Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdrówka Yuka :)

Obyś szybko wróciła do zdrowia Yuka, :o

to zapewne jakaś rotawir, teraz ponoć panuje grypa żołądkowo-jelitowa, mam nadzieję, że jest już lepiej

ZDRÓWKA!!!:)

zdrówka Kochana

Tak czułam , ze coś się stało yuczko:confused:

Dużo zdrówka kochana, nie daj się choróbsku:mad::hug:

Podrzucam Ci troszkę witaminek:)

http://www.fruitsinfo.com/images/uses-of-fruits.jpg

Dzięki Dziewczynki kochane:hug::hug::hug:

Dzisiaj już dużo lepiej:yes:, z moim żołądkiem jeszcze nie wszystko ok, ale już czuję się dobrze, łóżeczko już pożegnałam:bye: takie piękne słoneczko za oknem nastraja bardzo optymistycznie.

Nie udało mi się tylko dotrzeć na Dzień Nauczyciela do przedszkola i nie zrobiłam tortu:( Biszkopt zrobiłam, niestety na więcej nie miałam siły:(

Ale za to zrobilam pierwszy urodzinowy dla córki:)

Główna impreza 27 i wtedy będę musiała się wykazać, teraz tylko tak skromnie:

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/pazdziernik/16_zpsf2314b0c.jpg

Kolory wyszły tylko takie:evil: W rzeczywistości byl fioletowy (ale np. ściana na tle której stoi jest szara:lol2:)

Chyba za dużo jest w środku - rozchodzi się na szwach ;-)

A tak na poważnie, masz kobieto cierpliwośći. Piękne!

No jak to w kosmetyczce nastolatki;)

A tak na poważnie, to za mało masy trochę miałam, bo nie planowałam tego tortu i tak w ostatniej chwili zrobiłam;) i dlatego:rolleyes:

Yuka :hug:

Dobrze, że choroba już poszła precz i czujesz się lepiej ... taki ładny weekend zapowiadają, żal byłoby przeleżeć w łóżku ;)

Ło, powiem Ci, że dało mi popalić:yes: Nawet na fm siły nie miałam;) Ale cieszę się przy takiej pogodzie podwojnie:yes:

TORT :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Kobieto jaką Ty masz cierpliwość ... pięknie wygląda :rolleyes:

:hug::hug::hug: Dzięki

Yuczko ja to myślałam, że to prawdziwa kosmetyczka :jawdrop:, dopiero później doczytałam, że tort:lol2:. Zdolna z Ciebie Kobietka :)

Dziękuję kochana:hug:

Yuczko,zdolniacha z Ciebie :cool::cool::cool::cool: i zdrówka kochana :hug:

Dzięki Oluś:hug: Ze zdrówkiem już na szczęście ok:yes: W sobotę wyszalałam się ogródkowo i chyba tego było mi potrzeba;)

nie za dużo talentów pod jednym dachem?

piękna, z dizajnerskim wyczuciem, zdolna ogródkowo, córki ma piękne i jeszcze takie cuda tortowe odstawia

a fe! :sick:

aż boję się wiedzieć, o czym jeszcze nie wiem ;)

Mariolka:hug: Wiesz, fm bardzo odziera nas z prywtności i chyba wiesz już wszystko;) Chyba, że jest coś jeszcze o czym nie wiesz ale ja tego nie wiem więc również boję się wiedzieć o czym jeszcze nie wiemy:lol2::lol2::lol2:

Beatko

Przede wszystkim:welcome:

Bardzo dziękuję za to co napisałaś, to bardzo miłe:hug:

Ja niestety mam tak, że ZAWSZE widzę jakieś niedoskonałości i czym prędzej biorę się za krojenie, żeby może nikt nie zauważył, bo wiesz, pierwsze wrażenie trochę potrafi zasunąć mgłę na oczy, a potem już nie ma do czego się przyczepić:lol2:

Edytowane przez yuka

Co do sypialni... nadal nie mam szafek nocnych i do końca nie mam pomysłu na nie:rolleyes:

Opcje są 2: albo trochę stylizowane może z jakimiś kryształkami,

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAkeO9rCVnsM7jddKJignPiKX-0f-wxY7Nou6MJctxwVI4oG3w

albo totalnie proste (takie jak u Marjelki)

szafka.jpg

Hmmm... zawsze myślałam, że muszą być białe, ale... może czarne? Co myślicie?

Edytowane przez yuka

Przepraszam Yuczko ,ze się nie przywitałam..ja już straciłam orientację ,gdzie już byłam ,a gdzie piszę coś pierwszy raz...ale przecież się już zdążyłyśmy poznać ..:D

co do szafek to myślę ,ze pasują i jedne i drugie...sypialnie masz taką glamour więc jakieś pękate pasują jak najbardziej...chociaż te proste tez są fajne...ale pomogłam jak niewiemco:D