed wami, bo po tynkach. Od poniedziałku ruszamy z układaniem podłogówki i po majówce wylewamy wylewki... Pisałaś, że masz dobrego kominiarza, możesz się podzielić namiarami? Chciałbym o kilka rzeczy się spytać przed zakupem kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 24.04.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 fajny pomysł byle byście samych tuji nie dostali oj nie, będzie lista gatunków do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 24.04.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Mila, dobre tempo, jesteśmy troszkę przed wami, bo po tynkach. Od poniedziałku ruszamy z układaniem podłogówki i po majówce wylewamy wylewki... Pisałaś, że masz dobrego kominiarza, możesz się podzielić namiarami? Chciałbym o kilka rzeczy się spytać przed zakupem kominka. na ile nasz kominiarz jest biegły w kwestii kominków to nie wiem, choc doradził nam coś tam zwiazanego z hydraulikiem, tak ze jesteśmy dzikei tej radzie ok. 1 tys do przodu [p.Antonii 508 068 453] zrobił nam przegląd, a protokół kominiarski zrobimy w maju by był zaraz przed akcjami z gazownią. ale b.dobre wrazenie na nas zrobił kominkarz - od razu nam parę rzeczy doradził/odradził. Właśnie czekamy na wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 24.04.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 a to szybkie wybieranie sprzętów/układu pod elektrykę i hydraulikę to niezła szkoła życia :] u nas plan eletryki zrobił M. a potem elektryk tylko dorzucił swoje doswiadczenie. Jutro liczymy punkty ostatecznie - ale chyba w 150 szt się zamkniemy. Za to M. położył (rękami elektryka) ok. 300 m kabla do netu A Wy macie już wodę podłaczoną? U nas moze jeszcze w tym tyg zaczna prace przyłaczeniowe, ale nie iwem bo czekamy na jakas tam studnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 26.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 U nas mieli podłączyć 3tyg temu ale już 2 razy przesuwali... dzisiaj mieliśmy spotkanie na budowie i w przyszłym tygodniu powinni ruszyć. Też poszło nam trochę skrętki, nawet kotłownia będzie miała dostęp do internetu po kablu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 27.04.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 ten kominkarz od dobrego wrażenia to mój namiar? czy masz jeszcze jakiegoś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.05.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Mila dotarłam do końca dziennika i gratulacje ,naprawdę szybciutko wam to budowanie idzie:)Pamiętam jak zaglądałam jak zaczynaliście . A ten wykonawca, jezeli nie pomyliłam dzienników oczywiście to niezły tupet ,w głowie się nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 15.06.2013 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 ten kominkarz od dobrego wrażenia to mój namiar? czy masz jeszcze jakiegoś ciekawego? bierzemuy tego od Ciebie - jakis taki symaptyczny i wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.06.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Mila,gratulacje, że to TEN etap już!!! Co do pieca - oczywiście, że kupiłabym tam, gdzie jest taniej!Jeśli masz konkretny model dobrany do swojego domu przez instalatora, to porównuj ceny i wybierz najlepszą - oczywiście pod warunkiem, że to jest cena z fakturą, gwarancją (dopytaj, jak długą, i czy można przedłużyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 16.06.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Mila, gratulacje, że to TEN etap już!!! . ten etap jest absolutnie przerażajacy dla mnie.. Dobranie ze sobą paneli, schodów, kafelków mnie przygniata, a cholera nie stac mnie na panią od wnętrz I musż eto wsyztsko wymyslić sama, i choc wiem co mi się mniej wiecej podoba to nie jestem pewna zgrania tego w całosć. No cięzkie to dla mnie, a jeszcze czasu tak mało na wszytsko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.08.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Mila, moze jakiś mały update? czytma na grupie ze szukasz drzwi już? fiu fiu....dziewczyno, jeszcze nas przegonisz z przeprowadzką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 12.08.2013 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Jutro postaram się coś wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.08.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Mila, podoba mi się ten Byrski Tradycyjny Wertikal TN 15 kW A sprawdzałaś kratki.pl. On ostatnio mają coraz lepsze opinie u zdunów. Ja mogę Ci polecić Blankę i Oliwię, bo znajomi mają i naprawdę jest okey. A może zapytaj o opinie na kominkowym http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166279-KOMINKI-Pomoge-i-doradze-we-wszystkim-co-dotyczy-komink%C3%B3w&p=6084720#post6084720 Panowie bardzo pomogli ostatnio Juliannie [h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 16.08.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Kominek sam w sobie już mam zamówiony, własnie ten Byrski,bardziej mi chodzi o to jak obłozyć go granitem i jak zrobic wnękę na drewno. Bo samego kominka juz nei zmienię, zamówiony, podobno bardzo solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts