mmajeczkaa 12.10.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 czyżby wszytko mi się pomieszało? :sick:: przecież widziałam To pewnie od nadmiaru wrażeń Ale, że drobna to Ci się nie pomieszało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 pomieszało, pomieszało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 12.10.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 :confused: yuka to daila a daila to yuka nadmiar wrażeń, aż wypieków dostałam Yuka to piękna ciemnowłosa mama dwóch ślicznych córek o zabójczym spojrzeniu i hola hola, co to określenia "drobna" to się nie pomyliłam, więc straciłam tylko pół punktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 12.10.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 dwóch? dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.10.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Dokładnie ... drobna, piękna KOBIETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 :confused: yuka to daila a daila to yuka nadmiar wrażeń, aż wypieków dostałam Yuka to piękna ciemnowłosa mama dwóch ślicznych córek o zabójczym spojrzeniu i hola hola, co to określenia "drobna" to się nie pomyliłam, więc straciłam tylko pół punktu No i już Cię lubię Hmmm... a Ty syna masz tylko jednego? Bo moja córcia jedna starsza, druga mlodsza, a myślę, ze na teściowe to byśmy się nadawały:lol2: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 dwóch? dobrze kojarzę? Dobrze, dobrze:yes: Jedna za trochę ponad tydzień 16 lat kończy:) Dokładnie ... drobna, piękna KOBIETA :hug: Trochę przesadzasz, ale to mile:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 12.10.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ale jaja, że tak sobie pozwolę jak berety coś musimy uknuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.10.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 :hug: Trochę przesadzasz, ale to mile:D:D:D Ja przesadzam ... nigdy :no: co najwyżej kwiatki w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 12.10.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 a miałam dziś ambitnie uporządkować swój wątek, takie tam straty taty na powagę mnie brało jak miło, że wpadłam do majeczki i na taką imprezkę się załapałam kochana będę Cię tu odwiedzać, coś czuję, że Twoje roślinki mnie tu przyspawają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Ja przesadzam ... nigdy :no: co najwyżej kwiatki w ogródku ale jaja, że tak sobie pozwolę jak berety coś musimy uknuć Koniecznie:lol2: a miałam dziś ambitnie uporządkować swój wątek, takie tam straty taty na powagę mnie brało jak miło, że wpadłam do majeczki i na taką imprezkę się załapałam kochana będę Cię tu odwiedzać, coś czuję, że Twoje roślinki mnie tu przyspawają Oby;) Ja do Ciebie też zajrzę, tylko juz nie dzisiaj, bo spadam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 12.10.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Hej yuczko, gdzie się podziewasz? Miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 16.10.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 rozgościłam się tu na dobre dom śliczny, pokój córki i łazienki dziewczyn są super, a sypialnia hmmmm zaś roślinki po prostu mnie urzekły. Palibin w rozkwicie przepiękny, rabata ładnie skomponowana,Twoje ukochane róże, no i w ogóle wszystkie roślinki cudne. Z ogromną przyjemnością będę podglądać co u Ciebie słychać. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.10.2012 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Hej yuczko, gdzie się podziewasz? Miłego dnia:hug: Cześć Aguś Leże jak skóra z diabła... Dopadł mnie jakiś wirus i jakoś bardzo trudno mi z nim walczyć Od niedzieli nie mam sily na nic, nawet na fm:( W niedzielę przy temperaturze 39* miałam takie dreszcze, że myślałam, że rana nie doczekam... Teraz już lepiej, już nie mam tak wysokiej temp, tylko jakieś jelitowo-żołądkowe sensacje:rolleyes: rozgościłam się tu na dobre dom śliczny, pokój córki i łazienki dziewczyn są super, a sypialnia hmmmm zaś roślinki po prostu mnie urzekły. Palibin w rozkwicie przepiękny, rabata ładnie skomponowana,Twoje ukochane róże, no i w ogóle wszystkie roślinki cudne. Z ogromną przyjemnością będę podglądać co u Ciebie słychać. Pozdrawiam cieplutko Witaj Mariolka, cieszę się, że podoba Ci się u mnie i zapraszam jak najczęściej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Bidulko pitulam http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif i szybkiego powrotu do zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.10.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Dzięki Gosieńko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.10.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Zdrówka Yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 17.10.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Obyś szybko wróciła do zdrowia Yuka, to zapewne jakaś rotawir, teraz ponoć panuje grypa żołądkowo-jelitowa, mam nadzieję, że jest już lepiej ZDRÓWKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 zdrówka Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts