Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zaczelam ogladanie od pierwszej i potem ostatniej strony - firanke juz chwalilam ale ten karnisz !! no miodzio :) a psina na sniegu powala :)

pozdrawiam i sukcesywnie bede przegladac dalej :)

ja jeszcze czasem cos zapodam wiec rowniez zapraszam :D musze nadrobic ogrodowe zaleglosci praktycznie z calego lata!!!

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161617-%C5%BBabek-k%C4%85t-w%C5%82asny-chyba-niezbyt-ciasny-)/page34

No właśnie nie:( Wczoraj zwracała 2 razy, dzisiaj zostałyśmy w domu...

O to niedobrze, mam nadzieję, że choróbsko szybko pójdzie precz :yes:

Firana z woalu:yes: Zawsze mi się podobaly takie, w mieszkaniu też miałam woalową, tylko nie na przelotkach, a o takich zawsze marzyłam:cool:

Tak myślałam, że to woal ... podobają mi się takie firanki, bo są takie zwiewne i lekkie ;)

Wczoraj wpadłam szybko jak po ogień i zapomniałam wyrazić uznania dla Twojego dzieła ...

TORT :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Masz cierpliwość kobieto :)

O to niedobrze, mam nadzieję, że choróbsko szybko pójdzie precz :yes:

Też mam taką nadzieję:yes: Szczerze mówiąc nie jest źle, cały dzień byla wczoraj bardzo pogodna i praktycznie choroby nie było widać, dopiero wieczorem zagorączkowała znów:( Dzisiaj od rana też dobrze... Zobaczymy...

Tak myślałam, że to woal ... podobają mi się takie firanki, bo są takie zwiewne i lekkie ;)

:yes:

Wczoraj wpadłam szybko jak po ogień i zapomniałam wyrazić uznania dla Twojego dzieła ...

TORT :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Masz cierpliwość kobieto :)

Dzięki:hug: No właśnie cierpliwości to za bardzo nie mam... w innych dziedzinach;)

Yuka ale Ty zdolna bestia jesteś :) jaaaaaaaaaki tort, jaaaaaaaaaaaaaakie firanki :jawdrop:

Powiedz trudno się takie przelotki nabija? nakłada ?

Dzięki Mugatko:hug:

Nabicie przelotek to już najprostsza rzecz w szyciu firanek;) Mnie najwięcej klopotu sprawia podwinięcie i równe przeszycie... Myślę, ze dla Ciebie uszycie takiej firanki to byłby pikuś;)

Forumowa Asia udzieliła w swoim wątku bardzo szczegółowej lekcji, prosto i przejrzyście:yes: Robiłam według jej wskazówek. Tu masz lekcję: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152760-Jak-stworzyć-własną-dekorację-okienną-i-nie-tylko....&p=4556001&viewfull=1#post4556001

Witaj Yuczko i co ja widzę następna zdolna kobitka na fm:rolleyes: Torciki rewelacja normalnie szczęka opada:jawdrop:

a i firaneczka fajnie się prezentuje po prostu ślicznie:)

Ale sunia jak urosła i widać ,że taka pogodę czuje się jak ryba w wodzie:yes:

Pozdrawiam i życze zdrówka dla córci:)

Hej yuczko,

no właśnie a jak się ma córcia? Wczoraj zapomniałam dopytać...:bash:

Dziękuję kochana, już całkiem dobrze:yes: Gdyby nie jutrzejsze święto, to poszłaby dzisiaj do przedszkola, ale nie chciałam ryzykować i zostałyśmy jeszcze w domu.

Aż w necie musiałam pooglądać jak takie tory się robi ;)

Wcale nie trudno, nie?

To i firanki i to z przelotkami też sama :jawdrop: gratulacje talentów i wytrwałości :yes:

Dzięki Gosiu:hug:

Tak jak pisałam wcześniej Asia tak dokładnie objaśniła uszycie tych firanek, że naprawdę okazało się, że to nic trudnego:no:

Dziękuję kochana, już całkiem dobrze:yes: Gdyby nie jutrzejsze święto, to poszłaby dzisiaj do przedszkola, ale nie chciałam ryzykować i zostałyśmy jeszcze w domu.

To całe szczęście:wiggle: Faktycznie, na jeden dzień, to bez sensu puszczać do przedszkola. Niech wydobrzeje w domku:rolleyes: