yuka 04.01.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kurcze, napisałam posta i zniknał jak babka w czechach Drugie podejście: Yuczko piękna ta Twoja choinka i jaką Ty masz przestrzeń bardzo mi się podoba Dziękuję Daila Miło mi, ze zaglądasz:yes: hej yusiu, choinki piękne, a szczególnie doceniam wdzięk choinki dziewczynek, ręczna robota to ręczna robota, nie ma co - bezcenne. Komoda cudnie się prezentuje, a w takich salonach moja droga to tylko takie dzieła można prezentować. Dziękuję kochana:hug: W tym roku trochę sil i ochoty na wykonywanie ozdób nie było więc dorzyciłyśmy kilka"gotowców" Ale w ubiegłym roku ta choinka wyłącznie w ozdoby wlasnoręcznie wykonane byla ustrojona. Masz rację, niepowtarzalny klimacik:yes: Dawno nie pokazywałaś swoich arcydzieł tortowych, a w okresie świąteczno - noworocznym zapewne jakieś stworzyłaś. Baaaardzo bym chciała zobaczyć yuczko, więc jeśli tylko masz jakieś fotki dokumentujące Twój talent, to czekam z niecierpliwością Mariolko, no właśnie nie stworzyłam nic:( Przed świętami trudny czas mieliśmy, Julia chorowała, ja też z antybiotykiem w końcu wylądowałam, że o innych dolegliwościach nie wspomnę Ledwo w niedzielę przed świętami się zebralam, zeby cokolwiek zrobić A okazje były niestety, ale obiecuję i jubilatom, i Tobie, że się zrehabilituję A jeszcze w styczniu urodziny Julii więc coś zrobić muszę, jak wyjdzie jakotako to pokażę Yuko komoda wpasowała się idealnie w wasze wnętrza super że udało ci się ją kupić choinka salonowa jak i córeczek bardzo ładna:wiggle: Jeszcze raz dziękuję kochana za podprowadzenie na trop. Myślę, ze w tej samej firmie kupiłam, tylko w filii u nas:hug: I dziękuję za komplemenciki:hug: Yuka choinka jak z bajki ... uwielbiam patrzeć na srebrno-białe choinki ale jak stroje swoją choinkę to nie mogę się opanować i wieszam na niej wszystko co mam ... i co roku jest bardzo kolorowa powiedz skąd ta śliczna baletnica ? komódka pięknie się u Ciebie wpisała Dziękuję mugatko My też powiesiliśmy wszystko co mamy:P baletnica kupiona w praktikerze, o ile mnie pamięć nie myli za niewiele ponad 2 zł Hej yuczko wreszcie dotarłam do Ciebie:wiggle: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:hug: Dzięki Aguś Wzajemnie Wszystkiego najlepszego raz jeszcze:hug: Choinki obie cudne:o ale co tam choinki, jaka KOMODAhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gif Jest CUDNA i pasuje u Was jak ulał Warto było na nią czekać i w ogole ślicznie macie w domku- pokazowo. Musisz zorganizować jakąś sesję do gazety:rolleyes: buziaki:bye: Hehehe, sesję powiadasz... Miło mi, że Ci się podoba. Takie słowa to miód na me serce:D:D:D Dziewczyny już powiedziały co i ja bym rzekła naprawdę fantastyczna choinka, dobrze ,że komoda zamieszkała z Wami po świętach , bo jednorazowy rzut takich piękności razem , mógłby spowodować malutkie zamieszanie, no bo jak na przykład wyrazić zachwyt jednoczesny???? Moje postanowienie noworoczne: Odwiedzić Yuczkę, odwiedzić Yuczkę, (z mężem lub bez Czeee Anuś Dziękuję za komlementy:hug: Bardzo podoba mi się Twoje postanowienie noworoczne. Dopilnuję, zebyś go zrealizowała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.01.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Yuczko przepiękny świąteczny wystrój w Twoim domku:) choinka boska i stroiki również Komoda ślicznie się prezentuje i super wszystko pasuje do siebie:wiggle: planujesz cos powiesić nad komoda? jakies lustro? Jeszcze raz napisze Wszystkiego Najlepszego i Najwspanialszego w Nowym Roku:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 05.01.2013 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ekhmmmm..... Yuczka śpisz????? No czemu śpisz jak mnie się na pogaduchy zebrało???? Spoko, jutro, znaczy dziś, ale trochę później też tu będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.01.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Yuczko przepiękny świąteczny wystrój w Twoim domku:) choinka boska i stroiki również Komoda ślicznie się prezentuje i super wszystko pasuje do siebie:wiggle: planujesz cos powiesić nad komoda? jakies lustro? Jeszcze raz napisze Wszystkiego Najlepszego i Najwspanialszego w Nowym Roku:p Dziękuję Dorotko Nad komodą na pewno będzie wisiał kinkiet a co do lustra to nie wiem.... Myślę caly czas:rolleyes: Widziałam w Agacie takie, które by mi tu idealnie pasowało i wtedy musiałabym dać skromniejszy kinkiet, bo będzie za dużo szczęścia... Albo bez lustra i wtedy kinkiet bardziej "na bogato";) Każda opcja ma swoje plusy i minusy... Ekhmmmm..... Yuczka śpisz????? No czemu śpisz jak mnie się na pogaduchy zebrało???? Spoko, jutro, znaczy dziś, ale trochę później też tu będę Atijka, bój Ty się pasa kobieto, o tej godzinie??? Nie byłam oczywiście i przez cały weekend też nie... Właśnie minęła 4 rocznica śmierci Taty, byliśmy u mamy, na mszy, na cmentarzu... Sama rozumiesz:( Niedawno wrociliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.01.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witaj Yuczko!!Obydwie choinki miałas przepieknie ustrojone ,,,baletnice wydają mi sie znajome:Dteż takie mam...Komoda również wpasowała sie idealnie...masz piękne wnetrza i duuuuuzo przestrzeni...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.01.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Dziękuję Beatko Baletnice jak pisałam wcześniej kupiłam w praktikerze, tylko cena mi się ciutkę pomieszałą, bo 5 ziko kosztowała sztuka;), a nie 2 jak kojarzyłam;) Ale uważam, ze są cudne:yes: Dziewczynki, potrzebuję rady na cito, chcę kupić okap i waham się między takimi 2 modelami: http://www.swiatokapow.pl/zdjecia/duze/ze_znakiem_wodnym/KOMINOWE/wk9kastos.JPG czy taki: http://www.swiatokapow.pl/zdjecia/duze/ze_znakiem_wodnym/KOMINOWE/Solano.jpg Zaznaczam, że na pewno będzie biały, który model????? help!!!!!! Edytowane 7 Stycznia 2013 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Yuczko, nie da się wejść w te linki z okapem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.01.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kurna:evil: a dopiero zdjęcia widziałąm:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Hej yuczko, ja tez nie mogę otworzyć fot... Najlepiej będzie jak sama wkleisz zdjęcia- strasznie jestem ciekawa co tam wypatrzyłaś Co do lustra nad komoda, to jeżeli go tam nie potrzebujesz, to nie wieszaj. Bogaty kinkiet załatwi sprawę Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Yuczko ... uff doczłapałam się do Ciebie Choineczki piękne Salonowa cudna ... bardzo lubię choineczki przystrojone bielą Dziewczyn też cudna ... przywołuje wspomnienia sprzed wielu lat Komódka :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Na identyczną czaiłam się u nas w sklepie Ale wiadomo ... w sklepie wygląda jak wygląda ... dopiero u Ciebie widać jej piękno Okapy mi się nie wyświetlają Zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Hej yuczko, ja tez nie mogę otworzyć fot... Najlepiej będzie jak sama wkleisz zdjęcia- strasznie jestem ciekawa co tam wypatrzyłaś Aguś, niestety temat TYCH okapów już nieaktualny:( Widziałam dzisiaj biały z tej firmy na żywo i powiem szczerze, że z bielą to on ma tyle wspólnego co ja z tańcem na lodzie;) Ale nadal poszukuję nowoczesnego okapu 90 (ew. 80) białego, który nie zabija ceną Ponieważ przez rok mieszkania nie zauważyłam jakiegoś doskwierającego braku okapu więc głównie względy wizualne grają tu rolę Ale musi też pracować z filtrami węglowymi, bo nie mamy wyprowadzenia na zewnątrz:rolleyes: Co do lustra nad komoda, to jeżeli go tam nie potrzebujesz, to nie wieszaj. Bogaty kinkiet załatwi sprawę Buziaki:hug: Szczerze mówiąc nie potrzebuję Dzięki za głosik:hug: Yuczko ... uff doczłapałam się do Ciebie Choineczki piękne Salonowa cudna ... bardzo lubię choineczki przystrojone bielą Dziewczyn też cudna ... przywołuje wspomnienia sprzed wielu lat Komódka :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Na identyczną czaiłam się u nas w sklepie Ale wiadomo ... w sklepie wygląda jak wygląda ... dopiero u Ciebie widać jej piękno Okapy mi się nie wyświetlają Zmykam Dzięki Majeczko:hug: Tak naprawdę w domu nie zwraca się na pewne rzeczy uwagi, bo w sklepie też wahałam się, czy ją wziąć, ale cieszę się, ze nie zrezygnowałam, bo cudnie wygląda;) (skromna jestem, nie?) Co do okapu napisałąm wyżej. Jak coś znajdziesz, daj znać, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Yuczko, ale daj nam jakiś przykład tego okapu, bo nowoczesnych jest od pyty... Nie wiem w którym kierunku iść. Ma być wolno-wiszący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś podoba mi się taki: http://image.ceneo.pl/data/products/11214340/i-nodor-evo-90.jpg Ale ze względu na cenę bliżej mi do tego: http://www.gorenje.pl/imagelib/products-magnified/2c98c93fd9a7612dfef1a09c8ad3dcdf_78780_fp.jpg Mam nadzieję, ze tym razem zdjęcia widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Widać, widać Przeglądałaś yuko ofertę Euro? Np. takie 90cm http://www.euro.com.pl/okapy/akpo-wk-9-plato-90-bialy.bhtml http://www.euro.com.pl/okapy/akpo-wk-9-tivano-90-bialy.bhtml Tylko mówiąc szczerze nie wiem co to za firma jest...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No właśnie te akpo to mają zwykłą (zielonkawą) szybę podklejoną folią. To są te, na które już prawie byłam zdecydowana i zobaczyłam (co prawda nie model, ktory mnie interesował, ale białych kilka z tej firmy:sick:). Ale właśnie w tym stylu szukam. Dziękuję kochana:hug: Ten gorenje (ten drugi z mojej fotki) jest na razie faworytem, ale jak byś gdzieś znalazła coś jeszcze, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nie ma za co:hug: A widzisz, czyli czyli cena o czymś świadczy, na czymś musieli zjechać... Mam jeszcze model Teka, ale dostępna 60http://allegro.pl/okap-teka-dvs-60-bialy-i2929846691.html Zaraz sprawdzę czy są 90... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jest, jest 90 na stronie Teki http://www.teka.com/products/view/8887 ale nawet nie wiem, czy Ci się yuczko podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wolałabym, żeby patrząc z boku nie miał tej odstającej przykrywki filtra (wiesz o co mi chodzi?) Bo u mnie z jadalni w kuchni będzie widoczny tylko ten okap i to tylko z boku więc wolałabym gładki. Już serio, mam dość, od piątku chyba czy soboty siedzę na necie i jak nie urok, to przemarsz wojski, zawsze czegoś brakuje. Ale jak się cieszę , ze tego akpo nie zamówilam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tutaj jest moja kuchnia (zdjęcie niedługo po przeprowadzce, ale niewiele się zmieniło;) Miejsca na okap po prawej stronie nad kuchenką... http://i44.tinypic.com/11vrzt5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Bardzo oryginalna kuchnia:wiggle: Taka leciutka:rolleyes: yuczko, wiem o co ci chodzi, ale chyba taka moda z tym wystającym filtrem, bo nawet te po 4 tys tak mają... No i faktycznie jest problem z takim i to białym w dodatku... Przeleciałam allegro, trochę sieć i doopa.. Albo cena odstrasza, albo inne kwiatki:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts