Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[quote=yuka;5767052

Dziękuję Mariolko:hug:

Mówisz, ze poszalałam?;) No, poszalałam już przy malowaniu ściany, a potem już musiałam nawiązać się do reszty...

W okresie lato-jesień-zima, a szczególnie w okresie Bożego Narodzenia ten kolor mi bardzo pasuje, natomiast trochę gryzie się wiosną, kiedy dodatki żółto-zielone chciałam wprowadzić... Ale ponieważ planujemy malowanie na wiosnę to tą ścianę mam plan na szary machnąć, myślę, ze będzie bardziej neutralny:yes:

A z kfiatka psze się nie nabijać, psze Pani;)

ja efektem jestem zachwycona i bym go nie zmieniała.

Osobiście nie lubię szarości i zimnych kolorów, bo nie najlepiej się w nich czuję, ale potrafię je docenić w cudzych wnętrzach. W końcu chodzi o to, by czuć się dobrze w swoim domu.

A kfiatek jest rewelacja i tyle! :rotfl:

Yuczka , ale mnie ubawilas swoja zmywarka .... :p:p:p......... dobrze , ze tylko raz tak mialas i zmiast kukac zaczela zmywac .... :rolleyes:

:yes::yes::yes:

Mieliśmy ubaw, wiesz, grudzień, a my słyszymy kukułkę:D

Yyy... Ale że co? Jakiś specjalny program w zmywarce "Kukanie"? ;) Pierwsze słyszę... W ogóle, to sprzęty u mnie powinny robić tylko to, do czego są przeznaczone. Jeszcze trochę, a dojdzie do tego, że żelazko będzie z funkcją mielenia kawy, faksowania i skanowania, a czajnik w wolnej chwili będzie odtwarzał interaktywne reklamy ;)

Marti, wiesz, generalnie u mnie też powinny robić to, do czego są stworzone, a tu taka samowolka:P:P:P

Swoją drogą, to co teraz robią sprzęty poza tym co powinny, to naprawdę kilka lat temu nie do wyobrażenia...

Pamiętam swój pierwszy telefon, z którego śmialiśmy się, ze służy do samoobrony, bo rzucić w kogoś taką cegłą, to wyrok za nieumyślne spowodowanie murowany... I wtedy z jakąś ankietą ktoś zadzwonił, jedno z pytań: co jeszcze mógłby "robić" telefon? No wszystko przecież już robi: oprócz tego, że można dzwonić z każdego;) miejsca, to jeszcze można smsa napisać, wiedzieć kto dzwoni... Przecież wtedy nikt nie pomyślał, że telefon będzie takie sztuczki robił jak robi:rolleyes:

Okap bardzo fajnie wygląda, widać, że wpasował sie tam idealnie.

Pokoik Małej też bardzo przytulny, taki w którym sama bym zamieszkała, bo jak wiesz nie miałam pokoju w tym wieku :D

Dziękuję Daila:hug: Zamieszkałabyś w pokoiku, ale kilka lat temu rozumiem?;)

Wiedziałam kiedy zajrzeć :lol:

Okap pasuje idealnie :yes:.Pokoik również bardzo przyjemny :wiggle:

Buziaki zostawiam :hug: i lecę dalej :)

Ooo Olau przybiegła:bye:

Dziękuję kochana:hug: Fajnie, że zajrzałaś do mnie:hug:

ja efektem jestem zachwycona i bym go nie zmieniała.

Osobiście nie lubię szarości i zimnych kolorów, bo nie najlepiej się w nich czuję, ale potrafię je docenić w cudzych wnętrzach. W końcu chodzi o to, by czuć się dobrze w swoim domu.

A kfiatek jest rewelacja i tyle! :rotfl:

kochana:hug:

Mnie efekt też się podoba, ale tak jak pisałam, na wiosnę jest tak... mało świeżo, a jak ścianę machnę na szaro, to zimą dodatki na pewno zostaną czerwone, ale będę mogła też dowolnie szaleć z innymi kolorami;)

Ja generalnie w swoich szarościach czuję się bosko:yes:

Yuczka mozesz na specjalne zyczenie wstawic fotki swojej psinki :p..... zauwazylam , ze w kuchni chciala pozowac ...........

Oczywiście kochana:hug:

Zaraz poszperam w zdjęciach i coś wstawię:yes:

Już kiedyś miałam zapytać: Czy "Ptak" "Głuchów"( nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę ;) ) jeszcze działają ???

Ptak na pewno tak, natomiast Głuchów nie mam pojęcia:rolleyes:

A co, wybierasz się?

A w ogóle to skąd jesteś? Bo tak jakoś wydaje mi sie, ze niedaleko... Może być na privka;)

Yuczka dziekuje :hug:, piekna jest . WOW ..... i juz taka DOROSLA :p

Proszę bardzo:hug:

Jest wielka, naprawdę...

W ogrodzie tego nie widać, ale w domu już tak:yes:

Jak czasmi oglądamy zdjęcia jak ją przywieźliśmy to jest ogromna różnica...

A pieszczocha jest niesamowita:yes:

i zazdrośnica... Jak tylko zaczniemy się przytulać to ona już głowę ma miedzy nami;)

Na szczęście w nocy bardzo twardo śpi;) (bo śpi w naszej sypialni;))

HE HE HE:P

Zdarza jej się przespać całą noc na dworze, ale najczęściej puka w okno naszej sypialni (dsłowne dwa razy łapą w szybę) i czeka, otwieramy jej, ona w kącik pod zasłonę i do rana śpi. Potem tuż przed budzikiem budzi m. ale, zeby przypadkiem nie chcial wypuścić jej na dwór:no::no::no: Jak widzi, ze m. w kierunku drzwi się udaje to kladzie się na wysokości schodów i dalej się nie rusza:no::no::no:

Taki to nasz PIES ZIMOWY OBRONNY:lol2::lol2::lol2: