yuka 04.07.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Idę popracować nad rabatą trawiasto-jukowo-lawendową Juki dostałam wczoraj od sąsiadki, już są na miejscu:D Trawy właśnie zakupiłam- za chwilę je wsadzę, a lawenda jeszcze czeka na mnie w jakimś sklepie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.07.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 pięknie! a eden rose jest obłędna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Yuczko pięknie:jawdrop: Róże przepiękne, hosty kwitną Ci obłędnie i urocza anabelka. Ja właśnie chyba jeszcze anabelkę dokupię I to w odmianie różowej:wiggle: Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 pięknie! a eden rose jest obłędna:) Dziękuję Anetko:hug: Nieskromnie powiem, że zgadzam się z Tobą Chociaż te deszcze, ktore ostatnio padają nie służą jej, łamią się łodygi pod ciężarem mokrych kwiatów:( Ale ma jeszcze trochę pąków więc będzie nas cieszyć jeszcze jakiś czas:D:D:D Yuczko pięknie:jawdrop: Róże przepiękne, hosty kwitną Ci obłędnie i urocza anabelka. Ja właśnie chyba jeszcze anabelkę dokupię I to w odmianie różowej:wiggle: Pozdrawiam:D Hmmm.. różową powiadasz:rolleyes: Kurcze, chyba kolejna choroba się ujawnia u mnie... hortensjoza:wiggle: Przy zaawansowanej różanozie to może być niebezpieczne;) No i na trawy mnie coraz bardziej bierze... Hosty dla mnie są najpiękniejsze gdy nie kwitną, ale niech mają te swoje 5 minut;) Za chwilę będę je obcinać (te zielone) bo kwiaty wchodzą na kyushu, która już zbiera się do kwitnienia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Hmmm.. różową powiadasz:rolleyes: Kurcze, chyba kolejna choroba się ujawnia u mnie... hortensjoza:wiggle: Ja w takim razie zapadłam na tą chorobę już dawno:lol2: A różową anabelkę może zobaczyć w dzienniku Gosi, Prawda, ze cudna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 O mamuniu!!! Ależ tam cudnie!!! Dzięki Ci Aga za tego linka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 O mamuniu!!! Ależ tam cudnie!!! Dzięki Ci Aga za tego linka:hug: Bardzo proszę yuczko do usług Gosia jest w tych dziennikach i zawsze mi gdzieś znika- dlatego jestem u niej rzadko, a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.07.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Ja chciałam sobie subskrypcję zrobić i jakoś nie mogłam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2012 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 O mamuniu!!! Ależ tam cudnie!!! Dzięki Ci Aga za tego linka:hug: Ale , ale ...... Yuczka w Twoim ogrodkowie najpiekniej jest !!!!!!!!!!! roze po prostu SLICZNE !!!!!!!!!!!!!!! , a jak rozrosnie sie u Ciebie to cale kwiecisto - zielone towarzystwo to dopiero bedzie . Buziaki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.07.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 jak rozrosnie sie u Ciebie to cale kwiecisto - zielone towarzystwo to dopiero bedzie . Buziaki Kochana Mam nadzieję, że wtedy mnie odwiedzisz już realnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 zapowiadana Hydrandea arborescens invincibelle - inaczej anabell... różowa a czemu to zdjęcie takie małe? to znowu na FM majdrują majdraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Klik i wyświetla się duże:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Klik i wyświetla się duże:rolleyes: niby tak, ale wolę od razu duże i u siebie wrzucam przez imageshaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mnie np. duże czasem bardzo wolno się otwierają. Forum ma w zasadzie ograniczenie, pojedyncza fotka nie może przekraczać 2MB. A jak wrzuca się z obcego serwera, to różnie z tym bywa i czasami te zdjęcia są ciężkie.Ja wolę, żeby szybko pokazała się miniatura. Jak wracam do jakiegoś już obejrzanego wątku, nie muszę wszystkiego znowu oglądać i czekać w nieskończoność, aż wszystkie foty się ujawnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 To fakt, ale z kolei z wgrywaniem na serwer muratora nie raz mam problemy i szybciej idzie mi z zewnętrznego serwera, a rozmiar mam zawsze 640x400 ileś tam z automatu, więc nie za duże, ale i tak jak łącze słabe nie zawsze chcą się załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Oooo widzę yuko, że Gosia do Ciebie dotarła i to z piekną anabelle:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mały prezencik dla miłośniczki róż Jest lista nasadzeń, ale pewnie trzeba by ją zweryfikować do naszych polskich warunków. Taki sobie projekcik spotkałam Yuko, wyobraź sobie, że zamiast do drzwi domu idziesz tą drużką do łuku obsadzonego pnącymi różami. Za tym łukiem jak w tajemniczym ogrodzie jest Twój piękny placyk z białą ławeczką, a wokół róże. Przy ścieżce możesz zamiast bukszpanów posadzić lawendy lub szałwie. Za plecami róż wyższe krzewy, albo byliny kwitnące, które uzupełniłyby kompozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.07.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Mam nadzieję, że wtedy mnie odwiedzisz już realnie:hug: Yuczka dziekuje za zaproszenie :hug:oczywiscie , ze TAK ..... posiedziec w takim rozaneczniku i w TAKIM towarzystwie to sama przyjemnosc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.07.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 zapowiadana Hydrandea arborescens invincibelle - inaczej anabell... różowa [ATTACH=CONFIG]123957[/ATTACH] a czemu to zdjęcie takie małe? to znowu na FM majdrują majdraki Jest cudna!!! kusicielko;) Klik i wyświetla się duże:rolleyes: niby tak, ale wolę od razu duże i u siebie wrzucam przez imageshaka Ja też wolę od razu duże:yes: Mnie np. duże czasem bardzo wolno się otwierają. Forum (...)Jak wracam do jakiegoś już obejrzanego wątku, nie muszę wszystkiego znowu oglądać i czekać w nieskończoność, aż wszystkie foty się ujawnią. Ja mam w ustawieniach 20 postów na stronę i nie mam tego problemu:D W 20 postach żadko zdarza się multum zdjęć, no chyba, że w dzienniku;) Oooo widzę yuko, że Gosia do Ciebie dotarła i to z piekną anabelle:wiggle: Dzięki, że nas ze sobą poznałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.07.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Mały prezencik dla miłośniczki róż [ATTACH=CONFIG]123994[/ATTACH] Jest lista nasadzeń, ale pewnie trzeba by ją zweryfikować do naszych polskich warunków. Taki sobie projekcik spotkałam Yuko, wyobraź sobie, że zamiast do drzwi domu idziesz tą drużką do łuku obsadzonego pnącymi różami. Za tym łukiem jak w tajemniczym ogrodzie jest Twój piękny placyk z białą ławeczką, a wokół róże. Przy ścieżce możesz zamiast bukszpanów posadzić lawendy lub szałwie. Za plecami róż wyższe krzewy, albo byliny kwitnące, które uzupełniłyby kompozycję Wiesz, że miałam podobny zamysł? Nim jeszcze pierwsze róże się pojawiły wymyśliłam, że będzie do tej mojej "altanki różanej" prowadzić ścieżka po łuku wzdłuż której będą rosły róże na pniu w bukszpanowych "doniczkach" I nawet pierwszą różę taką już posadziłam, ale pierwsza jej zima zweryfikowała moje plany;) Ne róże miały tylko po jednej stronie ścieżki rosnąć, druga otwarta na resztę ogrodu. Yuczka dziekuje za zaproszenie :hug:oczywiscie , ze TAK ..... posiedziec w takim rozaneczniku i w TAKIM towarzystwie to sama przyjemnosc .... Czekam więc z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts