Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

Dzięki za info yuczko o karcherze:hug:

Zapiszę sobie Twój modelik w kajeciku:yes:

Odnośnie kurzu, to oczywiście masz rację, ze jest go stanowczo mnie dzięki wentylacji mechanicznej. W rekuperatorze są przecież filtry, które zatrzymują większość kurzu:yes: Jak luby je wymienia, to są zawsze czarne:eek:

Dobrej nocki:bye:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam zwykły parowy kupiony w Makro i też jestem zadowolona.

Jedyne zastrzeżenie mam do przewodu zasilającego...jest bardzo krótki.

Cześć Tolu:hug: Ja natomiast pomyślałam, ze przewód powinien być zwijany z taką funkcją auto jak w odkurzaczu;), tzn chowany do środka automatycznie... bo mi się czasami plącze ten kabel;)

Yuka, masz ładny żyrandol w sypialni, mój jest taki sam, tylko klosiki białe.

I przyznaję, że Twój jest bardziej elegancki z ciemnymi. Ciekawe, czy można ciemne dokupić?

Dziękuję bardzo:hug: Do mojej sypialni białe by na pewno nie pasowały, w przeciwieństwie do Twojej:yes: Ale jak chcesz zmienić, myślę, że nie powinno być problemu. Wydaje mi się, że sporo klosików jest w LM

Dzięki za info yuczko o karcherze:hug:

Zapiszę sobie Twój modelik w kajeciku:yes:

Odnośnie kurzu, to oczywiście masz rację, ze jest go stanowczo mnie dzięki wentylacji mechanicznej. W rekuperatorze są przecież filtry, które zatrzymują większość kurzu:yes: Jak luby je wymienia, to są zawsze czarne:eek:

Dobrej nocki:bye:

No właśnie Aguś. Ale mimo wszystko nadal jestem nieustannie zdziwiona, że kurzy się mniej, niż w bloku na 10piętrze w mieście:)

Miłego tygodnia:hug:

:hug:

Dzisiaj nadal będziemy walczyć z Julii pokojem... Czasami zazdroszczę dziewczynom na fm, że mogą urządzić pokój dla dziecka zanim dziecko ma swoje zdanie;)

Co ja zrobię, ze jej podoba się roż we wszystkich odcieniach i jeszcze dodatkowo wzory najchętniej w kucyki pony albo księżniczki?

Obkleiliśmy jej pudełka tapetą taką jasnoszarą... a ona mówi, ze jej się nie podoba, bo wolałaby w kucyki... Po chwili wewnętrznego buntu postanowiłam spełnić dziecięce marzenia i niech ma ten swój wyśniony różowy pokoik:) Myślę, że wkrótce wyrośnie z rożu i wtedy będziemy zmieniać (tym bardziej, ze bazę, czyli meble ma białe;))

Kochana ja mam to samo moja prawie trzylatka kocha róż i oczywiscie ksiezniczki, u nas beda dwa odcienie różu przełamane szaroscia i łóżko w kształcie karety Kopciuszka , też jestem zdania ze to jest jej pokoik i jesli tylko bede w stanie spełnic jej zachcianki ( oczywiscie z rozsadkiem) to nich ma potem co wspominac, tym bardziej ze jeszcze mala a za kilka lat i tak pokoj trzeba przemalowac i pojdzie do szkoly a wystrój do zmiany !!!

Pokoik twojej Coreczki Śliczny bardzo podoba mi sie ze oddzielilas jej kącik do spania super to wygląda !!!

Hej yuczko,

co słychać?:hug:

Cześć Aguś:hug:

Generalnie jest dobrze:yes:

W minionym tygodniu w związku z feriami trochę się restartowałam, znowu zaczęłam czytać, z czego się bardzo cieszę:D Pochłaniam ostatnio sagę Camilli Lackberg. W ciągu tygodnia przeczytałam 5 powieści, wciągnęły mnie niesamowicie, uważam, ze są naprawdę dobre:yes: Teraz wróciłam do pracy ale tylko na pół gwizdka więc nie bardzo mogę w pracy na necie posiedzieć, ale stęskniłam się bardzo więc postaram się nie znikać na tak długo.

Kochana ja mam to samo moja prawie trzylatka kocha róż i oczywiscie ksiezniczki, u nas beda dwa odcienie różu przełamane szaroscia i łóżko w kształcie karety Kopciuszka , też jestem zdania ze to jest jej pokoik i jesli tylko bede w stanie spełnic jej zachcianki ( oczywiscie z rozsadkiem) to nich ma potem co wspominac, tym bardziej ze jeszcze mala a za kilka lat i tak pokoj trzeba przemalowac i pojdzie do szkoly a wystrój do zmiany !!!

Pokoik twojej Coreczki Śliczny bardzo podoba mi sie ze oddzielilas jej kącik do spania super to wygląda !!!

Hej Zuzia:hug:

Na pewno pokoik wyjdzie ślicznie:yes: a jak piszesz, najważniejsze, że nasze księżniczki się tam dobrze czuja:yes:

Z tego oddzielenia kącika do spania też jestem bardzo zadowolona:yes:

Przedtem trudno mi było "uprzytulnić" ten pokój, bo pomimo tego, ze jest duży to było w nim tylko dużo podłogi a wszystko jakoś tak porozstawiane po kątach, tym bardziej, ze żadna szafa nie jest potrzebna, bo ma spora garderobę (tzn sporą jak sporą, ale jest na pewno większa od nawet duuużej szafy;)) Z efektu jestem naprawdę zadowolona:yes:

No tak, yuczka przepadła razem z Mają:bash: :cry:

Tylko, ze yuczka się odnalazła a Maja zaginęła na dobre. Zaręczam, ze nigdzie jej ze sobą nie zabierałam:no:

Mam nadzieję, ze odezwie się niebawem...

O cześć Daila:hug:

Mówisz, że te same lubimy? Super!!!

Ja już wczoraj wieczorem wzięłam od córki Syrenkę, ale nie otworzyłam, bo bałam się, że znowu oderwać się nie będę mogła;) i pół nocy zarwę, a wczoraj byłam wykończona, bo takim błogim lenistwie znów trzeba wstawać... Ale już czeka przy łóżku i dzisiaj muszę zacząć, (jak tylko wrócę do domu, zrobię obiad, nastawię pranie i poprasuję to co wczoraj mi się uprało;)) Na szczęście dzisiaj nie ma już żadnego z moich ulubionych seriali więc czeka mnie wieczór z książką:cool:

hej yuczko

kocham książki, obecnie wzięłam się za sagę o miłości silniejszej niż wojna - Tatiany i Aleksandra, czyli jeździec miedziany (cz. I)

kilka razy już się do niej przymierzałam i wreszcie się udało, jak na razie zapowiada się doskonale

co do neta w pracy - u mnie wykluczone lub znacznie ograniczone, przede wszystkim ze względu na to, że mamy poinstalowane szpiegi w kompach - chamstwo :bash:

no i ferie też już się u nas skończyły, choć w tym roku były bezowocne :( a mój synio rozchorował się na myśl, że trzeba wracać do szkoły i leży w samotności, bo rodzice w pracy

Hej yuczko,

no jesteś wreszcie:hug:

A to Ty się feriowałaś:lol2: super:cool: I fajnie, że nadrobiłaś ksiażkowo:yes:

Taka chwila oddechu jest zawsze potrzebna, ale błagam Cię nie znikaj już na tak długo:hug:

Hej Aguś:hug:

Obiecuję, że na tak długo już nie zniknę:)

Książkowo cały czas nadrabiam, chociaż już nie tak intensywnie jak w ferie:no:

Wczoraj wieczorem skończyłam kolejną część sagi Camilli Lackberg:cool: i już nie mogę doczekać się kiedy otworzę następną:yes:;)

hej yuczko

kocham książki, obecnie wzięłam się za sagę o miłości silniejszej niż wojna - Tatiany i Aleksandra, czyli jeździec miedziany (cz. I)

kilka razy już się do niej przymierzałam i wreszcie się udało, jak na razie zapowiada się doskonale

Cześć Mariolko:hug: Zanotowałam i spróbuję ją zdobyć, jak tylko z obecnymi kryminałami się uporam:yes:

co do neta w pracy - u mnie wykluczone lub znacznie ograniczone, przede wszystkim ze względu na to, że mamy poinstalowane szpiegi w kompach - chamstwo :bash:

normalnie chamstwo;)

Ja mogę wchodzić na neta na szczęście, tylko później te zaległości:bash:

no i ferie też już się u nas skończyły, choć w tym roku były bezowocne :( a mój synio rozchorował się na myśl, że trzeba wracać do szkoły i leży w samotności, bo rodzice w pracy

Uuu, mam nadzieję, że już jest dobrze, taka piękna wiosna za oknem, aż żal w łóżku leżeć. A ferie już niedługo będą wiosenno-świąteczne:yes:

Wiosna śliczna była ale wczoraj, nie wiem jak u was ale u nas dzis ponuro:( paskudnie aż sie nie chce z domu wychodzic tylko najmniejsza córcia sie cieszy bo ona uwielbia z parasolem chodzic. No to ma okazje a jeszcze w Dzień Dobry Tvn mnie dobili że w przyszłym tygodniu to miejscami nawet -17:bash:

JA CHCE WIOSNY !!!

Ale Yuczko Ola.U przyniosla Ci Śliczną Wiosenke , Przynieście też do Mnie :yes:

Hej yuczko:hug:

u nas też dzisiaj CUDNIE za oknemhttp://emoty.blox.pl/resource/509.gif

Patrzyłam w weekend i w ogrodzie powyłaziły już tulipany, krokusy i hiacynty:yes:

Oby tylko nie pomarzły, bo podobno zima jeszcze ma wrócić:bash:

Miłego popołudnia:D

Hej:D

U mnie krokusy i hiacynty to od dawna już łebki powystawiały:yes:

Niestety z jednej rabatki Szanti mi wykopała:bash::bash::bash:

Wsadziłam tam biało-niebieskie na pewno krokusy i tulipany i tak skubana pokopała tę rabatę:sick:, że powiedzialąm, że jak sie nie poprawi, to chyba ją w kojcu zamknę:mad::mad:

Wiosna śliczna była ale wczoraj, nie wiem jak u was ale u nas dzis ponuro:( paskudnie aż sie nie chce z domu wychodzic tylko najmniejsza córcia sie cieszy bo ona uwielbia z parasolem chodzic. No to ma okazje a jeszcze w Dzień Dobry Tvn mnie dobili że w przyszłym tygodniu to miejscami nawet -17:bash:

JA CHCE WIOSNY !!!

Ale Yuczko Ola.U przyniosla Ci Śliczną Wiosenke , Przynieście też do Mnie :yes:

No proszę Cię!!! -17????:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ja tak się nie bawię!!! A wczoraj widziałam wiosnę!!!, zaraz Wam pokażę:yes:

Ło Matko Kochana, ale się u Cię pozmieniało w dzienniku i w ogóle- toż ja tego bidna nie nadrobie w miesiąc...:jawdrop:.

Nie wiem o co caman i w jakim temacie, ale pozdrawiam Gorąco z Wiosennej Bryzy :)

Buziolki Yukuniu :)

Ło matko Niwcia się odnalazła:hug::hug::hug: Wieki Cię nie było!!! Co u Ciebie?? Opowiadaj!!!