Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

Te które wstawiłaś piękne, może jednak zmienić koncepcję???:rolleyes:

Yuczko, zrobisz jak uważasz, ale jeszcze raz spojrzałam na Twoje piękne wnętrza i myślę, ze kolor czarny dobrze im zrobi:wiggle:

Taka pękata komódka zawsze fajnie wygląda. Wolę komódki od konsolek- są bardziej praktyczne.:wiggle:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taka pękata komódka zawsze fajnie wygląda. Wolę komódki od konsolek- są bardziej praktyczne.:wiggle:

O to to ... podpisuję się pod ty obiema łapkami :yes:

Zwłaszcza takie piękne komódki :rolleyes:

Ja nadal jestem za komodą, ale jeśli chodzi o kolor to zdecydowanie ta czarna ... będzie pięknie, wierz mi :p

Czarna komoda i czarne Ikeowskie ramy Ribba i będzie pięknie :lol:

Dzięki Oluś:hug:, ale ramki na komodzie czy nad komodą?

Hej, Yukuś :)

Według mnie komoda chyba będzie lepsza - konsola jest super, ale komoda, jeśli tylko jest na nią miejsce, będzie bardziej praktyczna. Jestem ostatnio trochę skażona tą "praktycznością", bo zawsze dbałam tylko o to żeby było ładnie, ale teraz wiem, że zawsze znajdzie się coś, co z powodzeniem znajdzie miejsce w dodatkowych szufladach - człowiek gromadzi w swoim życiu tyle klamotów, że warto mieć miejsce na poupychanie ich.... :)

Komody, które wybrałaś są piękne - sama mam ochotę na coś w tym stylu, w dodatku stylistycznie świetnie będą się komponowały z tym róziowym fotelikiem... Co do lampy, to szukałabym czegoś w podobnym klimacie co komódki.

Dzięki Lideczko za głosik:hug: Chyba faktycznie komódka:yes:

Zaraz będę szukać kinkietu:rolleyes:

Yuczko, zrobisz jak uważasz, ale jeszcze raz spojrzałam na Twoje piękne wnętrza i myślę, ze kolor czarny dobrze im zrobi:wiggle:

Dzięki Aguś:hug: Na pewno będzie komódka w takim razie...

Tylko czarna? Nie będę musiała kilka razy dziennie ze szmatą latać?

O to to ... podpisuję się pod ty obiema łapkami :yes:

Zwłaszcza takie piękne komódki :rolleyes:

Ja nadal jestem za komodą, ale jeśli chodzi o kolor to zdecydowanie ta czarna ... będzie pięknie, wierz mi :p

No proszę następna!!! Dzięki za głosik Majeczko:hug:

Skoro wszystkie uważacie, ze czarna będzie super pasować (i zgadzam się z Wami w 100%, tytlko ta praktycznośc kurcze...)

Hej :wiggle:

I jak ... przespałaś się z problemem ???

Nie:no: spałam z mężem:P:P:P

Jeżeli ramki, to kinkiet już nie ;)

Taka galeria będzie fajnie wyglądać ;)

Tak mi się wydaje, ze ramki i kinkiet to będzie za dużo szczęścia;) A galeria może na przeciwnej stronie, tam gdzie teraz zegar wisi?

Mnie się z kolei ta trzecia podoba...:yes:a jeżeli nie trzecia to druga z tych co Aga wkleiła...chyba ta druga bardziej do Twoich wnętrz pasuje...chociaż ja lubię eklektyzm;),,pozdrawiam

Dzięki Beatko:hug:

Ta druga piękna jest, tylko ta cena:bash::bash::bash:

Nie do przejścia na chwilę obecną dla mnie:no:

Ale oczywiście szukałam już i żadna z tych w niższej cenie nie jest taka slyczna;)

:rotfl::rotfl::rotfl: ta z nogami na blacie ... w kozaczkach

:rotfl::rotfl::rotfl:

No tak:rotfl:aleś mnie rozbawiła

aż się poryczałam ze śmiechu:rotfl: bo najpierw zaczęłam sobie przypominać gdzie są tam nogi na blacie... w kozaczkach... Nie muszę pisać co mi wyobraźnia w pierwszej chwili podrzuciła...

Ok, to już wiem;)

Dziewczyny, wy to jetsteście waryjatki:rotfl::rotfl:

Aguś[/b]:hug: Na pewno będzie komódka w takim razie...

Tylko czarna? Nie będę musiała kilka razy dziennie ze szmatą latać?

Nie ma za co yuczko:hug:Powiem szczerze, że z jedną czarną komódką można zaryzykować... Całych wnętrz w tym stylu nie polecam...

Albo możesz jeszcze zrobić blat w innym kolorze, a reszta czarna. Blat kurzy się najbardziej;)

Agawi a skąd ta przedostatnia komoda?

Anetko przedostatnia jest stąd

http://mebleglamour.pl/467-1166-thickbox/muret-biala-stylowa-komoda.jpg

Ha na zbliżeniu widzę, że to nie kozaczki tylko ciepłe skarpety... a tak od czapy skojarzenie ostatnio w sklepie obuwniczym widziałam walonki... - lakierowanie w dodatku były - o takie

http://www.e-rylko.com/produkt/g3zl3z_x93/1413/cat/45/c/0/r/0/k/0/pp/70

mało się nie przewróciłam wychodząc ze sklepu :lol2:

ale w necie znalazłam jeszcze takie:

http://www.snobka.pl/artykul/walonki-zdar-2427

sorry za :offtopic: już spadam :oops:

Albo możesz jeszcze zrobić blat w innym kolorze, a reszta czarna. Blat kurzy się najbardziej;)

Aguś szczerze Ci powiem, że mi się to nie widzi :no:

Ja widzę całą czarną :rolleyes:

Blat faktycznie się kurzy, ale to przecież tylko jedna, mała komódka ;)

A w ogóle to genialne Dziewczynki jesteście ...

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Aguś szczerze Ci powiem, że mi się to nie widzi :no:

Ja widzę całą czarną :rolleyes:

Blat faktycznie się kurzy, ale to przecież tylko jedna, mała komódka ;)

Maju, tez tak myślałam, ale tą którą wstawiłam i się Wam podobała, ma blat brązowy...

Fakt, że to mała komódka i najwyżej yuczka zetrze z niej kurz 2x w tygodniu:rolleyes:

Ale i tak Walonki ZDAR rządząhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif

Maju, tez tak myślałam, ale tą którą wstawiłam i się Wam podobała, ma blat brązowy...

Fakt, że to mała komódka i najwyżej yuczka zetrze z niej kurz 2x w tygodniu:rolleyes:

Mi się najlepiej podoba 1i 2 ...

ta z brązowym blatem akurat najmniej ;)

A z bucików to Wy się dziewczynki nie śmiejcie ... parę lat temu ( będzie z 16-18 lat ) mój tato przywiózł mamie gumowce ( z zagranicy ) bardzo podobnie wyglądające do tych pierwszych kozaczków wstawionych przez Gosię ... nie było osoby, która by się nimi nie zachwyciła ...

a to zwykłe gumowce były :lol2: :lol2: :lol2: