Gosiek33 22.07.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ależ cudna, słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.07.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Hejka Yuczko piękna podbitka pięknie ogrodowo i piękna psinka ,pomiziaj Szanti od ciotki:wiggle: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.07.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Gosia, dzięki:D:D:D Dorka, pierwszy raz w tym wydaniu, prawda? Sunię rano pomiziam, teraz niech śpi, i tak o 5 wstanie i zacznie śpiewać gaduła jedna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.07.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Yuczka ............. alez Ona piekna http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-586854.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-586854.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-586854.gif............... P.S.Podbitka rowniez .... piekny grafit http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Malamutka, dobrze widzę PIĘKNOŚCIOWA. Dołączam się do drapanka pieszczotliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.07.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Superowa psiurka I zero kłopotów ze szczekaniem po nocach Ona będzie śpiewać i wyć, hiehie Podbitka też niczego sobie i te światełka fajnie podkreślają domek. Się tylko zastanawiam, czy nie można by było na skosach dać oświetlenia o nieco szerszym kącie? Te dość skupione światełka jakoś tak dziwnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Obok przez rok wynajmowali dom ludzie, którzy mieli malamuty. Najpierw dwa, potem kolejno 2 razy po jednym. Było cicho, coś tam niszczyły w ogrodzie, ale było ok.... do czasu aż pani przywiozła znajdę, przepięknego dorosłego malamuta znalezionego... w lesie. Po czasie \myślę, że został tam wywieziony celowo Od tego czasu zaczęły się zza ogrodzenia wydobywać nieziemskie dźwięki - ni to płacz dziecka, ni to wrzaski kocie Dopiero jak zobaczyłam kto tak ,,śpiewa" poczytałam co nieco o rasie. Naprawdę ciężko było wytrzymać. Cisza była jedynie gdy ludzie byli w domu, on podobno tak z tęsknoty Psy przepiękne, wymagają jednak regularnej pracy - biegania z nimi, albo samemu, albo w wózkach. Chyba będziesz musiała mu towarzystwo sprawić, to naprawdę działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.07.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Yuczka ............. alez Ona piekna http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-586854.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-586854.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-586854.gif............... P.S. Podbitka rowniez .... piekny grafit http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif Dzięki:hug: Na razie zbyt mała i zbyt leniwa, żeby tak zasuwać jak te psiaczki, które wstawiłaś Malamutka, dobrze widzę PIĘKNOŚCIOWA. Dołączam się do drapanka pieszczotliwego. Dobrze widzisz:yes: Wydrapana za uszkiem;) Superowa psiurka I zero kłopotów ze szczekaniem po nocach Ona będzie śpiewać i wyć, hiehie Ale szczeknąć też umie. Co prawda baaardzo rzadko i w zabawie, ale śpiewa, to fakt;) Podbitka też niczego sobie i te światełka fajnie podkreślają domek. Się tylko zastanawiam, czy nie można by było na skosach dać oświetlenia o nieco szerszym kącie? Te dość skupione światełka jakoś tak dziwnie wyglądają Hehehe, dokładnie myślę tak samo;) Da się trzeba tylko wziąć drabinę wleźć na nią i nakierować światełka. Chłopak, ktory robił podbitkę ustawił światelka dokladnie tak jak idzie podbitka, a jak się zorientowałam, to już mieli sprzątnięte rusztowanie. M. musi to zmienić, tylko wiesz, przypomina nam się, jak już jest zbyt późno na to;) Tak wygląda to tak... historycznie, nie? Jak dwa nagie mieczehttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_13_3.gif Obok przez rok wynajmowali dom ludzie, którzy mieli malamuty. Najpierw dwa, potem kolejno 2 razy po jednym. Było cicho, coś tam niszczyły w ogrodzie, ale było ok.... do czasu aż pani przywiozła znajdę, przepięknego dorosłego malamuta znalezionego... w lesie. Po czasie \myślę, że został tam wywieziony celowo Od tego czasu zaczęły się zza ogrodzenia wydobywać nieziemskie dźwięki - ni to płacz dziecka, ni to wrzaski kocie Dopiero jak zobaczyłam kto tak ,,śpiewa" poczytałam co nieco o rasie. Naprawdę ciężko było wytrzymać. Cisza była jedynie gdy ludzie byli w domu, on podobno tak z tęsknoty Psy przepiękne, wymagają jednak regularnej pracy - biegania z nimi, albo samemu, albo w wózkach. Chyba będziesz musiała mu towarzystwo sprawić, to naprawdę działa Toś mnie pocieszyła:P Mam tylko nadzieję, że będzie jak te pierwsze Twoich sąsiadów. Wiesz, to nasz pierwszy pies (właściwie to pieszczoch mojej córki:P) i będziemy się wspólnie siebie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Zrobione yuko:)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.07.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 (edytowane) Yuko, ja wprawdzie kociara, ale z wcześniejszymi psimi doświadczeniami. Nie martw się na zapas tym co Gosiek pisze o wydawanych przez te psy dźwiękach. Pies prawdopodobnie był po przejściach. Moi przyjaciele mają owczarka alzackiego, którego wzięli ze schroniska. Pies przez parę lat wył, gdy ich nie było. Skończyło się na prochach popartych miłością i cierpliwością. Pomogło. Teraz dostaje głupawki tylko wtedy, gdy mieszkająca po sąsiedzku mama przyjaciółki wróci do domu i nie przyjdzie przywitać się i pogłaskać łobuza Malamuty i Husky są zazwyczaj ciche. „Śpiewają” i poszczekują z nudów, tęsknoty, bo im źle, albo z podniecenia. Bez powodu są cichutkie. Sąsiad mamy od lat ma te psy. W pewnym momencie miał 4, bo syn brał udział w zawodach psów pociągowych. Malamut szczęśliwy, to malamut cichy Nie wiem co wiesz o tej rasie, ale on niezbyt będzie lubił być w domu nawet zimą. Będzie mu za gorąco. Poza tym lubią biegać, bo to w końcu rasa pracująca. Gosiek ma rację co do przyjaciela dla tej piękności. Co do biegania, to sprawcie mu specjalne szelki i można go na takim chytrym wysięgniku przy rowerze wybiegiwać podczas spaceru po lesie. One nie powinny w obroży chodzić. Coś mi po głowie biega, że mają taki kształt czaszki, że z obroży sie wysmykują. Terier, nawet York, ten to potrafi przekopać ogród Edytowane 23 Lipca 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.07.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Yuczka, piękna jest, pomiziaj psiczkę od Osia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 O, Moose, a do mnie takie dwa razy w odwiedziny i w szkodę przyszły Łoś znaczy się grasował mi po ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 myślę, że tamten pies u moich sąsiadów został specjalnie wywalony przez zdesperowanych właścicieli, albo tymczasowych opiekunów. Szczeniaki od małego do okresu 12-14 miesięcy, nawet po zapoznaniu się z zawodzeniami starszego kolegi były bardzo ciche i przyjazne Niemniej sporo biegały. Pani zaprzęgała w specjalne szelko-smycze część rodziny do psów i razem biegali po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.07.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 yuczka suczka piękna!!!! nie żebym cię straszyła, ale te psy lubią wycieczki jak nie będziesz w stanie dużo z nim biegać to pobiegnie w siną dal sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Yuczka jak bedzie potrzeba to pomoge przy psiaczku ........ nie straszcie Dziewczyny !!!!!!!!!! kazda rasa ma swoje uroki ( czyt: plusy i minusy ) ........ i to nie my wybieramy psiaka , ale on nas ..... wiec skoro na Yuke padlo malamuciatko to musi z tym zyc i juz http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-780771.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.07.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ale kto tu kogo straszy Tylko przedstawiamy uroki dalszego rozwoju Psińcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.07.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Malamut szczęśliwy, to malamut cichy Nie wiem co wiesz o tej rasie, ale on niezbyt będzie lubił być w domu nawet zimą. Będzie mu za gorąco. Poza tym lubią biegać, bo to w końcu rasa pracująca. Pesteczko, mam nadzieję, że psica nie będzie wyła bez powodu. Ona z zalożenia ma mieszkać na dworze, pod tym kątem szukaliśmy psiaka, bo pies w domu to jednak nie dla mnie:no: Tzn. nie chodzi o to, żeby nie miał wstępu do domu, bo to w końcu członek rodziny:D ale jego miejsce będzie na dworze. No i mam nadzieję, że sanki będzie ciągnął zimą, a bieganie z nim.... no cóż może wreszcie motywację będziemy mieć z córką Yuczka, piękna jest, pomiziaj psiczkę od Osia:hug: Zrobione. A przy okazji witam w tej odsłonie:welcome: Niemniej sporo biegały. Pani zaprzęgała w specjalne szelko-smycze część rodziny do psów i razem biegali po okolicy :lol2: Może być tak, jak pokazyła Edytahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-780771.gif yuczka suczka piękna!!!! nie żebym cię straszyła, ale te psy lubią wycieczki jak nie będziesz w stanie dużo z nim biegać to pobiegnie w siną dal sam... Zobaczymy, czytałam, że jak znajdzie drogę do kurnika to będzie tam częstym gościem;) Myślę, że raczej sam, ja z nim na kury chodzić nie będę Yuczka jak bedzie potrzeba to pomoge przy psiaczku ........ nie straszcie Dziewczyny !!!!!!!!!! kazda rasa ma swoje uroki ( czyt: plusy i minusy ) ........ i to nie my wybieramy psiaka , ale on nas ..... wiec skoro na Yuke padlo malamuciatko to musi z tym zyc i juz http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/dogs/smileys-dogs-780771.gifDzięki Edyta, na Ciebie zawsze można liczyć Ale kto tu kogo straszy Tylko przedstawiamy uroki dalszego rozwoju Psińcy A w ogóle to psinka jest bardzo mądra:yes: Jeszcze nie ma 2 miesięcy a wita się z nami podając łapę, siusiu robi w jedno miejsce (poprzednia właścicielka uczyła je robić na podklady chirurgiczne i tak robi (albo na dworze) no i jak zrobi to szczeka, żeby ją pochwalić No cóż, zdobyła nasze serca od początku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 24.07.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Yuczko dasz radę w ułożeniu pieska i jeszcze raz napiszę ,że jest przecudowny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.07.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dorotko, dziękuję Jak sobie sami nie poradzimy, to są przecież osoby, które się tym zajmują Zresztą ma bardzo dobre geny i mądrych rodziców, jej tata pracował w dogoterapi i baaaardzo lubi dzieci. Jak pojechaliśmy zobaczyć małą to tata wszystkich nas zignorował i od razu do naszej Gwiazdeczki poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts