Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yuczko to moja jeszcze mniejsza 13m :D, ale też ma być tylko łóżko i szafeczki. My mamy mały domek, w którym jeszcze nie mieszkamy.

Teraz mam sypialnię 21 m i dlatego chciałam mniejszą.

Dziękuję pięknie za odpowiedź:yes:

O matko to moja będzie wielka w porównaniu do Waszych :eek:

Hejka Yuka jak dzionek mija :)

Cześć Dziewczynki:hug:

Yuczko to moja jeszcze mniejsza 13m :D, ale też ma być tylko łóżko i szafeczki. My mamy mały domek, w którym jeszcze nie mieszkamy.

Teraz mam sypialnię 21 m i dlatego chciałam mniejszą.

Dziękuję pięknie za odpowiedź:yes:

To mamy podobnie, bo moja ma takie wejście ciutkę wysunięte, a tej powierzchni w regularnym kształcie będzie mniej więcej tak samo:yes:

O matko to moja będzie wielka w porównaniu do Waszych :eek:

To pochwal się, jak wielka:D

Ja zawsze wychodziłam z założenia, że pokoje dzieci muszą być duże, bo one tam większość czasu spędzają, a sypialnia tylko do spania służy:P

Hejka Yuka jak dzionek mija :)

Ano trochę pracy w pracy;)

A jeszcze szukam karniszy w przyzwoitej cenie i najlepiej dostępnych na już;)

Muszę firankę przed sobotą uszyć i powiesić w jadalni:rolleyes:

Cześć Dziewczynki:hug:

:hug:

To pochwal się, jak wielka:D

Ja zawsze wychodziłam z założenia, że pokoje dzieci muszą być duże, bo one tam większość czasu spędzają, a sypialnia tylko do spania służy:P

30 metrów sypialnia ... a młodej pokój 22 więc nie uważam, żeby był za mały :p

A jeszcze szukam karniszy w przyzwoitej cenie i najlepiej dostępnych na już;)

Muszę firankę przed sobotą uszyć i powiesić w jadalni:rolleyes:

Ty karniszy , ja talerzy ... zastanawiam się czy dokupić do tych co mam, czy kupić zestaw na 6 osób białej porcelany ... ech :bash:

:hug:

Ty karniszy , ja talerzy ... zastanawiam się czy dokupić do tych co mam, czy kupić zestaw na 6 osób białej porcelany ... ech :bash:

A zadowolona jesteś z tych, które masz? Bo jak dla mnie to zestaw na 6 osób jest trochę mały i wolałabym dokupić. Chyba, że docelowo chcesz wszystkie wymienić na białe (najbardziej uniwersalne moim zdaniem) to wtedy można zacząć od tego kompletu na 6 osób.

A zadowolona jesteś z tych, które masz? Bo jak dla mnie to zestaw na 6 osób jest trochę mały i wolałabym dokupić. Chyba, że docelowo chcesz wszystkie wymienić na białe (najbardziej uniwersalne moim zdaniem) to wtedy można zacząć od tego kompletu na 6 osób.

No właśnie zestaw na 6 osób to stanowczo za mało ;)

Yuka ja mam dość zwykłe te talerze, ale chyba raczej dokupię ich do 12 szt ... napiszę więcej u siebie ;)

Ale zwykłe są najlepsze, uniwersalne i zawsze coś można do nich dokupić:yes:

Dzisiaj wcześniej urywam się z pracy, muszę na zakupy skoczyć, potem trochę ogarnąć dom, podwinąć firankę jak m. już mi karnisz przywiesi, zeby nie okazało się, ze jest za krótka/długa (bo uszyłam wczoraj;)) a potem tort będę robić:)

Jutro na imprezce mam w domu 10 nastolatek plus jakąś kawkę dla rodziców trzeba przygotować jak przyjadą po dziewczyny więc dosyć pracowity weekend mnie czeka. Fotkami oczywiście się podzielę:yes:

Miłego weekendu dla wszystkich:hug:

Yuko

Sypialnie wyszła ekstra

na prawdę jest supcio:wiggle::wiggle:

moim zdaniem czarne stoliki nocne zginą na tle tej czarnej tapety

więc moim skromnym zdaniem dałabym białe

oczywiście w stylu glamour

Dzięki kochana za głosik w sprawie szafeczek:hug:

Będą białe:yes: Muszę tylko przysiąść i poszperać:yes:

Wiecie. jaka piękna zima u nas? Zaraz wstawię jakieś foteczki:yes:

....zimy, tortu i firanek, które sama szyłam;)

I ostatnia porcja fotek. Taką firaneczkę sobie uszyłam i powiem Wam, ze bardzo mi się podoba:yes: i będę zaraz szyć do salonu takie same i jeszcze zsłony, tylko tkaninę muszę zamówić. Myślałam, ze jutro już zamówię, ale mała mi się rozchorowała i najprawdopodobniej w domu będę musiała zostać...

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/pazdziernik/2828_zps15f788bd.jpg

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/pazdziernik/2826_zpsaf620305.jpg

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/pazdziernik/2829_zps9530db29.jpg

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/pazdziernik/2827_zps9cf19200.jpg

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/pazdziernik/2825_zps912e6b32.jpg

Edytowane przez yuka

Yuko , te Twoje torty powalają na kolana!!:yes:niesamowite... mnie było by szkoda napoczynać takie arcydzieło!!

A śniegu faktycznie bardzo dużo napadało...śnieżny pies miał radochę ...znam to z autopsji bo też mamy dwa husky:yes:

U nas dzisiaj nie ma śladu po wczorajszej zadymce ,,nawet powiedziałabym ,że wiosna zawitała...

AAA i firaneczka bardzo ładna!!

Yuko , te Twoje torty powalają na kolana!!:yes:niesamowite... mnie było by szkoda napoczynać takie arcydzieło!!

Dzięki kochana:hug: Wczoraj też dziewczyny coś podobnego napomknęły, ale w końcu zjadły z zapetytem:)

A śniegu faktycznie bardzo dużo napadało...śnieżny pies miał radochę ...znam to z autopsji bo też mamy dwa husky:yes:

Naszej malamutki to był pierwszy śnieg i na początku wogóle nie chciałą wyjść z domu, dopiero po czasie natura się odezwała:yes:

U nas dzisiaj nie ma śladu po wczorajszej zadymce ,,nawet powiedziałabym ,że wiosna zawitała...

Ja też miałam nadzieję, że do wieczora stopnieje, ale nie:no: Leży nadal duuużo...

AAA i firaneczka bardzo ładna!!

Dziękuję:D, też mi się podoba:D

ale torcik ...fantastyczny:yes::D

zima....brrrrr....byle do wiosny:hug:a psina jaka duża:yes:

Dzięki Anetko:hug: Może jeszcze ładna jesień będzie:D

Najlepszego dla córy ... jak po imprezie ???

Dzięki:hug: Imprezka była udana:yes: i już wszyscy doszliśmy do siebie;)

Mała zdrowa ???

No właśnie nie:( Wczoraj zwracała 2 razy, dzisiaj zostałyśmy w domu... Najprawdopodobniej do środy zostanie, bo na Wszystkich Świętych powinna być zdrowa...

Firana pięknie wygląda ... z jakiej tkaniny uszyta ... sama ostatnio zastanawiałam się nad taką dekoracją na te bure i ponure dni ;)

Firana z woalu:yes: Zawsze mi się podobaly takie, w mieszkaniu też miałam woalową, tylko nie na przelotkach, a o takich zawsze marzyłam:cool:

Hej yuczko,

torcik powala na kolana:jawdrop::jawdrop: Mój mi wyszedł, ale nawet się nie umywa do Twojego:no:

U nas też napadało tyle śniegu:mad::mad: Wszystko białe:cry::cry:

Firaneczka piękna- ładnie się układa. Ty to zdolniacha jesteś- sama piecze, szyje:p:lol2:

W sprawie sypialni, to wrzucam u siebie fotki swojej, gdzie możesz zobaczyć te srebrne szafeczki:D

Miłego popołudnia:hug: