tola 12.09.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Yuka....jestem pod wrażeniem, wielkie brawa za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.09.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Oooo, Tolusia u mnie:hug:A ja właśnie u Ciebie trawy podziwiałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 13.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A ja się nieśmiało przypomnieć mogę o zdjęcie rabaty z trawami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Izulek, przepraszam najmocniej umknęło mi jakoś... Dziś wieczorkiem obiecuję wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.09.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No i co z tą krówką? Wyszła? Tylko prawdę pisz, bo właśnie do Ł. jadę, to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Jasne:yes: Zapraszam. W domu będę ok. 15.30-16. Krówka czeka na konsumpcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 13.09.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Matko no... czy ja się mogę spokojnie poodchudzać?? Przez Was chce mi się ciaaastaaa:cry: A pokoik był fajny (dawno byłam, ale troszkę pamiętam ), ale teraz jest na prawdę dopracowany - dopięty na ostatni guziczek Pogoda tragedia. No nic, zobaczymy jak to będzie bliżej weekendu wyglądało. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie wejdą hydraulicy, więc porządek, no i zwiedzanie będzie z lawirowaniem między rurkami, bo pewnie nie uda mi się idealnie zgrać wylewek... Ale spoko, coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No i co z tą krówką? Wyszła? Sprawdziłam w lodówce. Jest tam nadal:yes: Nigdzie nie wyszła;) A ja się nieśmiało przypomnieć mogę o zdjęcie rabaty z trawami? Iza, deszczowe te zdjęcia, bo z przed chwili. Jak pogoda się poprawi pstryknę więcej:yes: http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/wrzesien 2012/d192164e.jpg http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/wrzesien 2012/39be518b.jpg http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/wrzesien 2012/805821b0.jpg Rośnie tam proso i rozplenica, a oprócz traw kilka juk i kilkanaście lawend, tylko maleńkie wszystko jeszcze i słabiutko widać na zdjęciach:( To jest rabata na oczyszczalni jak widać, w przyszłości pióropusze juk mają zasłonić te kominki i sudzienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.09.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Matko no... czy ja się mogę spokojnie poodchudzać?? Przez Was chce mi się ciaaastaaa:cry: A pokoik był fajny (dawno byłam, ale troszkę pamiętam ), ale teraz jest na prawdę dopracowany - dopięty na ostatni guziczek Pogoda tragedia. No nic, zobaczymy jak to będzie bliżej weekendu wyglądało. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie wejdą hydraulicy, więc porządek, no i zwiedzanie będzie z lawirowaniem między rurkami, bo pewnie nie uda mi się idealnie zgrać wylewek... Ale spoko, coś wymyślimy To wpadnij do mnie to ciasto:yes: Wiesz co, w sumie w sobotę dziewczyny mają pożegnalną dyskotekę w szkole, to jakby była pogoda i czasowo by się to udało zgrać, to może, może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 13.09.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Yuczuś... kusisz, ale nie kombinuj - teraz kolej na nas Kiedyś się jeszcze wbiję na ciacho - masz jak w banku . I na tą naleweczkę cud urody (i smaku ) - taka będę Sobota czy niedziela, ten czy przyszły - mnie w sumie obojętne kiedy - byle by była pogoda znośna. Edytowane 13 Września 2012 przez *milek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Sprawdziłam w lodówce. Jest tam nadal:yes: Nigdzie nie wyszła;)(...) Ożesz ty! No to najwyraźniej na mnie jednak czeka! Ale Milka tak żałośnie paszczę darła, że nie miałem sumienia... Niech sobie dziewczę podeżre odrobinkę, bo zniknie nam jeszcze od tego odchudzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.09.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Hej yuczko ale fajnie, załapałam się na fotki wnętrz:wiggle: Wszystko cudne- pokój gościnny piękny- to kiedy mogę wpadać?:lol: A pokój córci i łazienka dziewczynek powalają kolorami:jawdrop: Pięknie energetyzująco:) Ja zawsze boję się kolorów i u mnie wszystko w kolorach ziemi dlatego z wielką chęcią oglądam takie wnętrza jak Twoje:) Lecę dalej, buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.09.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Yuczuś... kusisz, ale nie kombinuj - teraz kolej na nas Kiedyś się jeszcze wbiję na ciacho - masz jak w banku . I na tą naleweczkę cud urody (i smaku ) - taka będę Sobota czy niedziela, ten czy przyszły - mnie w sumie obojętne kiedy - byle by była pogoda znośna. Coś nam się klaruje za oknem:cool: Zdzwonimy się, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.09.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ożesz ty! No to najwyraźniej na mnie jednak czeka! Ale Milka tak żałośnie paszczę darła, że nie miałem sumienia... Niech sobie dziewczę podeżre odrobinkę, bo zniknie nam jeszcze od tego odchudzania No czeka, czeka!!! A Ty w Łodzi byłeś a mnie szerokim łukiem coś omijasz:evil: Milka też sie wymiksowuje... Sama zjem i o!!! I sama se gruba będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.09.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Hej yuczko ale fajnie, załapałam się na fotki wnętrz:wiggle: Wszystko cudne- pokój gościnny piękny- to kiedy mogę wpadać?:lol: A choćby jutro:D Zapraszam:hug: A pokój córci i łazienka dziewczynek powalają kolorami:jawdrop: Pięknie energetyzująco:) Ja zawsze boję się kolorów i u mnie wszystko w kolorach ziemi dlatego z wielką chęcią oglądam takie wnętrza jak Twoje:) Lecę dalej, buziaki:bye: Właśnie tak myślę sobie teraz, że ta czerwień często się u mnie pojawia:rolleyes: i na górze, i w kuchni, i w ciuchach;) Generalnie cały doł też mam spokojny (jaśniutko szare ściany na całym dole, ciemniejsze w naszej sypialni, szara łazienka, w drugiej czerń i ecru... I tylko ta czerwień tak za mną chodzi;) Ale przy takiej powierzchni nie narzuca się za bardzo, a ja dobrze się tu czuję Fajnie, ze zajrzałaś Odpisuję tak na raty, bo tak to jest, jak się chce trochę w pracy z pracy urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 14.09.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 No czeka, czeka!!! A Ty w Łodzi byłeś a mnie szerokim łukiem coś omijasz:evil: Milka też sie wymiksowuje... Sama zjem i o!!! I sama se gruba będę Oj tam oj tam... Na pewno zaraz wyjdzie... nie wierzę, że nie nie ma chętnych na takie pychoty - wszystko co dobre się szybko kończy ... Przedryndam jutro koło południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.09.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Hej yuko, wpadłam jak burza- chciałaś namiar na rolety- wysyłam Ci privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.09.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Mila, czekam:yes: Chociaż sobota chyba byłaby bardziej ok;) Ale motam, co? Aguś, dziękuję Ci jak nie wiem co:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.09.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Oj tam oj tam... Na pewno zaraz wyjdzie... nie wierzę, że nie nie ma chętnych na takie pychoty - wszystko co dobre się szybko kończy ... Przedryndam jutro koło południa Mila Dziękujemy za przemiłe spotkanko. Chyba się trochę zasiedzieliśmy:oops: Julia zasnęła nam po drodze;) Było przesympatycznie, jak zawsze w Waszym towarzystwie:yes: No i chawirka super!!! (że o działce nie wspomnę, bo mnie zazdrość zżera:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.09.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Yuko pokój gościnny wyszedł rewelacyjnie twoi goście będą zachwyceni a pokój córy daje po oczach Super fajne kolory wszystko idealnie dopasowane Brawo za zasłony:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts