yuka 12.02.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Wczoraj zakupiliśmy wreszcie jednostkę do odkurzacza centralnego:)Trochę sytuacja nas zmusiła, bo zepsuł się odkurzacz "tradycyjny" a teraz, kiedy Szanti mieszka z nami, odkurzanie praktycznie codziennie jest nieuniknione.... Zmieniliśmy pierwotny zamiar zamontowanie szufelki w wiatrołapie na takie urządzenie: http://www.beam.shop.pl/media/products/1717cc10c30f1222f0b69d22df4292a9/images/thumbnail/large_thumbnail1CAPXPXCK.jpg?updated_at=1315430834Podejście zrobione, po Wolly'ego jedziemy w czwartek. Mam nadzieję, że się sprawdzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.02.2013 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mowisz Yuczka odkurzacz centralny odpalasz w domku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mowisz Yuczka odkurzacz centralny odpalasz w domku ..... Niom:yes: Odpaliłam już Mam jeszcze ogromną ochotę na taką miotełkę do kurzu: http://www.beam.shop.pl/media/products/cb977c46cf14dcde57d7eafac39e348e/images/thumbnail/large_1_2a2215b6105d.jpg?updated_at=1301000960 też fajny bajerek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 O Dziewczynki to Wy piszcie o wszystkich bajerach do odkurzacza centralnego, to się przy okazji doszkolę Hej Hej Jak zdrówko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cześć Majeczko:hug:Z bajerów do odkurzacza mam póki co węża:lol2: i tego wolly'ego prawie (to taki rozwijany wąż do 4m, mam nadzieję, ze bardziej się sprawdzi w wiatrołapie niż szufelka, bo nie trzeba będzie zmiotki szukać, tylko wyciągnąć z szafy) Mam jeszcze separator (Atijka mówiła, że fantastycznie się sprawdza do czyszczenia kominka- jeszcze nie próbowałam;)) No i mam wielką ochotę na tą miotełkę do kurzu. Jest to taka tradycyjna miotełka na teleskopowej rączce, po czyszczeniu wkłada ją się do gniazda i wsysa brud do odkurzacza. Gość zaprezentował nam to, wydaje mi się świetnym rozwiązaniem do czyszczenia głównie wiszących kryształków przy żyrandolach... A ze zdrówkiem ok:D dzięki:hug:A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cześć Majeczko:hug: Z bajerów do odkurzacza mam póki co węża:lol2: i tego wolly'ego prawie (to taki rozwijany wąż do 4m, mam nadzieję, ze bardziej się sprawdzi w wiatrołapie niż szufelka, bo nie trzeba będzie zmiotki szukać, tylko wyciągnąć z szafy) Mam jeszcze separator (Atijka mówiła, że fantastycznie się sprawdza do czyszczenia kominka- jeszcze nie próbowałam;)) No i mam wielką ochotę na tą miotełkę do kurzu. Jest to taka tradycyjna miotełka na teleskopowej rączce, po czyszczeniu wkłada ją się do gniazda i wsysa brud do odkurzacza. Gość zaprezentował nam to, wydaje mi się świetnym rozwiązaniem do czyszczenia głównie wiszących kryształków przy żyrandolach... A ze zdrówkiem ok:D dzięki:hug: A co u Ciebie? A wiesz, że ten wolly to faktycznie może być fajny , muszę go sobie zanotować Ja się jakoś, w tym tygodniu, ogarnąć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A wiesz, że ten wolly to faktycznie może być fajny , muszę go sobie zanotować Jak wypróbuję to dam Ci znać Ja się jakoś, w tym tygodniu, ogarnąć nie mogę A co to się dzieje? Tyle pracy masz? czy taki zapał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jak wypróbuję to dam Ci znać Ok A co to się dzieje? Tyle pracy masz? czy taki zapał? Pracy Kłopotów w rodzinie ( przeraża mnie ludzka głupota i nieodpowiedzialność ) Ech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kochana mam pytanko, jakie materace mają Twoje dziewczynki w łóżkach, jakiej firmy ??? Teraz muszę już zmykać, może koło 14 będę mieć chwilkę to zajrzę ... :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kochana mam pytanko, jakie materace mają Twoje dziewczynki w łóżkach, jakiej firmy ??? Teraz muszę już zmykać, może koło 14 będę mieć chwilkę to zajrzę ... :bye: Maju, obie mają materace z Ikei, nie kojarzę jakie to modele, ale była wtedy jakaś promocja na nie;) U Julii jest trochę za miękki, albo za niski, albo łóżeczko ma zbyt szeroki brzeg, bo ja jak siadam na nim, to czuję rant pod udem;) Niezbyt to komfortowe:( A w sklepie specjalnie zwracałam na to uwagę, (bo już spotkałam się u kogoś z czymś podobnym) i wydawało mi się ok:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ok Pracy Kłopotów w rodzinie ( przeraża mnie ludzka głupota i nieodpowiedzialność ) Ech ... Pitulam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ale naklepałyście kobitki:bash: Człowiek nie nadążny czytać, a co dopiero odpisywać Bardzo się cieszę yuczko, że z główką lepiej:hug: My tez mamy odkurzacz centralny i luby jest mega szczęśliwy. Fakt jest też taki, ze widzę różnicę między zwykłym, a tym. Jest znacznie mniej kurzu- brud jest właściwie wciągany, a nie tylko rozdmuchiwany i wyłazi drugą stroną zwykłego odkurzacza... Teraz mocno zastanawiam się nad jakimś urządzeniem parowym do podłóg, bo fugi mam wszystkie dość jasne i niestety-pomimo impregnatu- brud lekko widać Yuczko, a Ty jak czyścisz swoje fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ale naklepałyście kobitki:bash: Człowiek nie nadążny czytać, a co dopiero odpisywać Bardzo się cieszę yuczko, że z główką lepiej:hug: Dzięki:hug: Ale nie przeszło na Ciebie?:lol2: My tez mamy odkurzacz centralny i luby jest mega szczęśliwy. Fakt jest też taki, ze widzę różnicę między zwykłym, a tym. Jest znacznie mniej kurzu- brud jest właściwie wciągany, a nie tylko rozdmuchiwany i wyłazi drugą stroną zwykłego odkurzacza... Wiesz, odkurzacz, który nam się zepsuł mial dosyć dobre filtry (HEPA) i tego kurzu nie rozdmuchiwało. W ogóle w szoku byłam, ze mało dosyć się u nas kurzy, pomimo ciemnych mebli mogę spokojnie tydzień nie wycierać kurzu i nie widać... Czyżby to przez wentylację mechaniczną? Teraz mocno zastanawiam się nad jakimś urządzeniem parowym do podłóg, bo fugi mam wszystkie dość jasne i niestety-pomimo impregnatu- brud lekko widać Yuczko, a Ty jak czyścisz swoje fugi? Aga, ja mam karchera parowego, ale fugi niestety czekają na porządne czyszczenie, fakt, że z tym mopem jest to zrobienia, tylko zabieram się za to jak pies do jeża, bo niestety nie jest tak, ze przejadę jak zwyklym mopem i fugi są czyściutkie, trzeba każdą fugę przelecieć taką małą końcówką... Ale ja nie impregnowałam ich. Chcę wyczyścić porządnie i zaimpregnować, tylko teraz nie pozwalają mi w domu za bardzo się przemęczać więc czekam na chętnego, który mi to zrobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dziewczynki a jakich mopów używacie do mycia paneli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dziewczynki a jakich mopów używacie do mycia paneli ??? Ja, a właściwie moja córcia, (bo tylko u dziewczyn są panele) też jedziemy tym parowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ja, a właściwie moja córcia, (bo tylko u dziewczyn są panele) też jedziemy tym parowym No właśnie o jakimś parowym do siebie myślałam Bo mam wrażenie, że mycie tymi zwykłymi mopami to tylko iluzja Yuczko napiszesz jakiej masz firmy i czy jesteś zadowolona ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 No właśnie o jakimś parowym do siebie myślałam Bo mam wrażenie, że mycie tymi zwykłymi mopami to tylko iluzja Yuczko napiszesz jakiej masz firmy i czy jesteś zadowolona ??? Majeczko, ja mam karcher SC 1.020: http://www.karcher.pl/versions/pl/assets/gallery/gallery_product_15122270/15122270_popup.jpg?AxEBAA Nie mam porównania do innych, nigdy wcześniej nie używałam żadnego mopa parowego i generalnie jestem zadowolona, nie potrafię tylko powiedzieć, czy z tego konkretnego czy w ogóle z parowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Majeczko, ja mam karcher SC 1.020: Nie mam porównania do innych, nigdy wcześniej nie używałam żadnego mopa parowego i generalnie jestem zadowolona, nie potrafię tylko powiedzieć, czy z tego konkretnego czy w ogóle z parowego;) Dzięki za podpowiedź kochana Ja w ogóle nie mam pojęcia o mopach parowych, bo nigdy takowego nie miałam Ale koniecznie muszę teraz zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.02.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dzięki za podpowiedź kochana Ja w ogóle nie mam pojęcia o mopach parowych, bo nigdy takowego nie miałam Ale koniecznie muszę teraz zamówić Ja też nie miałam. Ten mój pierwszy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.02.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ja mam zwykły parowy kupiony w Makro i też jestem zadowolona.Jedyne zastrzeżenie mam do przewodu zasilającego...jest bardzo krótki.Yuka, masz ładny żyrandol w sypialni, mój jest taki sam, tylko klosiki białe.I przyznaję, że Twój jest bardziej elegancki z ciemnymi. Ciekawe, czy można ciemne dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts