Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

Hej yuczko, ale TORT :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: tylko mi nie mów, ze go sama zrobiłaśhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_hammer.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_hammer.gif

Jubilatka urocza:rolleyes: Najlepsze życzonka dla Małejhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/birthday/birthday-dancer.gif:hug:

A kiedy zobaczymy okap?:popcorn::popcorn:

Miłego dnia:bye:

Aguś sama, sama, nie bij już;)

Dziękuję w imieniu małej:hug:

Okap... jutro jedziemy odebrać (jak nam się spodoba) i pewnie od razu powiesimy, (jak zdążymy;)), bo jeszcze w tzw. międzyczasie robimy przemeblowanie u małej w pokoju (kupiliśmy jej biurko i przy okazji postanowiliśmy zmienić dotychczasowe ustawienie). Jak tylko zawiśnie zrobię fotki i pokażę:yes:

Yuczko Sto lat dla Małej Solenizantki

Jak zwykle tort pierwsza klasa. Ty to masz zdolności :D

Dziękuję Daila i w imieniu małej i swoim:hug:

Co tam u Ciebie? Słyszałam, ze m. wyjeżdża?

Buziak:hug:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To super z tym okapem:wiggle: Do weekendu jakoś wytrzymam:popcorn::popcorn:

:hug:

Ech z tego wszystkiego to zapomniałam o okap zapytać ;)

To poczekam spokojnie na fotki :wiggle:

Dzisiaj nadal będziemy walczyć z Julii pokojem... Czasami zazdroszczę dziewczynom na fm, że mogą urządzić pokój dla dziecka zanim dziecko ma swoje zdanie;)

Co ja zrobię, ze jej podoba się roż we wszystkich odcieniach i jeszcze dodatkowo wzory najchętniej w kucyki pony albo księżniczki?

Obkleiliśmy jej pudełka tapetą taką jasnoszarą... a ona mówi, ze jej się nie podoba, bo wolałaby w kucyki... Po chwili wewnętrznego buntu postanowiłam spełnić dziecięce marzenia i niech ma ten swój wyśniony różowy pokoik:) Myślę, że wkrótce wyrośnie z rożu i wtedy będziemy zmieniać (tym bardziej, ze bazę, czyli meble ma białe;))

Dzisiaj nadal będziemy walczyć z Julii pokojem... Czasami zazdroszczę dziewczynom na fm, że mogą urządzić pokój dla dziecka zanim dziecko ma swoje zdanie;)

Co ja zrobię, ze jej podoba się roż we wszystkich odcieniach i jeszcze dodatkowo wzory najchętniej w kucyki pony albo księżniczki?

Obkleiliśmy jej pudełka tapetą taką jasnoszarą... a ona mówi, ze jej się nie podoba, bo wolałaby w kucyki... Po chwili wewnętrznego buntu postanowiłam spełnić dziecięce marzenia i niech ma ten swój wyśniony różowy pokoik:) Myślę, że wkrótce wyrośnie z rożu i wtedy będziemy zmieniać (tym bardziej, ze bazę, czyli meble ma białe;))

Kochana Twoje dziecię ma chociaż sprecyzowane plany :D a moja ...

Pierwszy pomysł miała taki, żeby na ścianę nakleić jej fototapetę z misiem ...

Drugi: tapeta w kwiatki ( niesprecyzowana i niewybrana ) ...

Trzeci: tapeta w kratkę , tą nawet znalazła i pokazała palcem ...

W ogóle ostatnio ma fazę na kratę :yes: koniecznie chciała taką pościel i była bardzo zawiedziona, że pani w sklepie takiej nie miała ... ;)

Na jakim etapie remont ??? Cierpliwości życzę :D

Im dalej.... tym gorzej :sick: Moja ,,stara 9" jest na wszystko na nie... chyba, że wygrana w totka dałaby nieograniczone możliwości finansowe :mad:

Kiedyś kupowało się co było, teraz tak ogromny wybór, że ciężko się zdecydować - na dodatek tyle można zobaczyć w internecie, że i tak sklepy nie nadążają za chciejstwami ;)

Im dalej.... tym gorzej :sick: Moja ,,stara 9" jest na wszystko na nie... chyba, że wygrana w totka dałaby nieograniczone możliwości finansowe :mad:

Ja się właśnie tego boję, że im starsza tym będzie gorzej ;)

Kiedyś kupowało się co było, teraz tak ogromny wybór, że ciężko się zdecydować - na dodatek tyle można zobaczyć w internecie, że i tak sklepy nie nadążają za chciejstwami ;)

Kiedyś się kupowało co było i jaki człowiek był przy tym szczęśliwy :)

Teraz jest tyle wszystkiego, że "stary" głupieje a co dopiero "mały" :D

Yuczko, ja myślę, ze bardzo dobrze, ze spełnisz marzenie córy:yes:

nie rozumiem rodziców, którzy urządzają dziecięce pokoiki pod swój gust i robią np. biało-czarno-szary, bo taki pasuje im do reszty wystroju wnętrz:sick:

Dzieci potrzebują kolorów i niech je sobie mają, w końcu dzieciństwo ma się jedno. :D A bazę masz jak wspomniałaś, więc z ewentualną metamorfozą raczej nie będzie potem kłopotu.:no:

Kochana Twoje dziecię ma chociaż sprecyzowane plany :D a moja ...

Pierwszy pomysł miała taki, żeby na ścianę nakleić jej fototapetę z misiem ...

Drugi: tapeta w kwiatki ( niesprecyzowana i niewybrana ) ...

Trzeci: tapeta w kratkę , tą nawet znalazła i pokazała palcem ...

W ogóle ostatnio ma fazę na kratę :yes: koniecznie chciała taką pościel i była bardzo zawiedziona, że pani w sklepie takiej nie miała ... ;)

Na jakim etapie remont ??? Cierpliwości życzę :D

Z tego co widzę, to Twoja też ma sprecyzowane, tylko na krotko;)

Kratka- bardzo fajny pomysł:yes:

Fototapeta z misiem też:yes: Swego czasu chciałam dać na ścianę fototapetę ze zdjęcia dziewczyn:rolleyes:

U nas pokoik prawie skończony, jeszcze tylko zawiesić firanki i zasłony (te muszę uszyć, materiał już mam, może w sobotę mi się uda siąść do maszyny, natomiast firankę kupiłam kiedyś w Ikei jak urządzaliśmy pokój gościnny i zawieszę tą, jak będzie kiepsko wyglądać to samą zasłonkę zostawię;)

Ja się właśnie tego boję, że im starsza tym będzie gorzej ;)

Dziewczyny, ale do czasu, mój najstarszy egzemplarz;) jest bardziej skłonny do rozmów i kompromisów. Jej przynajmniej racjonalnie da się coś wytłumaczyć, pokazać, chociaż nie powiem swoje zdanie ma, ale zawsze konsultuje ze mną:) Wydaje mi się, że oba pokoiki dziewczyn wyszły fajnie, a najważniejsze, że lokatorki w nich się dobrze czują i są zadowolone:wiggle:

Tylko mnie w tym wszystkim najbardziej wkurza, ze jak się chce coś kupić "w sklepie" to i tak wybiera się (przeważnie) z katalogu:rolleyes:

Wczoraj np. wyciągnęłam m. do obi (w drugim końcu miasta, niestety) bo chciałam "na żywo" zobaczyć kinkiet i kupić go oczywiście, (bo ja z koleijestem przeciwniczką oglądania w sklepie a kupowania w necie;)) no i co? NIE MA!!! pan mi mówi, że mogę go kupić, ale zamówimy na podstawie zdjęcia i sprowadzą go DLA MNIE!!! Dziękuję bardzo, tak zamówić, to i ja potrafię i jeszcze mi do domu przywiozą:evil:

Kiedyś się kupowało co było i jaki człowiek był przy tym szczęśliwy :)

Teraz jest tyle wszystkiego, że "stary" głupieje a co dopiero "mały" :D

I święte słowa:yes:

Yuczko, ja myślę, ze bardzo dobrze, ze spełnisz marzenie córy:yes:

nie rozumiem rodziców, którzy urządzają dziecięce pokoiki pod swój gust i robią np. biało-czarno-szary, bo taki pasuje im do reszty wystroju wnętrz:sick:

Dzieci potrzebują kolorów i niech je sobie mają, w końcu dzieciństwo ma się jedno. :D A bazę masz jak wspomniałaś, więc z ewentualną metamorfozą raczej nie będzie potem kłopotu.:no:

Bardzo dziękuję Ci za to co napisałaś:hug: Mam nadzieję, że wyrośnie z tego różu i chyba lepiej spełnić te różowe marzenia teraz, niż potem miałaby sama to realizować mając już własne środki na to;)

Bardzo dziękuję Ci za to co napisałaś:hug: Mam nadzieję, że wyrośnie z tego różu i chyba lepiej spełnić te różowe marzenia teraz, niż potem miałaby sama to realizować mając już własne środki na to;)

Kochana nie ma za co:hug:Napisałam dokładnie to co myślę. Ja nie miałam fazy różowej:o ale rodzice zawsze urządzali mi pokój zgodnie z moimi wytycznymi- mam teraz co wspominać:wiggle: Myślę, że Twoja córcia też to doceni:D

o ja też, ale ja to miałam pokój z bratem a taki swój to dopiero jak mi stuknęła 19 na karku :p

Ja swój u rodziców też dostałam późno, bo rodzice przeprowadzili się dopiero po moim ślubie:) ale teraz jak z rodziną jedziemy na święta to mamy swój pokój do spania:lol2:

Z siostrą czy bratem też są zalety:wiggle:I pewnie wojny poduszkowe:rotfl:

No jak wszystko ma plusy dodatnie i plusy ujemne;)

Z siostrą czy bratem też są zalety:wiggle:I pewnie wojny poduszkowe:rotfl:

Brat jest młodszy tylko o rok i to dosłownie bo nawet jesteśmy z tego samego miesiąca :p, a wojny były takie , że ja go zawsze biłam, a później buzie poduszką zakrywałam, by rodzice nie słyszeli, że płacze :rolleyes:. Jak "zrobił się " większy to zaprzestałam coby w końcu dawać przykład starszej, mądrej siostry :lol2::lol2: