Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

Piękna cała...trójka :yes: o kwiatach nawet nie mówię, ale ten Twój pomysł by w kamykach je trzymać bardzo mi odpowiada :D Wyobrażam sobie, że chwasty nie rosną teraz jak wściekłe, a jak coś wylezie to łatwo daje się wyrwać, bo korzonki ma słabe - popraw mnie jeśli się mylę

Gosiu, tak sobie myślę, że jeszcze rabata na oczyszczalni jest wysypana komorkami i tam mam trawy, juki i lawendy:yes:

I jest tak jak piszesz, chwasty zadanie mają utrudnione i dosyć łatwo je wyrwać jak już się pojawią:yes: Jest tylko jeden minus "kamykowej rabaty" opadające liście, mało estetyczne zwłaszcza jesienią, bo jak tak patrzę na to zdjęcie z hostą, to nie widzę po nich żadnego śladu, a przecież obok rośnie hortensja, która gubi liście i tawuły... goldcośtam;) więc najprawdopodobniej wiatr je zdmuchuje (albo krasnoludki sprzątają;))

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

yuczko

tyle ciepłych i pięknych słów napisali inni na temat Twojego ogrodu i przepięknych tulipanów, że sama już nic więcej nie wymyślę więc dołączam się do zachwytów i jak wszyscy podziwiam :)

Pozdrawiam :)

Dzięki Oleńko:hug: A u Ciebie jakieś zmiany? Dosadzasz coś, zmieniasz, czy tylko cieszysz się z tego co masz? (szczerze mówiąc nie bardzo w to wierzę:p:P:P) Dzisiaj chłodniej, może wstawisz jakieś nowe foteczki z Twojego ogrodu?

Yuczko ja mam rabaty kamienne i z korą, jesienią na tych kamiennych było sporo liśni, pozbierałam jedynie olbrzymy z katalpy, reszta jakoś cudowne zniknęła:D

Jak wyschną wiat je zgoni z kamieni. Mam przy bramie drobne kamyki, w koło sosny, na trawniku pełno igieł jesienią a na kamykach czysto :)

No właśnie to samo zaobserwowałam:yes: Ale tak naprawdę bałamm się na całkowicie żwirowej rabacie posadzić grupy dereni, teraz się zastanawiem czy słusznie:rolleyes:

Hej yuczko:D

kochana najpierw serdeczne gratulacjehttp://i152.photobucket.com/albums/s177/arogers12/pregnant.gif:hug::hug:Co za cudowna wiadomość!! I super, ze tym razem będzie chłopczyk:yes:

A jak się czujesz i na kiedy masz termin?

Zdjęcia ogrodu imponujące :jawdrop::jawdrop:

Buziaki:hug:

Aga, jesteś wreszcie:hug: Emotka ciężarówkowa wymiata:lol2: Wyglądam prawie tak samo, muszę sobie tylko qkardkę na głowie pierdyknąć i wypisz wymaluj:rotfl:

Dzięki za gratki i za ogród:hug:

Termin mam na połowę czerwca, czuję się dobrze, rodzina dba o mnie (o nas) wyjątkowo;)

Wyglądam prawie tak samo, muszę sobie tylko qkardkę na głowie pierdyknąć i wypisz wymaluj:rotfl:

:lol2::lol2::lol2:

Yuczko cudne zdjęcie- jak miło ponownie Cię zobaczyć:hug:

Wspaniale, ze czujesz się dobrze- wyglądasz kwitnąco:yes: A córcia jaka duża:o

Brzusio masz już duży- termin bliziutko:D Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:hug:

O jaaaa......ale śliczne dziewczyny!!!!!!!!!!!! yuczko....ślicznie wyglądasz!!!

Dzięęęęki:) Buziaczki:):):)

Nie mogę się napatrzeć:)

dla was dziewczyny:)

http://img839.imageshack.us/img839/4587/p2304131906.jpg

Dziękuję kochana:hug: Stokrotki boskie:yes: Uwielbiamy obie z córcią:yes:

HURA YUCZKO ale się załapałam :wave::wave::wave:

kwitniesz kochana, jak te Twoje cudne tulipany

apropos tulipanów, prawie dorównują Ci urodą :jawdrop::jawdrop::jawdrop: - są cudne

gdybym tak mogła mieszkać w krainie, gdzie zawsze trwa wiosna

kruszynka z Ciecie, kochana czy Ty coś jesz??? W ciąży trzeba wiesz?

:lol2::lol2::lol2: Kruszynka mówisz? Jak na kruszynkę to sporo ważę;) Ale o tym ciiii;) Jeszcze trochę i waga powinna spadać, na razie niech rośnie razem z maleństwem, żeby mu tylko niczego nie brakowało:yes:

Dziękuję słonko za miłe słowa:hug:

:lol2::lol2::lol2:

Yuczko cudne zdjęcie- jak miło ponownie Cię zobaczyć:hug:

Wspaniale, ze czujesz się dobrze- wyglądasz kwitnąco:yes: A córcia jaka duża:o

Brzusio masz już duży- termin bliziutko:D Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:hug:

Kciuki trzymaj, na pewno się przydadzą:yes: Dzięki:hug:

Córcia faktycznie podskoczyła bardzo w ostatnim czasie, nawet panie w przedszkolu to zauważyły:yes:

A brzusio rośnie, a i tak Mały się rozpycha co niemiara, chyba zaczyna być mu ciasno:yes: Ale jeszcze troszkę musi się pomęczyć i radzić sobie sam, bo pewnie na razie nie wie, że za niedługo mamusia będzie go we wszystkim wyręczać:D:D:D

Buuu,na zdjęcia się nie załapałam!!:(ale między wierszami przeczytałam ,że Ty kochana już na "ostatnich nogach "jesteś :yes: Kolejny Forumek nam przybedzie:wave:Yuczko ,ale tajemnicza istota z Ciebie ,tak koleżankom nie pisnąć ani słowa....no no:yes:

Ogród masz powalający,tulipanki obłędne :yes:a mnie tylko parę krokusików wzeszło i narcyze...

Pozdrawiam serdecznie

Yuka Ty to normalnie tajniak jakiś jesteś. Żeby tak słówka nie pisnąć koleżankom tylko tuż przed rozwiązaniem :eek::eek::eek:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA :lol2::lol2::lol2:

Dzięki Sipatka:hug:

Ale przez to nie musimy wspólnie tyle czekać;), bo jeszcze miesiąc i powinno być "po wszystkim";)

Buuu,na zdjęcia się nie załapałam!!:(ale między wierszami przeczytałam ,że Ty kochana już na "ostatnich nogach "jesteś :yes: Kolejny Forumek nam przybedzie:wave:Yuczko ,ale tajemnicza istota z Ciebie ,tak koleżankom nie pisnąć ani słowa....no no:yes:

Ogród masz powalający,tulipanki obłędne :yes:a mnie tylko parę krokusików wzeszło i narcyze...

Pozdrawiam serdecznie

Dzięki Beatko:hug: No tak, już za chwileczkę, już za momencik...;)

A czemu nie wzeszły Ci cebulowe? Czyżby nornice?

Kochana

Zalapalam sie wczoraj na foty :)

Nareszcie sie ujawnilas. Pieknie wygladasz. Buziaki dla Ciebie i reszty rodzinki :)

Dziękuję kochana:hug:

To Ty też podglądasz z ukrycia?;)

A co się dzieje u Ciebie? Tak rzadko zaglądasz ostatnio:( Wokół domu zaczęliście coś działać?

na komary można oprysk wykonać (powtarzać chyba 2 razy w sezonie trzeba) komary to na szczęście osiadłe gadziny więc można sobie z nimi dać radę. Albo jakąś firmę wynajmij, albo męża zatrudnij i pryskaj po krzewach, liściach... najlepiej pod wieczór gdy już pszczoły pójdą spać