Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko no... czy ja się mogę spokojnie poodchudzać?? Przez Was chce mi się ciaaastaaa:cry:

A pokoik był fajny (dawno byłam, ale troszkę pamiętam :p), ale teraz jest na prawdę dopracowany - dopięty na ostatni guziczek :yes:

Pogoda tragedia. No nic, zobaczymy jak to będzie bliżej weekendu wyglądało.

W przyszłym tygodniu prawdopodobnie wejdą hydraulicy, więc :bye: porządek, no i zwiedzanie będzie z lawirowaniem między rurkami, bo pewnie nie uda mi się idealnie zgrać wylewek...:rolleyes: Ale spoko, coś wymyślimy :cool:

No i co z tą krówką? Wyszła?

Sprawdziłam w lodówce. Jest tam nadal:yes: Nigdzie nie wyszła;)

A ja się nieśmiało przypomnieć mogę o zdjęcie rabaty z trawami? :)

Iza, deszczowe te zdjęcia, bo z przed chwili. Jak pogoda się poprawi pstryknę więcej:yes:

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/wrzesien 2012/d192164e.jpg

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/wrzesien 2012/39be518b.jpg

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/wrzesien 2012/805821b0.jpg

Rośnie tam proso i rozplenica, a oprócz traw kilka juk i kilkanaście lawend, tylko maleńkie wszystko jeszcze i słabiutko widać na zdjęciach:(

To jest rabata na oczyszczalni jak widać, w przyszłości pióropusze juk mają zasłonić te kominki i sudzienkę:yes:

Matko no... czy ja się mogę spokojnie poodchudzać?? Przez Was chce mi się ciaaastaaa:cry:

A pokoik był fajny (dawno byłam, ale troszkę pamiętam :p), ale teraz jest na prawdę dopracowany - dopięty na ostatni guziczek :yes:

Pogoda tragedia. No nic, zobaczymy jak to będzie bliżej weekendu wyglądało.

W przyszłym tygodniu prawdopodobnie wejdą hydraulicy, więc :bye: porządek, no i zwiedzanie będzie z lawirowaniem między rurkami, bo pewnie nie uda mi się idealnie zgrać wylewek...:rolleyes: Ale spoko, coś wymyślimy :cool:

To wpadnij do mnie to ciasto:yes:

Wiesz co, w sumie w sobotę dziewczyny mają pożegnalną dyskotekę w szkole, to jakby była pogoda i czasowo by się to udało zgrać, to może, może...:cool:

Yuczuś... kusisz, ale nie kombinuj - teraz kolej na nas :cool:

Kiedyś się jeszcze wbiję na ciacho - masz jak w banku :popcorn:. I na tą naleweczkę cud urody (i smaku :rolleyes:) - taka będę :cool:

Sobota czy niedziela, ten czy przyszły - mnie w sumie obojętne kiedy - byle by była pogoda znośna.

Edytowane przez *milek*

Sprawdziłam w lodówce. Jest tam nadal:yes: Nigdzie nie wyszła;)(...)

Ożesz ty! No to najwyraźniej na mnie jednak czeka!:rolleyes:

Ale Milka tak żałośnie paszczę darła, że nie miałem sumienia...

Niech sobie dziewczę podeżre odrobinkę, bo zniknie nam jeszcze od tego odchudzania :eek:

Hej yuczko:hug:

ale fajnie, załapałam się na fotki wnętrz:wiggle: Wszystko cudne- pokój gościnny piękny- to kiedy mogę wpadać?:lol::lol:

A pokój córci i łazienka dziewczynek powalają kolorami:jawdrop: Pięknie energetyzująco:) Ja zawsze boję się kolorów i u mnie wszystko w kolorach ziemi dlatego z wielką chęcią oglądam takie wnętrza jak Twoje:)

Lecę dalej, buziaki:bye:

Yuczuś... kusisz, ale nie kombinuj - teraz kolej na nas :cool:

Kiedyś się jeszcze wbiję na ciacho - masz jak w banku :popcorn:. I na tą naleweczkę cud urody (i smaku :rolleyes:) - taka będę :cool:

Sobota czy niedziela, ten czy przyszły - mnie w sumie obojętne kiedy - byle by była pogoda znośna.

Coś nam się klaruje za oknem:cool:

Zdzwonimy się, ok?

Ożesz ty! No to najwyraźniej na mnie jednak czeka!:rolleyes:

Ale Milka tak żałośnie paszczę darła, że nie miałem sumienia...

Niech sobie dziewczę podeżre odrobinkę, bo zniknie nam jeszcze od tego odchudzania :eek:

No czeka, czeka!!! A Ty w Łodzi byłeś a mnie szerokim łukiem coś omijasz:evil:

Milka też sie wymiksowuje... Sama zjem i o!!! I sama se gruba będę;)

Hej yuczko:hug:

ale fajnie, załapałam się na fotki wnętrz:wiggle: Wszystko cudne- pokój gościnny piękny- to kiedy mogę wpadać?:lol::lol:

A choćby jutro:D Zapraszam:hug:

A pokój córci i łazienka dziewczynek powalają kolorami:jawdrop: Pięknie energetyzująco:) Ja zawsze boję się kolorów i u mnie wszystko w kolorach ziemi dlatego z wielką chęcią oglądam takie wnętrza jak Twoje:)

Lecę dalej, buziaki:bye:

Właśnie tak myślę sobie teraz, że ta czerwień często się u mnie pojawia:rolleyes: i na górze, i w kuchni, i w ciuchach;)

Generalnie cały doł też mam spokojny (jaśniutko szare ściany na całym dole, ciemniejsze w naszej sypialni, szara łazienka, w drugiej czerń i ecru... I tylko ta czerwień tak za mną chodzi;) Ale przy takiej powierzchni nie narzuca się za bardzo, a ja dobrze się tu czuję:yes:

Fajnie, ze zajrzałaś:yes:

Odpisuję tak na raty, bo tak to jest, jak się chce trochę w pracy z pracy urwać;)

No czeka, czeka!!! A Ty w Łodzi byłeś a mnie szerokim łukiem coś omijasz:evil:

Milka też sie wymiksowuje... Sama zjem i o!!! I sama se gruba będę;)

Oj tam oj tam...

Na pewno zaraz wyjdzie... nie wierzę, że nie nie ma chętnych na takie pychoty - wszystko co dobre się szybko kończy ...

Przedryndam jutro koło południa :)

Oj tam oj tam...

Na pewno zaraz wyjdzie... nie wierzę, że nie nie ma chętnych na takie pychoty - wszystko co dobre się szybko kończy ...

Przedryndam jutro koło południa :)

Mila:hug:

Dziękujemy za przemiłe spotkanko. Chyba się trochę zasiedzieliśmy:oops: Julia zasnęła nam po drodze;)

Było przesympatycznie, jak zawsze w Waszym towarzystwie:yes:

No i chawirka super!!! (że o działce nie wspomnę, bo mnie zazdrość zżera:))