ZUZIA5 11.02.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Yusiu, zobacz co dla Ciebie znalazłam, gdy to zobaczyłam, zaraz o Tobie pomyślałam http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383990_450537264989380_229114913_n.jpg Buźka Witam a kto zrobił ten cudny torcik:jawdrop: Gbyby nie ukrojony kawałek w życiu bym nie powiedziała że jest z ciasta !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.02.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Yuczka możemy się umówić dziś na 20? Bo coś nie możemy się zgrać czasowo, a ja chcę zajawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.02.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam a kto zrobił ten cudny torcik:jawdrop: Gbyby nie ukrojony kawałek w życiu bym nie powiedziała że jest z ciasta !!!! Witaj Zuzia5!!! Pierwszy raz u mnie, prawda? No niestety nie wiem kto jest autorem tego dzieła, Mariolka wstawiła zdjęcie... Hmmm... może to ona? Chociaż napisała, że znalazła:rolleyes: Yuczka możemy się umówić dziś na 20? Bo coś nie możemy się zgrać czasowo, a ja chcę zajawkę Anuś, na pewno kiedyś się zgramy;), dzisiaj nie obiecuję,głowa mnie tak boli, że nie wiem, czy dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ok. Odpoczywaj, ja poczekam, zgramy się w innym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.02.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No niestety nie wiem kto jest autorem tego dzieła, Mariolka wstawiła zdjęcie... Hmmm... może to ona? Chociaż napisała, że znalazła:rolleyes: hahah kochana, ja i tort... toż to dla mnie mission impossible jestem totalnym antytalentem cukierniczym chociaż przepadam za słodyczami za to pichcić mogę wszystko roladki, sratki, kaczki po toskańsku i seczuańsku, choć sama wcale za nimi nie przepadam, ale za to moje chłopaki mnie doceniają, więc to dla nich. Zuzia5 ten tort to znaleziony w sieci A torty, które robi Yuka to wyższa szkoła jazdy, dla mnie rzecz nieosiągalna więc Yusiu wielki szacun Anuś, na pewno kiedyś się zgramy;), dzisiaj nie obiecuję,głowa mnie tak boli, że nie wiem, czy dam radę Yuczko na ból głowy napij się coli, ja też cierpię na bóle głowy i ktoś mi kiedyś doradził colę i powiem Ci że naprawdę coś w tym jest - mnie pomaga:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.02.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ok. Odpoczywaj, ja poczekam, zgramy się w innym terminie Jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.02.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 hahah kochana, ja i tort... toż to dla mnie mission impossible jestem totalnym antytalentem cukierniczym chociaż przepadam za słodyczami za to pichcić mogę wszystko roladki, sratki, kaczki po toskańsku i seczuańsku, choć sama wcale za nimi nie przepadam, ale za to moje chłopaki mnie doceniają, więc to dla nich. To ja się kiedyś uśmiechnę do Ciebie po przepis jakiś Zuzia5 ten tort to znaleziony w sieci A torty, które robi Yuka to wyższa szkoła jazdy, dla mnie rzecz nieosiągalna więc Yusiu wielki szacun Dzięki:hug: Do tego, który wstawiłaś jeszcze dużoooo mi brakuje:yes: Yuczko na ból głowy napij się coli, ja też cierpię na bóle głowy i ktoś mi kiedyś doradził colę i powiem Ci że naprawdę coś w tym jest - mnie pomaga:hug: Muszę spróbować Ja normalnie cierpię na migreny, chociaż od jakiegoś czasu (dokładnie 5 m-cy;)) nie mają prawa mnie nękać Nie wiem co to dzisiaj się dzieje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.02.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 co do przepisów nie ma sprawy, większość to wymyślone, albo zmodyfikowane na moje potrzeby, taka osobista fantazja a co do Twoich tortów głowę daję, że ten przeze mnie wstawiony to ktoś od Ciebie odgapił! ŚWINIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.02.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 :lol2::lol2: Napiłam się coli;) czekam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 oby pomogło http://www.humorpage.pl/obrazki/p/263_pies_modli_sie_modlitwa_dziecko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.02.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ło matko!!!! A co to?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.02.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Sorki, nie widziałam tego kapitalnego obrazka, tylko ze 3 metry jakichś dziwnych literek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 może coś się źle załadowało, ważne że już jest ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witaj Zuzia5!!! Pierwszy raz u mnie, prawda? : Pierwszy ale nie ostatni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hej yuczko, współczuję migreny:hug: wiem, co przeżywasz, bo ja tez migrenowa jestem:( Odziedziczyłam po babci:( Mam nadzieję, że Ci szybciutko przejdzie:hug: oby tylko nie na mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.02.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hej yuczka ,widzę ,że plany wiosenne są,to tak jak u mnie ,przebieram już nogami oraz rękami ,które klikają kup teraz .Hortensje połączyłam z trawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.02.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Yuczka kuknij tu http://www.ogrodowisko.pl/watek/2004-marzy-mi-sie-siedlisko?page=4 bo chyba ,chcesz wszystko w ogrodzie jak Ja.Bardzo mi się ogród z linka podoba (lubię byliny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pierwszy ale nie ostatni !!!! Zapraszam serdecznie będzie mi bardzo miło:hug:. Widzę uroczy avatarek:D Córeczka? A'propos tortów: mój ostatni, na urodziny córeczki wstawiałam tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203282-Ogr%C3%B3d-i-dom-yuki&p=5734946&viewfull=1#post5734946 Hej yuczko, współczuję migreny:hug: wiem, co przeżywasz, bo ja tez migrenowa jestem:( Odziedziczyłam po babci:( Mam nadzieję, że Ci szybciutko przejdzie:hug: oby tylko nie na mnie:lol2: Oby nie na Ciebie:rotfl: Tym razem to chyba jednak nie migrena:no: Delikatniejszy ból, chociaż drugi dzień się utrzymuje:rolleyes: Hej yuczka ,widzę ,że plany wiosenne są,to tak jak u mnie ,przebieram już nogami oraz rękami ,które klikają kup teraz .Hortensje połączyłam z trawami. Hej Renatko:hug: Ja nie kupuję póki co w necie, hortensje chcę kupić w szkółce, bo dotychczas trudno mi było z odmianami trafić odpowiednimi, a teraz postanowiłam, że nie będę odcinać karteczek z informacjami skąd to i jaka odmiana i w razie czego będę reklamować jak się nie będzie zgadzać. Mam nadzieję, ze reklamację łatwiej załatwić na miejscu:yes: Tym bardziej, ze koło mnie są 3 niezłe centra ogrodnicze (m.inn. ci, co mają sprzedaż internetową florini.pl) Na razie więc tylko planuję, kupuję nasiona i cebulki, zamierzamy z Julią (moją młodszą) w tym tygodniu pierwsze wysiewy zrobić:D:D Yuczka kuknij tu http://www.ogrodowisko.pl/watek/2004-marzy-mi-sie-siedlisko?page=4 bo chyba ,chcesz wszystko w ogrodzie jak Ja.Bardzo mi się ogród z linka podoba (lubię byliny). Dzięki. Przeglądnęłam na szybko kilka stron... Czuję, że wsiąknę na dłużej:D:D:D Tylko dziś trochę mało casu, kruca bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.02.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Fajnie ,że ci się podoba ,ja dziś właśnie zasiałam kobee .Moja córa to też Julia lat 12 ale nie bardzo lubi prace ogrodowe, bardziej chłopcy jeden twierdzi ,że będzie farmerem.Też mam fajne 4 szkółki ,no ale tam 2 rodzaje bodziszków ,zawilców też ,a o liliowcach to można zapomnieć 2-3 rodzaje i tyle więc zostaje sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Fajnie ,że ci się podoba ,ja dziś właśnie zasiałam kobee .Moja córa to też Julia lat 12 ale nie bardzo lubi prace ogrodowe, bardziej chłopcy jeden twierdzi ,że będzie farmerem. Też mam fajne 4 szkółki ,no ale tam 2 rodzaje bodziszków ,zawilców też ,a o liliowcach to można zapomnieć 2-3 rodzaje i tyle więc zostaje sieć. Moja starsza też nie zainteresowana ogrodem,natomiast młodsza jak wpadła w sklepie na stoisko z nasionami, to oderwać jej nie mogłam:D W ubiegłym roku już posiała sobie troszkę kwiatów, ale w tym to ona chce mieć swoją grządkę i sama ma się nią opiekować:D:D Szkółki na szczęście u nas nieźle zaopatrzone:yes: Nie jestem pewna tylko czy piwonie uda mi sie u nich dostać bo hortensji, żurawek, jeżówek, traw... mają sporo. Zresztą niedaleko mam też do szkółki Mariusza Surowińskiego (producenta traw) a po bardziej wyszukane odmiany różności mogę skoczyć do arboretum w Rogowie (tu już ciutkę dalej, ale i tak przynajmniej 2-3 razy w roku tam jeseśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts