yuka 29.10.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Och dziękuję Ci kochana, zaraz pobiegnę do Ciebie, bo ciekawa jestem tych szafeczek:yes:I torcika, mniam (te wiśnie:p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Och dziękuję Ci kochana, zaraz pobiegnę do Ciebie, bo ciekawa jestem tych szafeczek:yes: I torcika, mniam (te wiśnie:p) yuczko chwilunia, bo jeszcze do siebie nie zdążyłam dojść Torcik będzie wieczorem, bo nie zdążyłam zgrać fot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.10.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Ok, to poczekam, a tymczasem na obiadek zmykam:)M. właśnie z pracy dociera...Miłego wieczorka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.10.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 zaczelam ogladanie od pierwszej i potem ostatniej strony - firanke juz chwalilam ale ten karnisz !! no miodzio a psina na sniegu powala pozdrawiam i sukcesywnie bede przegladac dalej ja jeszcze czasem cos zapodam wiec rowniez zapraszam musze nadrobic ogrodowe zaleglosci praktycznie z calego lata!!! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161617-%C5%BBabek-k%C4%85t-w%C5%82asny-chyba-niezbyt-ciasny-)/page34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.10.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam Mea serdecznie u mnie:welcome: i dziękuję za zaproszenie, zaraz idę pooglądać, chociaż Twoją kuchnię z wątku kuchennego znam:yes: (nawiasem mówiąc bardzo podobna do mojej;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 29.10.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Torcik pierwsza klasa . Firaneczka tak subtelnie wygląda. Nie za dużo tych talentów u Ciebie. Ja za szycie i pieczenie tortów to nawet się nie biorę . Zdrówka dla córy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.10.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Torcik pierwsza klasa . Firaneczka tak subtelnie wygląda. Nie za dużo tych talentów u Ciebie. Ja za szycie i pieczenie tortów to nawet się nie biorę . Zdrówka dla córy. Dzięki Daila:hug: Pewnie inne talenty u Ciebie drzemią, których nie chcesz ujawniać tutaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.10.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 :o:o:o:o:o:o:o ale zarąbisty torcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.10.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Dzięki Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.10.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No właśnie nie:( Wczoraj zwracała 2 razy, dzisiaj zostałyśmy w domu... O to niedobrze, mam nadzieję, że choróbsko szybko pójdzie precz Firana z woalu:yes: Zawsze mi się podobaly takie, w mieszkaniu też miałam woalową, tylko nie na przelotkach, a o takich zawsze marzyłam:cool: Tak myślałam, że to woal ... podobają mi się takie firanki, bo są takie zwiewne i lekkie Wczoraj wpadłam szybko jak po ogień i zapomniałam wyrazić uznania dla Twojego dzieła ... TORT :jawdrop: :jawdrop: Masz cierpliwość kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.10.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Yuka ale Ty zdolna bestia jesteś jaaaaaaaaaki tort, jaaaaaaaaaaaaaakie firanki Powiedz trudno się takie przelotki nabija? nakłada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.10.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 O to niedobrze, mam nadzieję, że choróbsko szybko pójdzie precz Też mam taką nadzieję Szczerze mówiąc nie jest źle, cały dzień byla wczoraj bardzo pogodna i praktycznie choroby nie było widać, dopiero wieczorem zagorączkowała znów:( Dzisiaj od rana też dobrze... Zobaczymy... Tak myślałam, że to woal ... podobają mi się takie firanki, bo są takie zwiewne i lekkie Wczoraj wpadłam szybko jak po ogień i zapomniałam wyrazić uznania dla Twojego dzieła ... TORT :jawdrop: :jawdrop: Masz cierpliwość kobieto Dzięki:hug: No właśnie cierpliwości to za bardzo nie mam... w innych dziedzinach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.10.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Yuka ale Ty zdolna bestia jesteś jaaaaaaaaaki tort, jaaaaaaaaaaaaaakie firanki Powiedz trudno się takie przelotki nabija? nakłada ? Dzięki Mugatko Nabicie przelotek to już najprostsza rzecz w szyciu firanek;) Mnie najwięcej klopotu sprawia podwinięcie i równe przeszycie... Myślę, ze dla Ciebie uszycie takiej firanki to byłby pikuś Forumowa Asia udzieliła w swoim wątku bardzo szczegółowej lekcji, prosto i przejrzyście:yes: Robiłam według jej wskazówek. Tu masz lekcję: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152760-Jak-stworzyć-własną-dekorację-okienną-i-nie-tylko....&p=4556001&viewfull=1#post4556001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.10.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Witaj Yuczko i co ja widzę następna zdolna kobitka na fm:rolleyes: Torciki rewelacja normalnie szczęka opada:jawdrop:a i firaneczka fajnie się prezentuje po prostu ślicznie:)Ale sunia jak urosła i widać ,że taka pogodę czuje się jak ryba w wodzie:yes:Pozdrawiam i życze zdrówka dla córci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.10.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 O... jak miło słyszeć tyle miłych słów...Dziękuję kochana:hug:I za życzenia zdrówka dla córci:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.10.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Hej yuczko, no właśnie a jak się ma córcia? Wczoraj zapomniałam dopytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Aż w necie musiałam pooglądać jak takie tory się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 To i firanki i to z przelotkami też sama gratulacje talentów i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.10.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Hej yuczko, no właśnie a jak się ma córcia? Wczoraj zapomniałam dopytać... Dziękuję kochana, już całkiem dobrze:yes: Gdyby nie jutrzejsze święto, to poszłaby dzisiaj do przedszkola, ale nie chciałam ryzykować i zostałyśmy jeszcze w domu. Aż w necie musiałam pooglądać jak takie tory się robi Wcale nie trudno, nie? To i firanki i to z przelotkami też sama gratulacje talentów i wytrwałości Dzięki Gosiu Tak jak pisałam wcześniej Asia tak dokładnie objaśniła uszycie tych firanek, że naprawdę okazało się, że to nic trudnego:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dziękuję kochana, już całkiem dobrze:yes: Gdyby nie jutrzejsze święto, to poszłaby dzisiaj do przedszkola, ale nie chciałam ryzykować i zostałyśmy jeszcze w domu. To całe szczęście:wiggle: Faktycznie, na jeden dzień, to bez sensu puszczać do przedszkola. Niech wydobrzeje w domku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts