Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

Brat jest młodszy tylko o rok i to dosłownie bo nawet jesteśmy z tego samego miesiąca :p, a wojny były takie , że ja go zawsze biłam, a później buzie poduszką zakrywałam, by rodzice nie słyszeli, że płacze :rolleyes:. Jak "zrobił się " większy to zaprzestałam coby w końcu dawać przykład starszej, mądrej siostry :lol2::lol2:

:rotfl: nooo, najważniejsze to wiedzieć, kiedy się wycofać;) :lol2::lol2:

Widzisz Yuczko lepiej późno niż wcale :p

Jasne;) A wspomnienia wspólnego pokoju pozostaną:)

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zasłon do Julii pokoju jeszcze nie uszyłam, zawiesiłam tylko firankę, która nie wiem, czy zostanie, dlatego wisi tak a nie inaczej;)

Jak będzie pasować, to prawdopodobnie ją skrócę, ale to się okaże po zawieszeniu zasłony.

Wkleję kilka fotek. Dojdzie jeszcze ta zasłonka i chcemy przy łóżku na tyle szafki zawiesić kilka poduch na rurce, tylko rurkę będę miala najprawdopodobniej w środę dopiero, wtedy postaram się dokończyć;)

No i fotki jak zwykle kiepskie, przypomniało mi się jak już ciemno było...

http://images45.fotosik.pl/1690/a24514e884a80314med.jpg

http://images37.fotosik.pl/1932/91ccf52529409d5cmed.jpg

http://images39.fotosik.pl/1910/fc1b93ae9e3aeb3amed.jpg

http://images50.fotosik.pl/1824/47cee12909de7288med.jpg

http://images41.fotosik.pl/1913/44a77891620098e5med.jpg

Yuczka ten rozowy pokoik jest po prostu sliczny :hug:gdyby nie to , ze u mnie dzieciuf brak to pewnie taki rowniez w Stylku mialabym ... szczegolnie podoba mi sie ta sliczna firaneczka opadajaca na podloge ( taka zwiewna ) i pod oknem parapecik - siedzisko ( marzylam o takim niestety nie mam u siebie ) .... okap w kuchni coooooolowy :p..... ja mysle nad czyms co bede mogla ukryc w meblach kuchennych ;)

Milego tygodnia dla Was wszystkich buziaki :bye:

Dziękuję Edytko:hug: Fajnie, że Ci się podoba pokoik:hug:

Jak będziesz chciała posiedzieć w różowym, to przyjeżdżaj do mnie, myślę, ze Mała chętnie udostępni jedną poduchę na parapecie cioci;)

Okap... no coż, ciężko mi się przyzwyczaić, że coś wisi na tej ścianie;)

Dziekuje za zaproszenie skorzystam ;).

Co do okapu to musisz sie przyzwyczaic jak ja kiedys do zegara z kukulka .... :bye:.... ciezko bylo .

Na szczęście okap nie kuka;) Będzie łatwiej:D:D:D

Yuko

pokoik wyszedł bardzo subtelnie

mimo różu za którym nie przepadam jest ślicznie

okap ekstra według mnie pasuje idealnie

Dziękuję Karolka:hug: Co do tego różu... nie muszę pisać czyj to pomysł?;)

A swoją drogą starsza córka też nigdy nie miala fazy różowej:o Ona bardzo lubiła błękity i niebieskości, ale takie delikatne, do pierwszego pokoju wybrała kolory niebiesko-zielone... Ciekawe od czego to zależy:rolleyes:

Okap wpasował się idealnie :yes:

Dzięki Gosiu:hug: Szczerze mówiąc kolor mi troszeczkę się gryzie, bo ścianę mam pomalowaną na delikatny szary a przy tym okapie w ogóle tego nie widać:o Ale w całości nie jest źle;)

Wpadłam się przywitać i uciekam:)

Hej Beatko:bye:

A dokąd tak pędzisz?

Yusiu

pokój córci - śliczny. Podglądam, podglądam. Gdybym była małą dziewczynką, chciałabym właśnie taki

i jeszcze sprawa kuchni, z tym czerwonym akcentem poszalałaś, a efekt jest doskonały. Kwiat pod sufitem to wisieńka na torcie. Efekt rewelacyjny

:hug::hug::hug:

Dziękuję Mariolko:hug:

Mówisz, ze poszalałam?;) No, poszalałam już przy malowaniu ściany, a potem już musiałam nawiązać się do reszty...

W okresie lato-jesień-zima, a szczególnie w okresie Bożego Narodzenia ten kolor mi bardzo pasuje, natomiast trochę gryzie się wiosną, kiedy dodatki żółto-zielone chciałam wprowadzić... Ale ponieważ planujemy malowanie na wiosnę to tą ścianę mam plan na szary machnąć, myślę, ze będzie bardziej neutralny:yes:

A z kfiatka psze się nie nabijać, psze Pani;)

Yuczka jestes pewna , ze okap nie kuka :confused:..... teraz sprzety ktore kupujesz maja zadziwiajace opcje :p.

Edytka, na razie nie kukał jeszcze...;)

Ale coś w tych właściwościach sprzętów jest:yes: Kiedyś kukała nam zmywarka:o Na ponad rok użytkowania zdarzyło się to raz, akieś 2-3tygodnie po zamieszkaniu. Nastawiłam zmywanie na noc, bo bardzo często tak robię i zazwyczaj jest cichutko, a wtedy: kuku, kuku, kuku.. Mówię Ci, mieliśmy ubaw z m. jak nie wiem, aż w końcu musiałam wylączyć... Więcej się to nie powtórzyło:rolleyes:

Yyy... Ale że co? Jakiś specjalny program w zmywarce "Kukanie"? ;) Pierwsze słyszę... W ogóle, to sprzęty u mnie powinny robić tylko to, do czego są przeznaczone. Jeszcze trochę, a dojdzie do tego, że żelazko będzie z funkcją mielenia kawy, faksowania i skanowania, a czajnik w wolnej chwili będzie odtwarzał interaktywne reklamy ;)