Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

Kurcze, napisałam posta i zniknał jak babka w czechach

Drugie podejście:

Yuczko piękna ta Twoja choinka :rolleyes: i jaką Ty masz przestrzeń bardzo mi się podoba :yes:

Dziękuję Daila:hug:

Miło mi, ze zaglądasz:yes:

hej yusiu,

choinki piękne, a szczególnie doceniam wdzięk choinki dziewczynek, ręczna robota to ręczna robota, nie ma co - bezcenne.

Komoda cudnie się prezentuje, a w takich salonach moja droga to tylko takie dzieła można prezentować.

Dziękuję kochana:hug:

W tym roku trochę sil i ochoty na wykonywanie ozdób nie było więc dorzyciłyśmy kilka"gotowców" Ale w ubiegłym roku ta choinka wyłącznie w ozdoby wlasnoręcznie wykonane byla ustrojona. Masz rację, niepowtarzalny klimacik:yes:

Dawno nie pokazywałaś swoich arcydzieł tortowych, a w okresie świąteczno - noworocznym zapewne jakieś stworzyłaś. Baaaardzo bym chciała zobaczyć yuczko, więc jeśli tylko masz jakieś fotki dokumentujące Twój talent, to czekam z niecierpliwością:popcorn:

Mariolko, no właśnie nie stworzyłam nic:( Przed świętami trudny czas mieliśmy, Julia chorowała, ja też z antybiotykiem w końcu wylądowałam, że o innych dolegliwościach nie wspomnę;) Ledwo w niedzielę przed świętami się zebralam, zeby cokolwiek zrobić:yes:

A okazje były niestety, ale obiecuję i jubilatom, i Tobie, że się zrehabilituję:yes:

A jeszcze w styczniu urodziny Julii więc coś zrobić muszę, jak wyjdzie jakotako to pokażę:p

Yuko

komoda wpasowała się idealnie w wasze wnętrza

super że udało ci się ją kupić

choinka salonowa jak i córeczek bardzo ładna:wiggle::wiggle:

Jeszcze raz dziękuję kochana za podprowadzenie na trop. Myślę, ze w tej samej firmie kupiłam, tylko w filii u nas:hug:

I dziękuję za komplemenciki:hug:

Yuka choinka jak z bajki ... uwielbiam patrzeć na srebrno-białe choinki ale jak stroje swoją choinkę to nie mogę się opanować i wieszam na niej wszystko co mam ... i co roku jest bardzo kolorowa :)

powiedz skąd ta śliczna baletnica ?

komódka pięknie się u Ciebie wpisała :)

Dziękuję mugatko:hug:

My też powiesiliśmy wszystko co mamy:P

baletnica kupiona w praktikerze, o ile mnie pamięć nie myli za niewiele ponad 2 zł:wiggle:

Hej yuczko wreszcie dotarłam do Ciebie:wiggle:

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:hug:

Dzięki Aguś:hug: Wzajemnie Wszystkiego najlepszego raz jeszcze:hug:

Choinki obie cudne:o ale co tam choinki, jaka KOMODAhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gif Jest CUDNA i pasuje u Was jak ulał:wiggle:

Warto było na nią czekać:rolleyes: i w ogole ślicznie macie w domku- pokazowo. Musisz zorganizować jakąś sesję do gazety:rolleyes:

buziaki:bye:

Hehehe, sesję powiadasz...

Miło mi, że Ci się podoba. Takie słowa to miód na me serce:D:D:D

Dziewczyny już powiedziały co i ja bym rzekła ;)

naprawdę fantastyczna choinka, dobrze ,że komoda zamieszkała z Wami po świętach , bo jednorazowy rzut takich piękności razem , mógłby spowodować malutkie zamieszanie, no bo jak na przykład wyrazić zachwyt jednoczesny????;):wiggle:

Moje postanowienie noworoczne:

Odwiedzić Yuczkę, odwiedzić Yuczkę, (z mężem lub bez ;)

Czeee Anuś:hug:

Dziękuję za komlementy:hug:

Bardzo podoba mi się Twoje postanowienie noworoczne. Dopilnuję, zebyś go zrealizowała:yes:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yuczko przepiękny świąteczny wystrój w Twoim domku:) choinka boska i stroiki również:p

Komoda ślicznie się prezentuje i super wszystko pasuje do siebie:wiggle: planujesz cos powiesić nad komoda? jakies lustro?

Jeszcze raz napisze Wszystkiego Najlepszego i Najwspanialszego w Nowym Roku:p

Dziękuję Dorotko:hug:

Nad komodą na pewno będzie wisiał kinkiet a co do lustra to nie wiem.... Myślę caly czas:rolleyes: Widziałam w Agacie takie, które by mi tu idealnie pasowało i wtedy musiałabym dać skromniejszy kinkiet, bo będzie za dużo szczęścia... Albo bez lustra i wtedy kinkiet bardziej "na bogato";) Każda opcja ma swoje plusy i minusy...

Ekhmmmm..... Yuczka śpisz????? No czemu śpisz jak mnie się na pogaduchy zebrało????

Spoko, jutro, znaczy dziś, ale trochę później też tu będę :wiggle:

Atijka, bój Ty się pasa kobieto, o tej godzinie???;)

Nie byłam oczywiście i przez cały weekend też nie...

Właśnie minęła 4 rocznica śmierci Taty, byliśmy u mamy, na mszy, na cmentarzu... Sama rozumiesz:( Niedawno wrociliśmy

Dziękuję Beatko:hug:

Baletnice jak pisałam wcześniej kupiłam w praktikerze, tylko cena mi się ciutkę pomieszałą, bo 5 ziko kosztowała sztuka;), a nie 2 jak kojarzyłam;)

Ale uważam, ze są cudne:yes:

Dziewczynki, potrzebuję rady na cito, chcę kupić okap i waham się między takimi 2 modelami:

http://www.swiatokapow.pl/zdjecia/duze/ze_znakiem_wodnym/KOMINOWE/wk9kastos.JPG

czy taki:

http://www.swiatokapow.pl/zdjecia/duze/ze_znakiem_wodnym/KOMINOWE/Solano.jpg

Zaznaczam, że na pewno będzie biały, który model?????

help!!!!!!

Edytowane przez yuka

Yuczko ... uff doczłapałam się do Ciebie :wiggle:

Choineczki piękne :rolleyes:

Salonowa cudna ... bardzo lubię choineczki przystrojone bielą :rolleyes:

Dziewczyn też cudna ... przywołuje wspomnienia sprzed wielu lat :rolleyes:

Komódka :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Na identyczną czaiłam się u nas w sklepie :D

Ale wiadomo ... w sklepie wygląda jak wygląda ... dopiero u Ciebie widać jej piękno :rolleyes:

Okapy mi się nie wyświetlają ;)

Zmykam :hug:

Hej yuczko,

ja tez nie mogę otworzyć fot...:confused:

Najlepiej będzie jak sama wkleisz zdjęcia- strasznie jestem ciekawa co tam wypatrzyłaś:wiggle:

Aguś, niestety temat TYCH okapów już nieaktualny:( Widziałam dzisiaj biały z tej firmy na żywo i powiem szczerze, że z bielą to on ma tyle wspólnego co ja z tańcem na lodzie;) Ale nadal poszukuję nowoczesnego okapu 90 (ew. 80) białego, który nie zabija ceną:) Ponieważ przez rok mieszkania nie zauważyłam jakiegoś doskwierającego braku okapu więc głównie względy wizualne grają tu rolę:yes: Ale musi też pracować z filtrami węglowymi, bo nie mamy wyprowadzenia na zewnątrz:rolleyes:

Co do lustra nad komoda, to jeżeli go tam nie potrzebujesz, to nie wieszaj. Bogaty kinkiet załatwi sprawę:rolleyes:

Buziaki:hug:

Szczerze mówiąc nie potrzebuję:no:

Dzięki za głosik:hug:

Yuczko ... uff doczłapałam się do Ciebie :wiggle:

Choineczki piękne :rolleyes:

Salonowa cudna ... bardzo lubię choineczki przystrojone bielą :rolleyes:

Dziewczyn też cudna ... przywołuje wspomnienia sprzed wielu lat :rolleyes:

Komódka :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Na identyczną czaiłam się u nas w sklepie :D

Ale wiadomo ... w sklepie wygląda jak wygląda ... dopiero u Ciebie widać jej piękno :rolleyes:

Okapy mi się nie wyświetlają ;)

Zmykam :hug:

Dzięki Majeczko:hug:

Tak naprawdę w domu nie zwraca się na pewne rzeczy uwagi, bo w sklepie też wahałam się, czy ją wziąć, ale cieszę się, ze nie zrezygnowałam, bo cudnie wygląda;) (skromna jestem, nie?)

Co do okapu napisałąm wyżej. Jak coś znajdziesz, daj znać, proszę:wiggle:

Aguś podoba mi się taki:

http://image.ceneo.pl/data/products/11214340/i-nodor-evo-90.jpg

Ale ze względu na cenę bliżej mi do tego:

http://www.gorenje.pl/imagelib/products-magnified/2c98c93fd9a7612dfef1a09c8ad3dcdf_78780_fp.jpg

Mam nadzieję, ze tym razem zdjęcia widać:rolleyes:

No właśnie te akpo to mają zwykłą (zielonkawą) szybę podklejoną folią. To są te, na które już prawie byłam zdecydowana i zobaczyłam (co prawda nie model, ktory mnie interesował, ale białych kilka z tej firmy:sick:).

Ale właśnie w tym stylu szukam. Dziękuję kochana:hug:

Ten gorenje (ten drugi z mojej fotki) jest na razie faworytem, ale jak byś gdzieś znalazła coś jeszcze, daj znać:wiggle:

Wolałabym, żeby patrząc z boku nie miał tej odstającej przykrywki filtra (wiesz o co mi chodzi?) Bo u mnie z jadalni w kuchni będzie widoczny tylko ten okap i to tylko z boku więc wolałabym gładki. Już serio, mam dość, od piątku chyba czy soboty siedzę na necie i jak nie urok, to przemarsz wojski, zawsze czegoś brakuje. Ale jak się cieszę , ze tego akpo nie zamówilam:rolleyes:

Bardzo oryginalna kuchnia:wiggle: Taka leciutka:rolleyes:

yuczko, wiem o co ci chodzi, ale chyba taka moda z tym wystającym filtrem, bo nawet te po 4 tys tak mają...:confused:

No i faktycznie jest problem z takim i to białym w dodatku... Przeleciałam allegro, trochę sieć i doopa..

Albo cena odstrasza, albo inne kwiatki:sick: