yuka 10.05.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Piękna cała...trójka o kwiatach nawet nie mówię, ale ten Twój pomysł by w kamykach je trzymać bardzo mi odpowiada Wyobrażam sobie, że chwasty nie rosną teraz jak wściekłe, a jak coś wylezie to łatwo daje się wyrwać, bo korzonki ma słabe - popraw mnie jeśli się mylę Gosiu, tak sobie myślę, że jeszcze rabata na oczyszczalni jest wysypana komorkami i tam mam trawy, juki i lawendy:yes: I jest tak jak piszesz, chwasty zadanie mają utrudnione i dosyć łatwo je wyrwać jak już się pojawią Jest tylko jeden minus "kamykowej rabaty" opadające liście, mało estetyczne zwłaszcza jesienią, bo jak tak patrzę na to zdjęcie z hostą, to nie widzę po nich żadnego śladu, a przecież obok rośnie hortensja, która gubi liście i tawuły... goldcośtam więc najprawdopodobniej wiatr je zdmuchuje (albo krasnoludki sprzątają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 yuczko tyle ciepłych i pięknych słów napisali inni na temat Twojego ogrodu i przepięknych tulipanów, że sama już nic więcej nie wymyślę więc dołączam się do zachwytów i jak wszyscy podziwiam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.05.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Yuczko ja mam rabaty kamienne i z korą, jesienią na tych kamiennych było sporo liśni, pozbierałam jedynie olbrzymy z katalpy, reszta jakoś cudowne zniknęła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Jak wyschną wiat je zgoni z kamieni. Mam przy bramie drobne kamyki, w koło sosny, na trawniku pełno igieł jesienią a na kamykach czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 yuczko tyle ciepłych i pięknych słów napisali inni na temat Twojego ogrodu i przepięknych tulipanów, że sama już nic więcej nie wymyślę więc dołączam się do zachwytów i jak wszyscy podziwiam Pozdrawiam Dzięki Oleńko A u Ciebie jakieś zmiany? Dosadzasz coś, zmieniasz, czy tylko cieszysz się z tego co masz? (szczerze mówiąc nie bardzo w to wierzę:P:P) Dzisiaj chłodniej, może wstawisz jakieś nowe foteczki z Twojego ogrodu? Yuczko ja mam rabaty kamienne i z korą, jesienią na tych kamiennych było sporo liśni, pozbierałam jedynie olbrzymy z katalpy, reszta jakoś cudowne zniknęła:D Jak wyschną wiat je zgoni z kamieni. Mam przy bramie drobne kamyki, w koło sosny, na trawniku pełno igieł jesienią a na kamykach czysto No właśnie to samo zaobserwowałam:yes: Ale tak naprawdę bałamm się na całkowicie żwirowej rabacie posadzić grupy dereni, teraz się zastanawiem czy słusznie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Hej yuczko kochana najpierw serdeczne gratulacjehttp://i152.photobucket.com/albums/s177/arogers12/pregnant.gif:hug:Co za cudowna wiadomość!! I super, ze tym razem będzie chłopczyk:yes: A jak się czujesz i na kiedy masz termin? Zdjęcia ogrodu imponujące :jawdrop: Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Aga, jesteś wreszcie:hug: Emotka ciężarówkowa wymiata:lol2: Wyglądam prawie tak samo, muszę sobie tylko qkardkę na głowie pierdyknąć i wypisz wymaluj:rotfl: Dzięki za gratki i za ogród:hug:Termin mam na połowę czerwca, czuję się dobrze, rodzina dba o mnie (o nas) wyjątkowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) Na specjalne życzenie: Tu byłam;) Edytowane 14 Maja 2013 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 O jaaaa......ale śliczne dziewczyny!!!!!!!!!!!! yuczko....ślicznie wyglądasz!!! Dzięęęęki:) Buziaczki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) Nie mogę się napatrzeć dla was dziewczyny:) http://img839.imageshack.us/img839/4587/p2304131906.jpg Edytowane 13 Maja 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 13.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 HURA YUCZKO ale się załapałam :wave: kwitniesz kochana, jak te Twoje cudne tulipany apropos tulipanów, prawie dorównują Ci urodą :jawdrop: - są cudne gdybym tak mogła mieszkać w krainie, gdzie zawsze trwa wiosna kruszynka z Ciecie, kochana czy Ty coś jesz??? W ciąży trzeba wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.05.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Wyglądam prawie tak samo, muszę sobie tylko qkardkę na głowie pierdyknąć i wypisz wymaluj:rotfl: :lol2: Yuczko cudne zdjęcie- jak miło ponownie Cię zobaczyć Wspaniale, ze czujesz się dobrze- wyglądasz kwitnąco:yes: A córcia jaka duża:o Brzusio masz już duży- termin bliziutko:D Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.05.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 O jaaaa......ale śliczne dziewczyny!!!!!!!!!!!! yuczko....ślicznie wyglądasz!!! Dzięęęęki:) Buziaczki:):) Nie mogę się napatrzeć dla was dziewczyny:) http://img839.imageshack.us/img839/4587/p2304131906.jpg Dziękuję kochana:hug: Stokrotki boskie:yes: Uwielbiamy obie z córcią HURA YUCZKO ale się załapałam :wave: kwitniesz kochana, jak te Twoje cudne tulipany apropos tulipanów, prawie dorównują Ci urodą :jawdrop: - są cudne gdybym tak mogła mieszkać w krainie, gdzie zawsze trwa wiosna kruszynka z Ciecie, kochana czy Ty coś jesz??? W ciąży trzeba wiesz? :lol2: Kruszynka mówisz? Jak na kruszynkę to sporo ważę Ale o tym ciiii;) Jeszcze trochę i waga powinna spadać, na razie niech rośnie razem z maleństwem, żeby mu tylko niczego nie brakowało:yes: Dziękuję słonko za miłe słowa:hug: :lol2: Yuczko cudne zdjęcie- jak miło ponownie Cię zobaczyć Wspaniale, ze czujesz się dobrze- wyglądasz kwitnąco:yes: A córcia jaka duża:o Brzusio masz już duży- termin bliziutko:D Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:hug: Kciuki trzymaj, na pewno się przydadzą Dzięki:hug: Córcia faktycznie podskoczyła bardzo w ostatnim czasie, nawet panie w przedszkolu to zauważyły:yes: A brzusio rośnie, a i tak Mały się rozpycha co niemiara, chyba zaczyna być mu ciasno:yes: Ale jeszcze troszkę musi się pomęczyć i radzić sobie sam, bo pewnie na razie nie wie, że za niedługo mamusia będzie go we wszystkim wyręczać:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.05.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Yuka Ty to normalnie tajniak jakiś jesteś. Żeby tak słówka nie pisnąć koleżankom tylko tuż przed rozwiązaniem :eek: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.05.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Buuu,na zdjęcia się nie załapałam!!:(ale między wierszami przeczytałam ,że Ty kochana już na "ostatnich nogach "jesteś Kolejny Forumek nam przybedzie:wave:Yuczko ,ale tajemnicza istota z Ciebie ,tak koleżankom nie pisnąć ani słowa....no no:yes: Ogród masz powalający,tulipanki obłędne :yes:a mnie tylko parę krokusików wzeszło i narcyze... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.05.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Kochana Zalapalam sie wczoraj na foty Nareszcie sie ujawnilas. Pieknie wygladasz. Buziaki dla Ciebie i reszty rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Yuka Ty to normalnie tajniak jakiś jesteś. Żeby tak słówka nie pisnąć koleżankom tylko tuż przed rozwiązaniem :eek: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA :lol2: Dzięki Sipatka Ale przez to nie musimy wspólnie tyle czekać, bo jeszcze miesiąc i powinno być "po wszystkim";) Buuu,na zdjęcia się nie załapałam!!:(ale między wierszami przeczytałam ,że Ty kochana już na "ostatnich nogach "jesteś Kolejny Forumek nam przybedzie:wave:Yuczko ,ale tajemnicza istota z Ciebie ,tak koleżankom nie pisnąć ani słowa....no no:yes: Ogród masz powalający,tulipanki obłędne :yes:a mnie tylko parę krokusików wzeszło i narcyze... Pozdrawiam serdecznie Dzięki Beatko No tak, już za chwileczkę, już za momencik... A czemu nie wzeszły Ci cebulowe? Czyżby nornice? Kochana Zalapalam sie wczoraj na foty Nareszcie sie ujawnilas. Pieknie wygladasz. Buziaki dla Ciebie i reszty rodzinki Dziękuję kochana:hug: To Ty też podglądasz z ukrycia? A co się dzieje u Ciebie? Tak rzadko zaglądasz ostatnio:( Wokół domu zaczęliście coś działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.05.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Nie ,włąsnie nie wiem czemu nie wzeszły ,moze zgnily ,albo co? nornic na szczęscie nie mam,za to mrówek ci u mnie dostatek:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.05.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 U Ciebie mrówek a u mnie komarów:mad: Zna ktoś może jakiś skuteczny środek, żeby pozbyć się tego paskudztwa na... długo i to z ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 na komary można oprysk wykonać (powtarzać chyba 2 razy w sezonie trzeba) komary to na szczęście osiadłe gadziny więc można sobie z nimi dać radę. Albo jakąś firmę wynajmij, albo męża zatrudnij i pryskaj po krzewach, liściach... najlepiej pod wieczór gdy już pszczoły pójdą spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts