yuka 09.02.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Hej Yuczko ależ tort, niesamowity! Śnieg zniknął i widać, że nie mamy ogrodu...tak, to można było trochę pooszukiwać Zrobiło się nieco cieplej, więc i mnie wiosna w głowie. Małże chce zakładać siatkę na krety pod trawnikiem, mama każe się dowiedzieć, czy siatka oznacza, że krety się w ogóle wynoszą? Bo wtedy straszy pędrakami. Yuczko ty masz siatkę? Cześć Olguś Tak, mamy siatkę i powiem Ci, że cieszę się z tego bardzo za każdym razem jak trochę śnieg stopnieje i krety się uaktywniają:D:D. Nie mamy siatki na całości i na całości nie będziemy mieć, jeszcze tylko maleńki fragmencik. Tu gdzie nie ma, jest mnóstwo kopczyków, tak samo zryte mam rabaty (bo nie mam włókniny, ani siatki pod rabatami) więc krety się do końca nie wyniosły. Czasami Szanti jak biega po trawniku to nagle zatrzymuje się i ewidentnie coś wyczuwa pod ziemią Ale nie powiem, stres przed pędrakami mam nieziemski, każdy zżółknięty kawałek trawy biorę za czuprynę i szarpię, czy korzenie ma;) zdarzało mi się nawet wyciąć fragment, żeby sprawdzić czy nie ma tam robali... Bo jak kopię coś na rabatach to trafiam na to świństwo ale mam nadzieję, że krety pod siatką są I drugi raz zrobiłabym tak samo:yes: Hej yuczko, pączusia Ci przyniosłam:D http://www.paczekdlaciebie.pl/img/donut.jpg Aguś, dzięki:hug: Wspaniały, a ja coraz grubsza;) Ale nie ma szans, żeby się zmarnował, spałaszowałam z apetytem:yes: Cześć Kochana:hug: Ależ mam zaległości ( znowu) Pokój Julii słodziutki i powiem Ci , że bardzo mi się podoba ta firanka leżąca na podłodze, jakoś tak zamkowo, księżniczkowo mi się skojarzyło. Szanti mądrym jest pieskiem, wie, że w domku z pańcią i z pańciem jest najfajniej Sesja na śniegu śuper. buziole zostawiam. Cześć Anuś Widzę, że zaglądasz bardzo regularnie, co miesiąc:lol2::lol2: Cieszę się, że pokoik Julii Ci się podoba:D Szanti... no cóż, taki podwórkowy piesek co to lubi spać w sypialni:rotfl: Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Naprawdę regularnie co miesiąc? no popatrz jaka ja sumienna jestem. Efekt zupełnie niezamierzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Serio nie zamierzony? Już po feriach u Was? U nas właśnie się zaczęły:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jak jesteś to pokażę Ci zajawkę z ubiegłotygodniowej imprezy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jak jesteś to pokażę Ci zajawkę z ubiegłotygodniowej imprezy:cool: i co?? przegapiłam???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 10.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 U nas też ferie dopiero się zaczynają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 i co?? przegapiłam???????? Poczekam aż się pojawisz i wstawię U nas też ferie dopiero się zaczynają . Czyli impreza na zakończenie ferii? Fajnie:cool: Twoi młodzi gdzieś wybywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 u nas też się zaczynają - jutro:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 u nas też się zaczynają - jutro:lol2: I to jest chyba już ostatni termin, nie? Ale mam nadzieję, że po feriach to już tylko krok do wiosny... A może na wiosnę się skończą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 chyba ostatni termin ale pewnosci nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.02.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tak Anetko ostatni A ja jutro będę miała ciężką pobudkę, najpierw syn 2 tygodnie chorował, później ferie. Mogłam troszkę dłużej pospać bo rano już nie musiałam go szykować,a jutro 5.30 się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 O rany, Daila Serio wstajesz o 5.30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.02.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tak yuczko codziennie z wyjątkiem sobót, byczę się do 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A mnie się wydaje, ze jak budzik dzwoni 6.20 to środek nocy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.02.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ale teraz mam ferie to trochę sobie odbiję Chociaż w sobotę pospałam do 9 i już miałam dość Pomimo tego, że w nocy ponad godzinną przerwę mieliśmy, bo mała najprawdopodobniej jelitówkę przyniosła z przedszkola:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 a ja dzień w dzień , nawet w weekend pobudka o 5.00 - 5.30:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ale dzieci tak wcześnie wstają, czy wstajesz bo lubisz:eek:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 dzieci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.02.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Współczuję Moje nigdy nie wstawały tak wcześnie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts