yuka 31.10.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 To całe szczęście:wiggle: Faktycznie, na jeden dzień, to bez sensu puszczać do przedszkola. Niech wydobrzeje w domku:rolleyes: tym bardziej, że jutro bardzo intensywny dzień, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 tym bardziej, że jutro bardzo intensywny dzień, niestety... No właśnie...A nawet więcej niż jedna dzień- przynajmniej u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 31.10.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 cześć yuczko kochana torebka mnie rozwaliła, Twój talent jest nieprawdopodobny najbardziej zachwyciły mnie przeszycia - zupełnie nie wiem, jak tego dokonałaś sądzę, że powinnaś brać udział w konkursach w tym temacie, jestem przekonana, że zostałabyś doceniona Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.11.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No właśnie...A nawet więcej niż jedna dzień- przynajmniej u nas... My mamy groby najbliższych daleko, jakieś 100km od nas i wczoraj cały dzień poza domem... Gdyby nie nasz nowy członek rodziny, ktorą zostawiliśmy samą, to pewnie też byśmy rozlożyli to na przynajmniej 2 dni... cześć yuczko kochana torebka mnie rozwaliła, Twój talent jest nieprawdopodobny najbardziej zachwyciły mnie przeszycia - zupełnie nie wiem, jak tego dokonałaś sądzę, że powinnaś brać udział w konkursach w tym temacie, jestem przekonana, że zostałabyś doceniona Ściskam Mariolka, kochana, ale mi nasłodziłaś Bardzo dziękuję Ci za tyle miłych słów:hug: Na konkursy jestem za słaba, wiem, ale dzięki że myślisz inaczej:hug: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.11.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Kochani jak ktoś z zaglądających do mnie jeszcze nie wie, to proszę, zerknijcie na ten wątek, może ktoś będzie mógł pomóc: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spłonął-dom-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.11.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Weszłam zajrzeć co u Ciebie słychać , u Ciebie jak zawsze pięknie. Ale to co u Nelli wywołało moje łzy. Jezu, daj im siłę, dużo siły.No to chyba mam nockę z głowy. Przerażające jest to co spotkało naszą kochaną, delikatną Nelcię. Myślę, że pomoc finansowa jest im teraz najbardziej potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.11.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Aniu:hug:Straszna tragedia ich spotkała, ale to co dzieje się teraz na forum jest też niewyobrażalne... Ilu jest dobrych ludzi niosących bezinteresownie pomoc... Serce się raduje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ale tort :jawdrop:,otwieraj cukiernię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.11.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 A będziesz moją klientką? Dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 A będziesz moją klientką? Ja będę! Co słychać yuczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Cześć Aguś Tak jakoś... Wiesz, ostatni tydzień miałam dosyć intensywny, od soboty zaczęliśmy z m. świętować nasze imieniny;) Wczoraj jeszcze coś tam się przeciągnęło;) nie wiem czy w najbliższą sobotę/niedzielę też nie będziemy mieć gości:cool: Porobiłam przed świętami trochę zdjęć, chciałam od Was poradę w sprawie konsolki ew. ławeczki i kinkietu, ale tragedia Nelki jakoś tak podcięła mi skrzydła i w sumie... zdjęć nawet nie zgrałam na kompa:( Ale muszę wrócić do tematu:yes: bo kabel wiszący ze ściany i pustka przy niej już od prawie roku to lekkie przegięcie:yes: Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Czyli ktoś tutaj miał imieniny ... w takim razie ... SAMYCH SŁONECZNYCH I PIĘKNYCH CHWIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dziękuję kochana:hug: I proszę częstuj się http://static.pl.groupon-content.net/05/33/1333378083305.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Hmmmm jakie smakołyki ... z przyjemnością się poczęstuje ... Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.11.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Yuczko i ode mnie wszystkiego najlepszego zdrówka i dużo miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Yuczko i ode mnie wszystkiego najcudowniejszego:hug: http://flowersfast.com/f4879l.jpg Ale smakołyki przygotowałaś dla nas- częstuję się i znikam. A konsolki pokazuj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 A będziesz moją klientką? no jasne ,bo ja do pieczenia lewa jestem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 NAJLEPSZEJSZEGO http://www.matrax.net/forum/images/keny/kwiaty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jak imieninki, to i ja z życzeniami...Wszystkiego najpiękniejszego!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.11.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No to i ode mnie imieninowe buziolki dla Ciebie i Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts