yuka 09.01.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No wiem, niestety, dlatego chyba zamówię ten gorenje i będę mieć spokój. Bo już i czarny mi przez chwilę przemknął przez myśl, ale uważam, że za bardzo będzie rzucać sie w oczy. Bo czrnych jest wybór spory, nie? (I nawet te akpo źle nie wyglądaja;)) Dziękuję za kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Czarnych jest więcej zdecydowanie, ale do Waszej kuchni yuczko bardziej pasuje zdecydowanie biały... Współczuję Ci z tym okapem, bo wybór rzeczywiście jest marny... Jeszcze poszukam i jak coś znajdę to dam Ci znać. Ale póki co wpadają mi w ręce same drogie:sick: A w okap raczej nie warto tyle inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dziękuję Ci kochana:hug:Jak nic ciekawego nie będzie to dzisiaj zamawiam ten gerenje i już. Masz może jakiś sprawdzony sklep internetowy zez sprzętem agd, w ktorym można kupić? Ja bardzo rzadko robię zakupy w internecie, zwłąszcza takie poważne;)Może kupowałaś w którymś z tych, które mają ten okap w ofercie?http://www.ceneo.pl/9191102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 yuczko nie dziękuj, bo nie ma za co:hug: Ten Gorenje jest bardzo ładny. My cały sprzęt agd poza okapem z Fabera kupowaliśmy bezpośrednio w Smegu, ale moim rodzicom zamawiałam kilka rzeczy i pamiętam nazwę Neo24.pl http://www.neo24.pl/?p=gorenje_dvg_8545_w&aff_id=101372 Obyło się bez żadnych problemów, ale bylo to 2 lata temu. Może jeszcze któraś forumka się wypowie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Neo24.pl mają w b. dobrej cenie ten okap. Dzięki.Może rzeczywiście jeszcze któraś forumka się wypowie?Dziewczyny, dacie znać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Yuczko, dowiedziałam sie dla Ciebie od Ani (narendil), że kupowała swoje sprzęty w electro.pl. i poleca:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dzięki kochana:hug: Nie wiem jak Ci sie odwdzięczę Znalazłam jeszcze taki: ciarko przewaga nad gorenje: "90" - tamten "80" http://www.zabudowa-agd.pl/sklep/1/0_331e575d1d0eff83625b517faf3409cf.jpg tylko ma hmmm... wyświetlacz niebieski. Nie doczytałam jak w gorenje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Yuczko ... widzę, że okap wybierasz Hmm mi chyba gorenje lepiej się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Yuczko ... widzę, że okap wybierasz Hmm mi chyba gorenje lepiej się podoba Nooo, wybieram i już mam dość Dzięki za głosik:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nooo, wybieram i już mam dość Dzięki za głosik:hug: Nie stresuj się Kochana ... ja przez ostatni czas też nie miałam okapu Stary sprzedałam ... a nowy nie chciał się sam wybrać A ja nie wiedziałam w którym kierunku podążać i czego tak naprawdę chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja przez ponad rok żyję bez okapu:pTylko ten kabel nad kuchenką już mnie powoli wkurzać zaczyna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja przez ponad rok żyję bez okapu:p Tylko ten kabel nad kuchenką już mnie powoli wkurzać zaczyna;) Jak się chcesz licytować to ja nawet dłużej niż Ty żyłam bez okapu U nas kabel został schowany i nie straszył ale już ta "dziura" zaczęła mi doskwierać i przed świętami zamówiliśmy i m zabudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No dobra, nie będziemy się licytować Kabla nie bedę chować, tylko okap zamówię!!! DZISIAJ Tylko jeszcze muszę m. pokazać i kupuję jeden z tych dwóch:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 No dobra, nie będziemy się licytować Kabla nie bedę chować, tylko okap zamówię!!! DZISIAJ Tylko jeszcze muszę m. pokazać i kupuję jeden z tych dwóch:yes: Masz rację jak Ci się podoba to kupuj ... kolejna pozycja na liście odhaczona ... Ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tylko te światełka mnie trochę dręczą przy ciarko na pewno niebieskie, na bank nie będą mi pasować... A przy gorenje? Nie wiem Przyzwyczaję się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tylko te światełka mnie trochę dręczą przy ciarko na pewno niebieskie, na bank nie będą mi pasować... A przy gorenje? Nie wiem Przyzwyczaję się? Znalazłam jakąś opinię, że przy modelu DVG 8545 E jest delikatne czerwone podświetlenie ... idealne by było , prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Znalazłam jakąś opinię, że przy modelu DVG 8545 E jest delikatne czerwone podświetlenie ... idealne by było , prawda Serio? To może i przy tym z końcówką "W" też? Tylko tamten szerokością bardziej by pasował... Dzisiaj jeszcze będę na zakupach, to może wejdę do jakiegoś AGD i zobaczę, a nuż będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Serio? To może i przy tym z końcówką "W" też? Tylko tamten szerokością bardziej by pasował... Dzisiaj jeszcze będę na zakupach, to może wejdę do jakiegoś AGD i zobaczę, a nuż będzie... Serio Serio Jak będziesz w sklepie to zapytaj o podświetlenie tego z końcówką "W" ... a może one wszystkie mają podświetlenie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Uciekam Czekam na wieści okapowe ... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A mam Cię Maju:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts