narendil 07.05.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dzięki! Już uzupełniam spis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.05.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Drop_In, niestety nie pamietam. To był jakiś sklep internetowy, narzuta jest hiszpańska, czekałam na nią wieki, były ciągłe opóźnienia. A krzesła są z Bydgoskiej Fabryki Mebli, ale obite przez tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Pięknie!! Jaksie podaj proszę namiar na tą konsolę i cenę - może być na PRYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.09.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Konsola jest robiona na wymiar. Bardzo podobne widziałam niedawno w tchibo oczywiście cena dużo niższa. Nie wiem, jak z jakością itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 14.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Piękne wnętrza Jaksie! Rzadko bywam na forum, ostatnio akurat w poszukiwaniu inspiracji do małego wiatrołapu. Czy zdradzisz mi proszę wymiary twojego, a także jaka jest szerokość, wysokość i długość siedziska z drewna oraz wysokość tej całęj zabudowy? Wiatrołap wydaje się wymiarami podobny do mojego. Mam wstawioną szafę z lustrami ale muszę to wyrzucić bo już 2 lata się męczymy we czwórkę w tym wiatrołapie i musze coś pozmieniać aby rzeczy były bardziej w zasięgu ręki. Czy w tej szafie masz drążki na wiszące ubrania, czy też półki? Czy to rozwiązanie wiatrołapu jest wygodne dla was? Przepraszam za ilość pytań i z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 14.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Gdzieś już wcześniej natknęłam się na zdjęcia Twojego domku i zauroczyła mnie tapeta w sypialni . Zdradzisz jaksie, co to za tapeta? I jeszcze jedno pytanie, czy w dolnej łazience ta fototapeta to szafa? Ona jest szklana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.12.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Mnóstwo ciepła i radości,Niechże w Waszym domku zagości,Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,I picia wybornego.Niech pieniądz Wam szeleści,A miłość niech was w życiu pieści.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1Wesołych Świąt życzy Rerewraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.01.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 rere79 dziękuję pięknie, wieki mnie nie było ... Magduśka muszę poszperać, bo nie pamiętam nazwy tapety, natomiast w dolnej łaziece fototapeta jest na szklanych drzwiach zamykających wnękę z kotłem. Wąski pas fototapety pod szkłem dodatkowo przyklejony jest do ściany obok wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.01.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) sitila, czy twoje pytania są nadal aktualne, jeśli tak, to po powrocie z pracy odpiszę, znalazłam tapetę Holden Flamante 99055 Edytowane 7 Stycznia 2013 przez jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 18.01.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 WOW! Trafilam przypadkiem i juz zostane - nie wyrzucisz mnie Pieknie. Kuchnia i salon rzucily mnie na koloana. Ale gdzie macie lodowke???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.01.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 slicznie u Ciebie mam pytanko o płytki na podlodze min w kuchni ..co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanki 19.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 masz irytująco piękne wnętrza! Pięknie! Ale zlewu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ivy, te płytki to FERROKER ALUMINIO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ivy, te płytki to FERROKER ALUMINIO. dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.01.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 O, nie wiedziałam, że ktoś tu zagląda Tak, to Ferroker. A lodówka jest zabudowana w przejściu do jadalnie, vis a vis piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawkat 07.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jaksie, jakie masz płytki w tej łazience beżowo-brązowej? Jeśli dobrze dojrzałam, to chyba takie, jakie ja planuję. Czy mogłabyś wkleić więcej zdjęć? Jak się użytkują te kafle? Widać zacieki albo jakieś paprochy na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory-u 07.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Piękne wnętrza.jaksie co masz na tylnej ścianie zabudowy w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muftika 07.02.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Pięknie urządzony dom - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.02.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 dziękuję gawkat - to Paradyż delicate touch. Niestety zacieki widać, bo płytki są częściowo matowe. Paprochy na jasnej podłodze też gregory-u którą ścianę masz na myśli? Na ścianach mamy plytki drewnopodobne porcelanosa Roble cognac. O to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory-u 14.02.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 tak o to chodzło,dziękuję myślałam,że to drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts