kiel.basa 07.05.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam, Czy ktos moglby mi polecic miejsce w Warszawie, gdzie po rozsadnych cenach moglbym kupic zwykle szklo 4mm do okien, oraz szklo typu antisol, lub inne refleksyjne/pochlaniajace ? Z tych 3 firm, ktore udalo mi sie znalezc, ceny 4mm szyby za m2 oscyluja wokol 70zł, a Antisolu 300zł, co wydaje mi sie po prostu cenami lekko wygorowanymi. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Nie wiem czy robią w Pyroflexie, ale warto zadzwonić. Jak nie robią to dadzą namiar. Najlepiej do oddziału na Bielanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel.basa 07.05.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 dzieki, obadam z rana temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel.basa 09.05.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 dzieki nefer, rzeczywiscie ceny maja calkiem ok jak na warszawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts