portfel24 07.05.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Przymierzam się powoli do kupna działki rekreacyjnej, jednak chciałbym zasięgnąć nieco rad od użytkowników tego forum ponieważ przyznam szczerze że z tematem budownictwa nie mam za wiele wspólnego.. A więc.. Cel jest dosyć prosty: postawienie domku holenderskiego na działce rekreacyjnej(początkowo miałem w planach postawienie tradycyjnego drewnianego domku ponieważ wizualnie prezentuje się znacznie ciekawiej, jednak koszty praktycznie dwa razy większe jak podliczy się wszystko. Poza tym domek holenderski zawsze można w przyszłości ciekawie obudować..) Wracając jednak do tematu działki, szukam małej działki rekreacyjnej, kilka mam nawet na oku - jednak tu pytanie do Was, osób które być może przerabiały już ten temat wcześniej, sami posiadają tego typu działki. Na co zwracać w głównej mierze uwage przy poszukiwaniu takiej działki, o co pytać w rozmowie ze sprzedawcą. Nie mam kompletnie doświadczenia w tym temacie więc będe wdzięczny za wszystkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts