Daila 22.01.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Okap bardzo fajnie wygląda, widać, że wpasował sie tam idealnie. Pokoik Małej też bardzo przytulny, taki w którym sama bym zamieszkała, bo jak wiesz nie miałam pokoju w tym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.01.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Wiedziałam kiedy zajrzeć Okap pasuje idealnie .Pokoik również bardzo przyjemny Buziaki zostawiam i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 22.01.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 [quote=yuka;5767052 Dziękuję Mariolko Mówisz, ze poszalałam? No, poszalałam już przy malowaniu ściany, a potem już musiałam nawiązać się do reszty... W okresie lato-jesień-zima, a szczególnie w okresie Bożego Narodzenia ten kolor mi bardzo pasuje, natomiast trochę gryzie się wiosną, kiedy dodatki żółto-zielone chciałam wprowadzić... Ale ponieważ planujemy malowanie na wiosnę to tą ścianę mam plan na szary machnąć, myślę, ze będzie bardziej neutralny:yes: A z kfiatka psze się nie nabijać, psze Pani;) ja efektem jestem zachwycona i bym go nie zmieniała. Osobiście nie lubię szarości i zimnych kolorów, bo nie najlepiej się w nich czuję, ale potrafię je docenić w cudzych wnętrzach. W końcu chodzi o to, by czuć się dobrze w swoim domu. A kfiatek jest rewelacja i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.01.2013 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Yuczka mozesz na specjalne zyczenie wstawic fotki swojej psinki ..... zauwazylam , ze w kuchni chciala pozowac ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Yuczka , ale mnie ubawilas swoja zmywarka .... :p:p......... dobrze , ze tylko raz tak mialas i zmiast kukac zaczela zmywac .... :yes: Mieliśmy ubaw, wiesz, grudzień, a my słyszymy kukułkę Yyy... Ale że co? Jakiś specjalny program w zmywarce "Kukanie"? Pierwsze słyszę... W ogóle, to sprzęty u mnie powinny robić tylko to, do czego są przeznaczone. Jeszcze trochę, a dojdzie do tego, że żelazko będzie z funkcją mielenia kawy, faksowania i skanowania, a czajnik w wolnej chwili będzie odtwarzał interaktywne reklamy Marti, wiesz, generalnie u mnie też powinny robić to, do czego są stworzone, a tu taka samowolka:P:P:P Swoją drogą, to co teraz robią sprzęty poza tym co powinny, to naprawdę kilka lat temu nie do wyobrażenia... Pamiętam swój pierwszy telefon, z którego śmialiśmy się, ze służy do samoobrony, bo rzucić w kogoś taką cegłą, to wyrok za nieumyślne spowodowanie murowany... I wtedy z jakąś ankietą ktoś zadzwonił, jedno z pytań: co jeszcze mógłby "robić" telefon? No wszystko przecież już robi: oprócz tego, że można dzwonić z każdego;) miejsca, to jeszcze można smsa napisać, wiedzieć kto dzwoni... Przecież wtedy nikt nie pomyślał, że telefon będzie takie sztuczki robił jak robi:rolleyes: Okap bardzo fajnie wygląda, widać, że wpasował sie tam idealnie. Pokoik Małej też bardzo przytulny, taki w którym sama bym zamieszkała, bo jak wiesz nie miałam pokoju w tym wieku Dziękuję Daila Zamieszkałabyś w pokoiku, ale kilka lat temu rozumiem? Wiedziałam kiedy zajrzeć Okap pasuje idealnie .Pokoik również bardzo przyjemny Buziaki zostawiam i lecę dalej Ooo Olau przybiegła:bye: Dziękuję kochana:hug: Fajnie, że zajrzałaś do mnie:hug: ja efektem jestem zachwycona i bym go nie zmieniała. Osobiście nie lubię szarości i zimnych kolorów, bo nie najlepiej się w nich czuję, ale potrafię je docenić w cudzych wnętrzach. W końcu chodzi o to, by czuć się dobrze w swoim domu. A kfiatek jest rewelacja i tyle! kochana:hug: Mnie efekt też się podoba, ale tak jak pisałam, na wiosnę jest tak... mało świeżo, a jak ścianę machnę na szaro, to zimą dodatki na pewno zostaną czerwone, ale będę mogła też dowolnie szaleć z innymi kolorami;) Ja generalnie w swoich szarościach czuję się bosko:yes: Yuczka mozesz na specjalne zyczenie wstawic fotki swojej psinki ..... zauwazylam , ze w kuchni chciala pozowac ........... Oczywiście kochana:hug: Zaraz poszperam w zdjęciach i coś wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Hej Yuczka Pokoik młodej piękny Kolorowy, ale nieprzeładowany ... Czy młoda właścicielka usatysfakcjonowana ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Cześć Majeczko Tak mała zachwycona:yes: Zresztą ja też uważam, że teraz zrobiło się bardziej przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Tak mała zachwycona:yes: I to jest najważniejsze Bo w końcu czy może być coś piękniejszego niż bezgraniczna radość naszego dziecka Już kiedyś miałam zapytać: Czy "Ptak" "Głuchów"( nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę ) jeszcze działają ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Już kiedyś miałam zapytać: Czy "Ptak" "Głuchów"( nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę ) jeszcze działają ??? Ptak na pewno tak, natomiast Głuchów nie mam pojęcia:rolleyes: A co, wybierasz się? A w ogóle to skąd jesteś? Bo tak jakoś wydaje mi sie, ze niedaleko... Może być na privka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.01.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ptak na pewno tak, natomiast Głuchów nie mam pojęcia:rolleyes: A co, wybierasz się? Nie nie Tak z ciekawości pytam, kiedyś często tam jeździłam A w ogóle to skąd jesteś? Bo tak jakoś wydaje mi sie, ze niedaleko... Może być na privka;) Już piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Hej Yuczko! Witam sie pourlopowo!! Przejeżdzałam wczoraj pewnie kolo Ciebie ,ale juz było baaaaardzo póżno ,a droga masakra.Na wysokości Łęczycy sie trochę polepszyło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Już piszę Czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Hej Yuczko! Witam sie pourlopowo!! Przejeżdzałam wczoraj pewnie kolo Ciebie ,ale juz było baaaaardzo póżno ,a droga masakra.Na wysokości Łęczycy sie trochę polepszyło!! Witaj Beatko Gdybyś wiedziała w którym kierunku spojrzeć, pewnie widziałabyś mój domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 szkoda!!następnym razem o wszystko dopytam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 szkoda!!następnym razem o wszystko dopytam!! A jeszcze lepiej na kawkę wpadnij:yes: To tylko 10 min;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Specjalnie dla cioci Edytki http://images33.fotosik.pl/536/f849d36644742266med.jpg http://images43.fotosik.pl/1707/b2eab3ff40e7ef8dmed.jpg http://images33.fotosik.pl/536/11bb554cecc29480med.jpg http://images49.fotosik.pl/1772/a6338852b112d3d6med.jpg http://images42.fotosik.pl/741/7b4ae141304241cbmed.jpg http://images37.fotosik.pl/1935/9a61bb678b714014med.jpg Te zdjęcia są z początku grudnia, teraz zima jest duuuuużo bardziej zimowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.01.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Yuczka dziekuje , piekna jest . WOW ..... i juz taka DOROSLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Yuczka dziekuje , piekna jest . WOW ..... i juz taka DOROSLA Proszę bardzo:hug: Jest wielka, naprawdę... W ogrodzie tego nie widać, ale w domu już tak:yes: Jak czasmi oglądamy zdjęcia jak ją przywieźliśmy to jest ogromna różnica... A pieszczocha jest niesamowita:yes: i zazdrośnica... Jak tylko zaczniemy się przytulać to ona już głowę ma miedzy nami;) Na szczęście w nocy bardzo twardo śpi;) (bo śpi w naszej sypialni;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (...)Na szczęście w nocy bardzo twardo śpi;) (bo śpi w naszej sypialni;)) ...To nie na dworze???:jawdrop: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 HE HE HE:P Zdarza jej się przespać całą noc na dworze, ale najczęściej puka w okno naszej sypialni (dsłowne dwa razy łapą w szybę) i czeka, otwieramy jej, ona w kącik pod zasłonę i do rana śpi. Potem tuż przed budzikiem budzi m. ale, zeby przypadkiem nie chcial wypuścić jej na dwór:no::no: Jak widzi, ze m. w kierunku drzwi się udaje to kladzie się na wysokości schodów i dalej się nie rusza:no::no: Taki to nasz PIES ZIMOWY OBRONNY:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts