Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Yuczko, jak się masz?

dzięki Tobie i Twoim zdjęciom ustaliłam, że ja też mam chyba palibina, nie znałam tej roślinki, kupiłam ją ze 3lata temu na wyprzedaży jako "no name" i tak ślicznie co roku kwitnie.

aha i zapisuję się do castingu na na matkę muratorowo - chrzestną :lol2:

Hehehe, to na razie jesteś pierwsza w kolejce.

Ja ze znajomą mówimy na palibina bzik, bo to taki bez miniaturowy...

W tym roku nie nacieszyłam się niestety jego zapachem:(:(:( po tych ulewach i burzach już obleciały mu kwiaty...

Czekam teraz na róże:yes: Maja mnóstwo pąków, żeby pogoda tylko pozwoliła się nimi nacieszyć:yes:

Hej yuczko,

jakie przepiękne fotki:jawdrop: Co za feeria barw rododendronów:jawdrop:

Kupiłam mojej mamie ostatnio odmianę Nova Zembla-widzę, że dobrze zrobiłam, bo jest cudny:cool:

Palbina masz cudnego- ja planowałam takiego szczepionego na pniu, ale jeszcze nie znalazłam nigdzie w ogrodowych:(

Nie wiem skąd jesteś ale na giełdzie kwiatowej w Tychach były piękne , wysokie na ok. 1,4 m jeśli dobrze pamiętam po 60 lub 80 zł.

(O palibinach piszę ;-) )

Witaj Paciorku:welcome:

Aga raczej z Polski centralnej, ciekawe, czy jest na tyle zdesperowana, żeby do Tych Tychów pojechać;)

https://forum.murator.pl/topic/168279-ogr%C3%B3d-i-dom-yuki/page/70/#findComment-5961347

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yuka nie pisalam nic innego;)po prostu wcześniej moj post ,,wskoczył" przed inne- no przynajmniej na moim kompie...chyba, ze jakieś zwidy mialam:rolleyes: ale teraz jest juz ok:o

teraz dodam tylko, ze trzymam kciukasy izyczęszczęsliwego rozwiazania:wiggle:

https://forum.murator.pl/topic/168279-ogr%C3%B3d-i-dom-yuki/page/70/#findComment-5961349

Yuka nie pisalam nic innego;)po prostu wcześniej moj post ,,wskoczył" przed inne- no przynajmniej na moim kompie...chyba, ze jakieś zwidy mialam:rolleyes: ale teraz jest juz ok:o

teraz dodam tylko, ze trzymam kciukasy izyczęszczęsliwego rozwiazania:wiggle:

Dzięki Fra:hug: I pamiętaj o fotkach:D

https://forum.murator.pl/topic/168279-ogr%C3%B3d-i-dom-yuki/page/70/#findComment-5961371

Yuka nie pisalam nic innego;)po prostu wcześniej moj post ,,wskoczył" przed inne- no przynajmniej na moim kompie...chyba, ze jakieś zwidy mialam:rolleyes: ale teraz jest juz ok:o (...)

Pewnie zamiast "Zatwierdź odpowiedź" wcisnęłaś "Podgląd wiadomości", bo wtedy właśnie nowy post widoczny jest u góry strony, przed innymi napisanymi wcześniej.

Yuka, tylko jak już nie będziesz dawała rady dłużej zaciskać, to przed wyjazdem nie zapomnij jeszcze zalogować się i ostatniego posta napisać ;):lol2: - cała PL będzie Ci wtedy pomagać w parciu i oddychaniu :rotfl:

https://forum.murator.pl/topic/168279-ogr%C3%B3d-i-dom-yuki/page/70/#findComment-5961431

yuczko...to i ja czekam na szczęśliwe rozwiązanie ....cichutko w twoim pięknym ogrodzie poczekam :):):)

Beatko, może kawkę do tego ogródeczka Ci wynieść? Dziś ładna pogoda, m. właśnie kosi trawę, już kończy, więc za chwilę zrobi się baardzo przyjemnie:yes:

ja już z Tobą oddycham

a pu, a pu, a pu :D

OK, dotleniamy maluszka zwłaszcza przy skurczach przepowiadających;)

a pu, a pu, a pu:D:D:D:hug:

Yuczko :hug:

To trzymam kciuki żebys wytrzymala do soboty , a pózniej tez z toba pooddycham :yes::lol2:

Zuziu:hug: jestem więc wytrzymałam:yes:

Dzisiaj chciałabym troszkę odpocząć, bo końcówkę tygodnia miałam bardzo intensywną, ale w nocy już mogłabym jechać:D:D:D

Wieczorkiem trzeba troszkę zadbać o to, żeby organizm przygotować;) i voila:D:D:D

Dzięki Edytko:hug: Super emotka:yes: też tak głaszczę brzuszek;)

Yuka i jak ? wytrzymałaś ? dziś sobota :)

Tak, Mugatko, wytrzymałam:yes: Nic naprawdę nie wskazuje na to, żebym miała jechać przed terminem, ale ja chciałabym;)

I jak tam Yuczko?Czekam na Dziedzica jak niewiemco:D:hug::hug:

Beatko:hug: To wszyscy czekamy w takim razie;) w grupie raźniej:yes:

:popcorn:

Yuczko :D

:stirthepot:

Gosiu:hug: mam nadzieję, ze w tym garnku to coś zdrowego mieszasz, bo jeżeli tydzień na popcornie mamy przeżyć, to chyba nie mam wyjścia i muszę wcześniej urodzić;)

Dziś jest sobota...

Więc skoro nie ma wieści.. to są dobre wieści...

Chyba wytrzymała...

Tak Arniczko, dobre wieści:yes: Jestem imprezy wszystkie obskoczyłam, teraz mogę odetchnąć głęboko:D:D:D

Dziewczynki, nie odzywałam się, bo miałam strasznie napięte te dwa ostatnie dni. W czwartek jak wyjechałam z domu o 7.30 tak dotarłam dopiero po dwudziestej, wczoraj też niewiele wcześniej od rana i po prostu nie miałam siły nic napisać. Ale dzisiaj już tylko krótki wypad z domku, a teraz odpoczywam. Zobaczymy, kiedy to nasze maleństwo będzie chciało wyjść.

Edytowane przez yuka
https://forum.murator.pl/topic/168279-ogr%C3%B3d-i-dom-yuki/page/70/#findComment-5965189