yuka 23.10.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Nooo, pomogłaś Fajnie było się poznać, ale fakt, że nie pisałaś jeszcze u mnie i niestety, ja jeszcze nie dotarłam do Ciebie:oops: A po tych wszystkich ochach i achach krążących na fm o Twoim domu obiecuję sobie, ze muszę Cię odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Chyba jednak jestem za białymi... Czyli pierwsza myśl najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yuko ,jakie tam achy i ochy ,nie zawstydzaj mnie... A odwiedzić mnie byś mogła ,bo mam problem ogrodowy a jestem cienka w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yuko ,jakie tam achy i ochy ,nie zawstydzaj mnie... A odwiedzić mnie byś mogła ,bo mam problem ogrodowy a jestem cienka w tym temacie... Oj, ja też ekspertem nie jestem, dopiero się uczę, ale już pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 yuka piękna sypialnia a może kształt tych czarnych ale kolor biały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.10.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Czyli pierwsza myśl najlepsza? No pewnie ,,,ja zawsze trzymam się tej zasady,,choć nie powiem w międzyczasie trochę pokombinuję żeby sobie trochę kłód pod nogi rzucić ,ale zawsze wracam jak bumerang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 yuka piękna sypialnia a może kształt tych czarnych ale kolor biały ? Też mi się spodobał ten kształt:hug: Czyli te proste raczej nie? Bardzo chciałam, żeby ta część (sypialnia i przyległa do niej łazienka) były takie glamour i też mi bardziej te pierwsze do tego pasują No pewnie ,,,ja zawsze trzymam się tej zasady,,choć nie powiem w międzyczasie trochę pokombinuję żeby sobie trochę kłód pod nogi rzucić ,ale zawsze wracam jak bumerang Mam to samo:hug: I zawsze jak zbyt długo zaczynam się zastanawiać to potem kończy się na tym, ze przez rok nie mogę podjąć decyzji (jak między innymi w sprawie tych szafek:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 zawsze jak zbyt długo zaczynam się zastanawiać to potem kończy się na tym, ze przez rok nie mogę podjąć decyzji (jak między innymi w sprawie tych szafek:lol2:) To dokładnie tak jak ja :lol2: Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia łóżka ... piękną masz sypialnię Ja chcę kształt szafek taki jak na pierwszym pokazanym zdjęciu, tylko, że w kolorze brudnej bieli Powiedz mi proszę czy jesteś zadowolona z jakości łóżka, z wykonania ??? Ja dopiero spostrzegłam jakie oni mają ceny :eek: A Twoje łóżko pięknie się prezentuje ... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Maju, wlaśnie szukałam Twojego wątku, żeby Ci napisać, ze wstawiłam zdjęcia:D:D:DNo, ceny:D:D:DPowiem Ci z jakiego ja wyszłam założenia kupując łóżko: najważniejszy i tak jest materac, a ten, któryt jest w cenie nie jest najwyższych lotów:lol2: ja w zasadzie od razu chciałam zmienić na inny, ale pan mi powiedziała, że cena i tak pozostanie za łóżko taka jak jest, a dojdzie koszt stelaża i materaca. Wiesz, że w czasie, kiedy się przeprowadzasz jest takie mnóstwo wydatków, że postanowiłam na razie zostać przy tym standardzie co oferują a wypasiony materac kupić później:) I tak zostało póki co. Z wyboru jestem zadowolona, ale materac musi być do wymiany:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yuka nawet nie podejrzewałam, że zechcą tam włożyć dobry materac ... ale cena ( nie licząc materaca ) za samo nawet łóżko jest naprawdę dobra :yes: Dlatego właśnie pytałam jak z jego wykonaniem Ty masz 160 czy 180 wielkość łóżka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 160 wymiar materaca. Dochodzi jeszcze po 5 cm na boki i łóżko ma 170cm (o ile mnie pamięć nie myli) Dla nas jest ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ha Ha no właśnie a ja się zastanawiam czy 1.60 czy 1.80 wielkość materaca ... ale chyba wolę większe, co bym się bardziej mogła porozciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ha Ha no właśnie a ja się zastanawiam czy 1.60 czy 1.80 wielkość materaca ... ale chyba wolę większe, co bym się bardziej mogła porozciągać Wiesz, najlepiej się przymierzyć, albo jeszcze lepiej przespać u kogoś My w ten sposób zdecydowaliśmy o 160, ale u nas jest mała ta sypialnia nasza stąd m.inn. taki wybór. Fakt, ze mi nie brakuje tych 20cm, ale może.... nie wiem co starciłam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.10.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wiesz, najlepiej się przymierzyć, albo jeszcze lepiej przespać u kogoś My w ten sposób zdecydowaliśmy o 160, ale u nas jest mała ta sypialnia nasza stąd m.inn. taki wybór. Fakt, ze mi nie brakuje tych 20cm, ale może.... nie wiem co starciłam:cool: U nas nie taka mała i większe łóżko spokojnie się zmieści ... ale ja też jeszcze nie wiem do końca, muszę wszystko dokładnie pomierzyć i wtedy zdecyduję Ostatnio mówiłam do mojego m jak to jest ... nasi dziadkowie spali na łóżkach, później przyszedł szał każdy łóżka powyrzucał i powstawiał wersalki, teraz na wersalkę nawet nikt nie spojrzy i znów do spania kupuje łóżko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.10.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 No cóż, życie kołem się toczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Hej yuczko, ale masz piękną sypialnię:jawdrop: Cudne łóżko. Te czarne szafki są świetne, ale nie wiem czy Ci troszkę nie zginą we wnętrzu. Ja mam srebrne:D To prawda, że najważniejszy jest materac- nasz cholera kosztował więcej niż łóżko:mad: A torcik zrobiłaś niesamowity http://elouai.com/images/yahoo/35.gifhttp://elouai.com/images/yahoo/35.gif Ja robię ten black forest w piątek- luby ma urodziny w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 23.10.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yuko no cudna ta sypialenka . Widzę, że też nie duża tak jak moja. Możesz podać ile ma metrów, a te drzwi to do czego prowadzą? A jaka jest szerokość tej ściany na której stoi to piękne łoże . U mnie musi być łóżko 160 bo byłby za ciasno, teraz takie mam i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Yuko...sypialnia miodzio:)Całuski posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.10.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Hej yuczko, ale masz piękną sypialnię:jawdrop: Cudne łóżko. Te czarne szafki są świetne, ale nie wiem czy Ci troszkę nie zginą we wnętrzu. Ja mam srebrne:D Aguś, chodzilo mi bardziej o styl, tak naprawdę zawsze myślałam o białych, dopiero w chwili jak znalazłam te czarne pojawiła się na moment wątpliwość, ale masz rację, zginą na tle tej czarnej ściany więc najprawdopodobniej zostanę przy białych. Ty masz srebrne powiadasz? Fotki pewnie wstawiałaś gdzieś, nie? Muszę poszperać u Ciebie za nimi;) To prawda, że najważniejszy jest materac- nasz cholera kosztował więcej niż łóżko:mad: No właśnie:rolleyes: My musimy się niedługo przygotować na taki wydatek:rolleyes: A torcik zrobiłaś niesamowity http://elouai.com/images/yahoo/35.gifhttp://elouai.com/images/yahoo/35.gif Ja robię ten black forest w piątek- luby ma urodziny w sobotę Dziękuję Ja na sobotę też robię kolejny, bo córa ma imprezę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.10.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Yuko no cudna ta sypialenka . Widzę, że też nie duża tak jak moja. Możesz podać ile ma metrów, a te drzwi to do czego prowadzą? A jaka jest szerokość tej ściany na której stoi to piękne łoże . U mnie musi być łóżko 160 bo byłby za ciasno, teraz takie mam i jest ok. No Daila, to mnie zasypałaś pytaniami;) Już odpowiadam, sypialnia malutka, rzeczywiście, ma niecałe 14m. Ale mamy też garderobę więc poza łóżkiem i szafkami nocnymi z założenia mialo tam nic innego nie stać Drzwi te suwane prowadzą do naszej małżeńskiej łazienki:D Ściana z tapetą na której stoi łóżko ma 3,8 m szerokości. Łóżko też uważam, że jest wystarczające, chociaż zastanawialiśmy się nad 180, ale jak pisalam, przymierzyliśmy się do takiego i takie zostało:yes: A Ty jaką masz swoją sypialnię? Yuko...sypialnia miodzio:) Całuski posyłam:) Dziękuję Beatko Jaki piękny promienny avatarek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts