channel8 14.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ależ ładnie u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.02.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ależ ładnie u Ciebie! Podpisuję się pod channelką Jaksie czy możesz napisać co to za umywalki w łazienkach i szara farba w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.02.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Dziękuję umywalki w obu łazienkach s a z firmy ROCA, a szara farba w całym domu jest z mieszalnika firmy PARA, niestety numeru nie podam, bo nie pamiętam, poza tym okazał się za ciemny i mocno go rozjaśnialiśmy białą farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.02.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jaksie - dziękuję A pamiętasz może jaka seria? Szukam umywalek nablatowych, które będą mi pasowały do Meridian-N i do Gapa i koniecznie bez otworu na baterię. I lekko nie jest niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.02.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 W czarnej łazience jest na 100% URBI, górnej nie pamiętam. Co do ich jakości, to mam pewne obiekcje. Powierzchnia umywalki okazała się niezebyt równa, ma wyczuwalne pod ręką "fałdy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.02.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zapomniałam wstawić tu zdjęcia z klatki schodowej, dodatkowo jeszcze nasz nowy nabytek w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 20.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 W czarnej łazience jest na 100% URBI, górnej nie pamiętam. Co do ich jakości, to mam pewne obiekcje. Powierzchnia umywalki okazała się niezebyt równa, ma wyczuwalne pod ręką "fałdy". No to mnie zmartwiłaś. Nie mogę dobrać dla siebie umywalek i już brak mi pomysłów P.S. Klatka schodowa bardzo mi się podoba Czy na dole to skoffy? A nad obrazem gotowa lampa czy jakaś zabudowa z KG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.02.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Wiesz, to nie jest rzucające się w oczy, ale wkurza, że coś nie jest idealne ... Lampki to Skoffy, a nad obrazem jest gotowa lampa gipsowa pomalowana na kolor ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 21.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Jaksie - powtórzę się pięknie u Ciebie, wprowadzam się.Zakochałam się w napisach choć ponoć są już pase. Ale cóż ja dopiero będę mieć. Mam zaplanowaną ścianę z cytatem teraz widzę że masz podoną - tylko w innych kolorach w kuchni. Napisz proszę jak to wykonaliście. Szukałam takiej fototapety ale mam problem z dobraniem tego o co mi dokładnie chodzi. proszę naisz czy to fototapety jaśli tak to jaka, szablon czy wykonane w inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dziękuję, nie przejmuję się tym faktem. Jeśli coś mi się nadal podoba, to mam to w nosie To jest wydruk na zamówienie, dwie płachty tapety. Znalazłam podobną tapetę, a projektantka z tej firmy wykonała kilka projektów na jej bazie, w różnej kolorystyce i wielkości czcionki. Wybraliśmy taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.02.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ślicznie tu u Ciebie, jasno, pieknie i elegancko gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.02.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Pięknie, pięknie, pięknie Masz dużo drewna, a salon jaki masz "fotogeniczny" - wspaniale wygląda:yes: Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 22.02.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Wiesz, to nie jest rzucające się w oczy, ale wkurza, że coś nie jest idealne ... Lampki to Skoffy, a nad obrazem jest gotowa lampa gipsowa pomalowana na kolor ścian. Zastanawiam się właśnie czy mnie też będzie to bardzo wkurzać. I dziękuję za info w sprawie oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Zastanawiam się właśnie czy mnie też będzie to bardzo wkurzać. I dziękuję za info w sprawie oświetlenia Nikt, chyba że wszyscy tacy taktowni , nie zwrócił na to uwagi. Wiem o tym tylko ja i mąż. Wiesz, jak to po wykończeniu chodzi się i wszystko głaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 22.02.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Jaksie a możesz podać namiar na fototapete. Jest piękna - mam problem ze znalezniem fototapety. Póki co staneło na tym że malujemy ściany na czarno a facet co będzie robił nam brzozy w kuchni namaluje tą samą techniką napis. Ale jakby fototapeta wyszła taniej to może zmienimy opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.02.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Namiarów na tapetę w sieci raczej nie znajdę, to było ponad 3 lata temu, chyba że chcesz namiar na firmę, która wykonała moja konkretną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 23.02.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Nikt, chyba że wszyscy tacy taktowni , nie zwrócił na to uwagi. Wiem o tym tylko ja i mąż. Wiesz, jak to po wykończeniu chodzi się i wszystko głaszcza Kurcze, jaksie - jak ja bym chciała już tak móc chodzić i głaskać wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 24.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Jaksie proszę o namiar na wykonawcę Twojej tapety. Jeżeli można. A dalej już sobie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.02.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Proszę bardzo http://kaizen-reklama.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 24.02.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts