agawi74 15.11.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Te które wstawiłaś piękne, może jednak zmienić koncepcję??? Yuczko, zrobisz jak uważasz, ale jeszcze raz spojrzałam na Twoje piękne wnętrza i myślę, ze kolor czarny dobrze im zrobi:wiggle: Taka pękata komódka zawsze fajnie wygląda. Wolę komódki od konsolek- są bardziej praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Taka pękata komódka zawsze fajnie wygląda. Wolę komódki od konsolek- są bardziej praktyczne. O to to ... podpisuję się pod ty obiema łapkami Zwłaszcza takie piękne komódki Ja nadal jestem za komodą, ale jeśli chodzi o kolor to zdecydowanie ta czarna ... będzie pięknie, wierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czarna komoda i czarne Ikeowskie ramy Ribba i będzie pięknie Dzięki Oluś, ale ramki na komodzie czy nad komodą? Hej, Yukuś Według mnie komoda chyba będzie lepsza - konsola jest super, ale komoda, jeśli tylko jest na nią miejsce, będzie bardziej praktyczna. Jestem ostatnio trochę skażona tą "praktycznością", bo zawsze dbałam tylko o to żeby było ładnie, ale teraz wiem, że zawsze znajdzie się coś, co z powodzeniem znajdzie miejsce w dodatkowych szufladach - człowiek gromadzi w swoim życiu tyle klamotów, że warto mieć miejsce na poupychanie ich.... Komody, które wybrałaś są piękne - sama mam ochotę na coś w tym stylu, w dodatku stylistycznie świetnie będą się komponowały z tym róziowym fotelikiem... Co do lampy, to szukałabym czegoś w podobnym klimacie co komódki. Dzięki Lideczko za głosik:hug: Chyba faktycznie komódka:yes: Zaraz będę szukać kinkietu:rolleyes: Yuczko, zrobisz jak uważasz, ale jeszcze raz spojrzałam na Twoje piękne wnętrza i myślę, ze kolor czarny dobrze im zrobi:wiggle: Taka pękata komódka zawsze fajnie wygląda. Wolę komódki od konsolek- są bardziej praktyczne. Dzięki Aguś Na pewno będzie komódka w takim razie... Tylko czarna? Nie będę musiała kilka razy dziennie ze szmatą latać? O to to ... podpisuję się pod ty obiema łapkami Zwłaszcza takie piękne komódki Ja nadal jestem za komodą, ale jeśli chodzi o kolor to zdecydowanie ta czarna ... będzie pięknie, wierz mi No proszę następna!!! Dzięki za głosik Majeczko:hug: Skoro wszystkie uważacie, ze czarna będzie super pasować (i zgadzam się z Wami w 100%, tytlko ta praktycznośc kurcze...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Poszukaj, czy gdzieś w promocji z gosposią nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 To jest myśl!!! Na razie tylko z lustrem znalazłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.11.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Agawi a skąd ta przedostatnia komoda? super jest!Yuczko komoda będzie na pewno praktyczna, też stawiałabym na czarną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Agawi a skąd ta przedostatnia komoda? super jest! Yuczko komoda będzie na pewno praktyczna, też stawiałabym na czarną... Mnie najbardziej ta druga się podoba, niestety cena już nie:bash::bash: Dzięki Anetko za głosik:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jak dla mnie to ta z nogami... ale ja staroświecka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.11.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ramki nad komodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Jak dla mnie to ta z nogami... ale ja staroświecka jestem Gosiu, ale która, bo one wszystkie nogi mają Ramki nad komodą Ramki i kinkiet nie będzie za dużo? Czy zrezygnować z kinkietu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.11.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Hej I jak ... przespałaś się z problemem ??? Jeżeli ramki, to kinkiet już nie Taka galeria będzie fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Mnie się z kolei ta trzecia podoba...:yes:a jeżeli nie trzecia to druga z tych co Aga wkleiła...chyba ta druga bardziej do Twoich wnętrz pasuje...chociaż ja lubię eklektyzm;),,pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2012 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Hej I jak ... przespałaś się z problemem ??? Nie:no: spałam z mężem:P:P:P Jeżeli ramki, to kinkiet już nie Taka galeria będzie fajnie wyglądać Tak mi się wydaje, ze ramki i kinkiet to będzie za dużo szczęścia;) A galeria może na przeciwnej stronie, tam gdzie teraz zegar wisi? Mnie się z kolei ta trzecia podoba...:yes:a jeżeli nie trzecia to druga z tych co Aga wkleiła...chyba ta druga bardziej do Twoich wnętrz pasuje...chociaż ja lubię eklektyzm;),,pozdrawiam Dzięki Beatko:hug: Ta druga piękna jest, tylko ta cena:bash::bash: Nie do przejścia na chwilę obecną dla mnie:no: Ale oczywiście szukałam już i żadna z tych w niższej cenie nie jest taka slyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.11.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 :rotfl: ta z nogami na blacie ... w kozaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.11.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 :rotfl: ta z nogami na blacie ... w kozaczkach :rotfl: No tak:rotfl:aleś mnie rozbawiła aż się poryczałam ze śmiechu:rotfl: bo najpierw zaczęłam sobie przypominać gdzie są tam nogi na blacie... w kozaczkach... Nie muszę pisać co mi wyobraźnia w pierwszej chwili podrzuciła... Ok, to już wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Dziewczyny, wy to jetsteście waryjatki:rotfl: Aguś[/b] Na pewno będzie komódka w takim razie... Tylko czarna? Nie będę musiała kilka razy dziennie ze szmatą latać? Nie ma za co yuczko:hug:Powiem szczerze, że z jedną czarną komódką można zaryzykować... Całych wnętrz w tym stylu nie polecam... Albo możesz jeszcze zrobić blat w innym kolorze, a reszta czarna. Blat kurzy się najbardziej;) Agawi a skąd ta przedostatnia komoda? Anetko przedostatnia jest stąd http://mebleglamour.pl/467-1166-thickbox/muret-biala-stylowa-komoda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.11.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ha na zbliżeniu widzę, że to nie kozaczki tylko ciepłe skarpety... a tak od czapy skojarzenie ostatnio w sklepie obuwniczym widziałam walonki... - lakierowanie w dodatku były - o takie http://www.e-rylko.com/produkt/g3zl3z_x93/1413/cat/45/c/0/r/0/k/0/pp/70 mało się nie przewróciłam wychodząc ze sklepu ale w necie znalazłam jeszcze takie: http://www.snobka.pl/artykul/walonki-zdar-2427 sorry za już spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.11.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Albo możesz jeszcze zrobić blat w innym kolorze, a reszta czarna. Blat kurzy się najbardziej;) Aguś szczerze Ci powiem, że mi się to nie widzi Ja widzę całą czarną Blat faktycznie się kurzy, ale to przecież tylko jedna, mała komódka A w ogóle to genialne Dziewczynki jesteście ... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.11.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Aguś szczerze Ci powiem, że mi się to nie widzi Ja widzę całą czarną Blat faktycznie się kurzy, ale to przecież tylko jedna, mała komódka Maju, tez tak myślałam, ale tą którą wstawiłam i się Wam podobała, ma blat brązowy... Fakt, że to mała komódka i najwyżej yuczka zetrze z niej kurz 2x w tygodniu:rolleyes: Ale i tak Walonki ZDAR rządząhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.11.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Maju, tez tak myślałam, ale tą którą wstawiłam i się Wam podobała, ma blat brązowy... Fakt, że to mała komódka i najwyżej yuczka zetrze z niej kurz 2x w tygodniu:rolleyes: Mi się najlepiej podoba 1i 2 ... ta z brązowym blatem akurat najmniej A z bucików to Wy się dziewczynki nie śmiejcie ... parę lat temu ( będzie z 16-18 lat ) mój tato przywiózł mamie gumowce ( z zagranicy ) bardzo podobnie wyglądające do tych pierwszych kozaczków wstawionych przez Gosię ... nie było osoby, która by się nimi nie zachwyciła ... a to zwykłe gumowce były :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts