czarna180681 07.05.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam.Czy ktoś z Was wie jak nazywa sie ta bateria nawannowa sluzaca do napelniana wanny i gdzie mogę ja kupic? Dokładnie chodzi mi o tę okrągłą rzecz na ściance wanny. Dzięki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemekMusik 10.06.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam Zdjęcie trochę małe ale łatwo znaleźć podobne baterie np: http://megalazienki.pl/baterie/baterie-wannowo-natryskowe/m657-662,k116,page1?cena_min=&cena_max=&c9[]=1200 Do takiej baterii warto zastosować specjalny syfon z napełnianiem przez przelew wannowy. Jeśli chodzi o słuchawkę na wannę to warto zainwestować w wąż z drenażem podpinanym od razu do syfonu dzięki temu krople wody spływające po wężu są odprowadzane do syfonu. Takie rozwiązanie ma Silfra Folow Me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts