Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

Hej Yuczko :)

ależ tort, niesamowity!

Śnieg zniknął i widać, że nie mamy ogrodu...tak, to można było trochę pooszukiwać ;) Zrobiło się nieco cieplej, więc i mnie wiosna w głowie. Małże chce zakładać siatkę na krety pod trawnikiem, mama każe się dowiedzieć, czy siatka oznacza, że krety się w ogóle wynoszą? Bo wtedy straszy pędrakami.

Yuczko ty masz siatkę?

Cześć Olguś:hug:

Tak, mamy siatkę:yes: i powiem Ci, że cieszę się z tego bardzo za każdym razem jak trochę śnieg stopnieje i krety się uaktywniają:D:D:D. Nie mamy siatki na całości i na całości nie będziemy mieć, jeszcze tylko maleńki fragmencik. Tu gdzie nie ma, jest mnóstwo kopczyków, tak samo zryte mam rabaty (bo nie mam włókniny, ani siatki pod rabatami) więc krety się do końca nie wyniosły. Czasami Szanti jak biega po trawniku to nagle zatrzymuje się i ewidentnie coś wyczuwa pod ziemią:yes: Ale nie powiem, stres przed pędrakami mam nieziemski, każdy zżółknięty kawałek trawy biorę za czuprynę i szarpię, czy korzenie ma;) zdarzało mi się nawet wyciąć fragment, żeby sprawdzić czy nie ma tam robali... Bo jak kopię coś na rabatach to trafiam na to świństwo ale mam nadzieję, że krety pod siatką są:yes: I drugi raz zrobiłabym tak samo:yes:

Hej yuczko, pączusia Ci przyniosłam:D

http://www.paczekdlaciebie.pl/img/donut.jpg

Aguś, dzięki:hug: Wspaniały, a ja coraz grubsza;) Ale nie ma szans, żeby się zmarnował, spałaszowałam z apetytem:yes:

Cześć Kochana:hug:

Ależ mam zaległości ( znowu)

Pokój Julii słodziutki i powiem Ci , że bardzo mi się podoba ta firanka leżąca na podłodze, jakoś tak zamkowo, księżniczkowo mi się skojarzyło.:)

Szanti mądrym jest pieskiem, wie, że w domku z pańcią i z pańciem jest najfajniej :) Sesja na śniegu śuper.

buziole zostawiam.

Cześć Anuś:hug: Widzę, że zaglądasz bardzo regularnie, co miesiąc:lol2::lol2::lol2:

Cieszę się, że pokoik Julii Ci się podoba:D

Szanti... no cóż, taki podwórkowy piesek co to lubi spać w sypialni:rotfl:

Buźka

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia