yuka 14.01.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej yuczko, ale TORT :jawdrop::jawdrop: tylko mi nie mów, ze go sama zrobiłaśhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_hammer.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_hammer.gif Jubilatka urocza:rolleyes: Najlepsze życzonka dla Małejhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/birthday/birthday-dancer.gif A kiedy zobaczymy okap?:popcorn: Miłego dnia:bye: Aguś sama, sama, nie bij już Dziękuję w imieniu małej:hug: Okap... jutro jedziemy odebrać (jak nam się spodoba) i pewnie od razu powiesimy, (jak zdążymy;)), bo jeszcze w tzw. międzyczasie robimy przemeblowanie u małej w pokoju (kupiliśmy jej biurko i przy okazji postanowiliśmy zmienić dotychczasowe ustawienie). Jak tylko zawiśnie zrobię fotki i pokażę Yuczko Sto lat dla Małej Solenizantki Jak zwykle tort pierwsza klasa. Ty to masz zdolności Dziękuję Daila i w imieniu małej i swoim:hug: Co tam u Ciebie? Słyszałam, ze m. wyjeżdża? Buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Yuczka privka dostałam Dziękuję Ci bardzo Powiem Ci szczerze, że myślałam, że to cięższa robota, a to wydaje się być całkiem proste Przy najbliższym torcie spróbuję zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.01.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hej Maju Tak, tak, spróbuj koniecznie to zawsze już tak będziesz robić Frajda niesamowita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hej yuczko, trzymam kciuki w takim razie za okap:rolleyes: i ciekawam bardzo tego przemeblowania... Mogę oczekiwać jakiś fotek w weekend? wiem, wiem, niecierpliwa jestem:p Miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.01.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aguś, okap odebraliśmy, wygląda ok;) zobaczymy jak na ścianie się zaprezentuje. Fotki do weekendu powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 To super z tym okapem:wiggle: Do weekendu jakoś wytrzymam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.01.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ech z tego wszystkiego to zapomniałam o okap zapytać To poczekam spokojnie na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.01.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 To super z tym okapem:wiggle: Do weekendu jakoś wytrzymam:popcorn: Ech z tego wszystkiego to zapomniałam o okap zapytać To poczekam spokojnie na fotki Dzisiaj nadal będziemy walczyć z Julii pokojem... Czasami zazdroszczę dziewczynom na fm, że mogą urządzić pokój dla dziecka zanim dziecko ma swoje zdanie;) Co ja zrobię, ze jej podoba się roż we wszystkich odcieniach i jeszcze dodatkowo wzory najchętniej w kucyki pony albo księżniczki? Obkleiliśmy jej pudełka tapetą taką jasnoszarą... a ona mówi, ze jej się nie podoba, bo wolałaby w kucyki... Po chwili wewnętrznego buntu postanowiłam spełnić dziecięce marzenia i niech ma ten swój wyśniony różowy pokoik:) Myślę, że wkrótce wyrośnie z rożu i wtedy będziemy zmieniać (tym bardziej, ze bazę, czyli meble ma białe;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dzisiaj nadal będziemy walczyć z Julii pokojem... Czasami zazdroszczę dziewczynom na fm, że mogą urządzić pokój dla dziecka zanim dziecko ma swoje zdanie;) Co ja zrobię, ze jej podoba się roż we wszystkich odcieniach i jeszcze dodatkowo wzory najchętniej w kucyki pony albo księżniczki? Obkleiliśmy jej pudełka tapetą taką jasnoszarą... a ona mówi, ze jej się nie podoba, bo wolałaby w kucyki... Po chwili wewnętrznego buntu postanowiłam spełnić dziecięce marzenia i niech ma ten swój wyśniony różowy pokoik:) Myślę, że wkrótce wyrośnie z rożu i wtedy będziemy zmieniać (tym bardziej, ze bazę, czyli meble ma białe;)) Kochana Twoje dziecię ma chociaż sprecyzowane plany a moja ... Pierwszy pomysł miała taki, żeby na ścianę nakleić jej fototapetę z misiem ... Drugi: tapeta w kwiatki ( niesprecyzowana i niewybrana ) ... Trzeci: tapeta w kratkę , tą nawet znalazła i pokazała palcem ... W ogóle ostatnio ma fazę na kratę koniecznie chciała taką pościel i była bardzo zawiedziona, że pani w sklepie takiej nie miała ... Na jakim etapie remont ??? Cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Im dalej.... tym gorzej Moja ,,stara 9" jest na wszystko na nie... chyba, że wygrana w totka dałaby nieograniczone możliwości finansowe Kiedyś kupowało się co było, teraz tak ogromny wybór, że ciężko się zdecydować - na dodatek tyle można zobaczyć w internecie, że i tak sklepy nie nadążają za chciejstwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Im dalej.... tym gorzej Moja ,,stara 9" jest na wszystko na nie... chyba, że wygrana w totka dałaby nieograniczone możliwości finansowe Ja się właśnie tego boję, że im starsza tym będzie gorzej Kiedyś kupowało się co było, teraz tak ogromny wybór, że ciężko się zdecydować - na dodatek tyle można zobaczyć w internecie, że i tak sklepy nie nadążają za chciejstwami Kiedyś się kupowało co było i jaki człowiek był przy tym szczęśliwy Teraz jest tyle wszystkiego, że "stary" głupieje a co dopiero "mały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Yuczko, ja myślę, ze bardzo dobrze, ze spełnisz marzenie córy:yes: nie rozumiem rodziców, którzy urządzają dziecięce pokoiki pod swój gust i robią np. biało-czarno-szary, bo taki pasuje im do reszty wystroju wnętrz:sick: Dzieci potrzebują kolorów i niech je sobie mają, w końcu dzieciństwo ma się jedno. A bazę masz jak wspomniałaś, więc z ewentualną metamorfozą raczej nie będzie potem kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.01.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Kochana Twoje dziecię ma chociaż sprecyzowane plany a moja ... Pierwszy pomysł miała taki, żeby na ścianę nakleić jej fototapetę z misiem ... Drugi: tapeta w kwiatki ( niesprecyzowana i niewybrana ) ... Trzeci: tapeta w kratkę , tą nawet znalazła i pokazała palcem ... W ogóle ostatnio ma fazę na kratę koniecznie chciała taką pościel i była bardzo zawiedziona, że pani w sklepie takiej nie miała ... Na jakim etapie remont ??? Cierpliwości życzę Z tego co widzę, to Twoja też ma sprecyzowane, tylko na krotko;) Kratka- bardzo fajny pomysł Fototapeta z misiem też Swego czasu chciałam dać na ścianę fototapetę ze zdjęcia dziewczyn:rolleyes: U nas pokoik prawie skończony, jeszcze tylko zawiesić firanki i zasłony (te muszę uszyć, materiał już mam, może w sobotę mi się uda siąść do maszyny, natomiast firankę kupiłam kiedyś w Ikei jak urządzaliśmy pokój gościnny i zawieszę tą, jak będzie kiepsko wyglądać to samą zasłonkę zostawię Im dalej.... tym gorzej Moja ,,stara 9" jest na wszystko na nie... chyba, że wygrana w totka dałaby nieograniczone możliwości finansowe Ja się właśnie tego boję, że im starsza tym będzie gorzej Dziewczyny, ale do czasu, mój najstarszy egzemplarz;) jest bardziej skłonny do rozmów i kompromisów. Jej przynajmniej racjonalnie da się coś wytłumaczyć, pokazać, chociaż nie powiem swoje zdanie ma, ale zawsze konsultuje ze mną Wydaje mi się, że oba pokoiki dziewczyn wyszły fajnie, a najważniejsze, że lokatorki w nich się dobrze czują i są zadowolone:wiggle: Kiedyś kupowało się co było, teraz tak ogromny wybór, że ciężko się zdecydować - na dodatek tyle można zobaczyć w internecie, że i tak sklepy nie nadążają za chciejstwami Tylko mnie w tym wszystkim najbardziej wkurza, ze jak się chce coś kupić "w sklepie" to i tak wybiera się (przeważnie) z katalogu:rolleyes: Wczoraj np. wyciągnęłam m. do obi (w drugim końcu miasta, niestety) bo chciałam "na żywo" zobaczyć kinkiet i kupić go oczywiście, (bo ja z koleijestem przeciwniczką oglądania w sklepie a kupowania w necie;)) no i co? NIE MA!!! pan mi mówi, że mogę go kupić, ale zamówimy na podstawie zdjęcia i sprowadzą go DLA MNIE!!! Dziękuję bardzo, tak zamówić, to i ja potrafię i jeszcze mi do domu przywiozą Kiedyś się kupowało co było i jaki człowiek był przy tym szczęśliwy Teraz jest tyle wszystkiego, że "stary" głupieje a co dopiero "mały" I święte słowa:yes: Yuczko, ja myślę, ze bardzo dobrze, ze spełnisz marzenie córy:yes: nie rozumiem rodziców, którzy urządzają dziecięce pokoiki pod swój gust i robią np. biało-czarno-szary, bo taki pasuje im do reszty wystroju wnętrz:sick: Dzieci potrzebują kolorów i niech je sobie mają, w końcu dzieciństwo ma się jedno. A bazę masz jak wspomniałaś, więc z ewentualną metamorfozą raczej nie będzie potem kłopotu. Bardzo dziękuję Ci za to co napisałaś Mam nadzieję, że wyrośnie z tego różu i chyba lepiej spełnić te różowe marzenia teraz, niż potem miałaby sama to realizować mając już własne środki na to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Bardzo dziękuję Ci za to co napisałaś Mam nadzieję, że wyrośnie z tego różu i chyba lepiej spełnić te różowe marzenia teraz, niż potem miałaby sama to realizować mając już własne środki na to;) Kochana nie ma za co:hug:Napisałam dokładnie to co myślę. Ja nie miałam fazy różowej:o ale rodzice zawsze urządzali mi pokój zgodnie z moimi wytycznymi- mam teraz co wspominać Myślę, że Twoja córcia też to doceni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.01.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja też nie miałam fazy różowej, ani nawet tak naprawdę swojego pokoju:( Dzieliłam pokój z siostrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.01.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja też nie miałam fazy różowej, ani nawet tak naprawdę swojego pokoju:( Dzieliłam pokój z siostrą... o ja też, ale ja to miałam pokój z bratem a taki swój to dopiero jak mi stuknęła 19 na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Z siostrą czy bratem też są zalety:wiggle:I pewnie wojny poduszkowe:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.01.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 o ja też, ale ja to miałam pokój z bratem a taki swój to dopiero jak mi stuknęła 19 na karku Ja swój u rodziców też dostałam późno, bo rodzice przeprowadzili się dopiero po moim ślubie:) ale teraz jak z rodziną jedziemy na święta to mamy swój pokój do spania:lol2: Z siostrą czy bratem też są zalety:wiggle:I pewnie wojny poduszkowe:rotfl: No jak wszystko ma plusy dodatnie i plusy ujemne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.01.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Z siostrą czy bratem też są zalety:wiggle:I pewnie wojny poduszkowe:rotfl: Brat jest młodszy tylko o rok i to dosłownie bo nawet jesteśmy z tego samego miesiąca , a wojny były takie , że ja go zawsze biłam, a później buzie poduszką zakrywałam, by rodzice nie słyszeli, że płacze . Jak "zrobił się " większy to zaprzestałam coby w końcu dawać przykład starszej, mądrej siostry :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.01.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja swój u rodziców też dostałam późno, bo rodzice przeprowadzili się dopiero po moim ślubie:) ale teraz jak z rodziną jedziemy na święta to mamy swój pokój do spania:lol2: Widzisz Yuczko lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts