manhatan17 07.05.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam! Jesteśmy na etapie wyboru drzwi zewnętrznych. Początkowo szukaliśmy czegoś do 3 tys. zł. Jednak z powodu posiadania psa który notorycznie niszczy drapaniem wszystkie drzwi postanowiliśmy kupić "coś tańszego" co w razie czego zostanie wymienione na nowe. Zależało nam aby w drzwiach było niewielkie przeszklenie (drzwi zewnętrzne w domu jednorodzinnym). Okna mamy w ciemnym brązie (dąb bagienny) i przy wyborze drzwi musimy kierować się w szczególności kolorem aby się "nie gryzło". W jednym z marketów budowlanych trafiliśmy ostatnio na drzwi firmy LOXA. Wzór boston z przeszkleniem z nieco ciemniejszego szkła (wzór jak w załączniku) ale w kolorze ciemny brąz (orzech o ile dobrze pamiętam). Koszt całkowity ok 1,4 tys. zł. W standardzie wyposażone są w zamki GERDY. Niestety ale nie znalazłam żadnych opinie o tym producencie. Może ktoś jest w stanie coś doradzić i przedstawi jakąś opinię, będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 09.05.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 up up tyle wyświetleń a nikt nie jest w stanie nic powiedzieć o tym producencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 09.05.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nic nie wiem o tym akurat produkcje. Drzwi zewnętrzne można kupić za takie pieniądze, ale nie oczekuj po nich rewelacji. Mają 24 m-c rękojmi więc jeśli nie przerażają cię częste remonty i bałagan (wymiana drzwi) to kup. Swoją drogą jeśli będą zadaszone to może i nie będzie z nimi kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel drzwi 10.05.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Te drzwi to jest produkt gerdy tani marketowy chwyt. Sprzedaż oficjalnej marki spada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 10.05.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam http://www.gerda.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=207&Itemid=167 - Gerda i wszystko jasne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel drzwi 10.05.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam http://www.gerda.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=207&Itemid=167 - Gerda i wszystko jasne Pozdrawiam Nie kolego drzwi TT to KL.2 wzmocnione LOXA to zwykłe drzwi stalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 11.05.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam Nie kolego drzwi TT to KL.2 wzmocnione LOXA to zwykłe drzwi stalowe. tego nie neguję, chciałem jedynie pokazać te same wzory przetłoczeń, w szczegóły nie wnikałem, przepraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 11.05.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ale te z gerdy nie mają takiego wzoru, więc o co w ogóle chodzi? Chyba że coś przeoczyłam.I wracając do poprzednich wpisów: tak się składa że drzwi będą zadaszone więc bezpośredniego kontaktu z deszczem/śniegiem nie będą miały. Myślicie że za taką cenę warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel drzwi 24.06.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ale te z gerdy nie mają takiego wzoru, więc o co w ogóle chodzi? Chyba że coś przeoczyłam. I wracając do poprzednich wpisów: tak się składa że drzwi będą zadaszone więc bezpośredniego kontaktu z deszczem/śniegiem nie będą miały. Myślicie że za taką cenę warto? Warto nie warto trzeba sprawdzić bo to nowy wyrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RONINZGR 11.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Witam. Jestem właśnie na etapie wymiany drzwi wejściowych gdyż obecne, po starych właścicielach to relikt.Jestem zainteresowany właśnie drzwiami firmy Loxa. Troszkę minęło od ostatniego postu w tym dziale i chciałbym się dowiedzieć jak wygląda z jakością tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts