MarJel 18.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pierwsza fota najlepsza , nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej yuczko....Boże....jakie ty masz cudne schody!!!!!!!!!!!!! Foty jak z katalogu!!!! Pięknego dnia życzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pierwsza fota najlepsza , nie mogę się napatrzeć Naprawdę ... od pierwszego zdjęcia oczu niemożna oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Piękna Weekendzik minął całkiem miło Postaram się już na tak długo nie znikać Ale najważniejsze ... Jak samopoczucie kochana ??? A dziękuję wspaniale;) Nie mogę tylko wiosny takiej prawdziwej się doczekać, żeby poleniuchować na powietrzu;) :P:P Przepiękny ten zwis Yuczko, poważnie!!!! :jawdrop: Dziękuję kochana:hug: Pierwsza fota najlepsza , nie mogę się napatrzeć :hug: Miód na moje serce. Za każdym razem jak schodzę ze schodów, a jest zapalony, to ręką poruszam go po tych blaszkach i wtedy te tańczące refleksy na ścianach... Uwielbiam:yes: Hej yuczko....Boże....jakie ty masz cudne schody!!!!!!!!!!!!! Foty jak z katalogu!!!! Pięknego dnia życzę:) Dziękuję Beatko Zwłaszcza za docenienie moich umiejętności fotograficznych;) A jak Ty się czujesz? Zaraz pobiegnę do Ciebie:yes: Naprawdę ... od pierwszego zdjęcia oczu niemożna oderwać :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 yuczko....masz privka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 yuczko....masz privka:) Dziękuję Odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.03.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Słuchajcie, właśnie usłyszałam w radiu:- Co to jest gospodarka?- Gospodarka to taka kobieta, która zajmuje się krowami, kurami i... swoim mężem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Słuchajcie, właśnie usłyszałam w radiu: - Co to jest gospodarka? - Gospodarka to taka kobieta, która zajmuje się krowami, kurami i... swoim mężem:rotfl: :rotfl: Czy to był kawał ??? Yuczko ja jeszcze mam pytanko w sprawie mopa parowego ... Doczytałam gdzieś, że do paneli to on się raczej nie nadaje Ale Ty przecież swoje myjesz i nic się z nimi nie dzieje ??? Co ile dni jedziesz panele tym mopem ??? A i jeszcze jedno ... czy można nim odświeżyć tapicerkę i dywan ??? Aha a on ma całe potrzebne wyposażenie, czy może trzeba od razu coś dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 No, no ciekawe pytanie... Jestem równie ciekawa odpowiedzi, bo mam chętkę na tego mopa.A tak w ogóle to cześć Yuczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.03.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 :rotfl: Czy to był kawał ??? Nie to było pytanie do dzieci i one odpowiadały, tak różnie, ale ta jedna odpowiedź zwaliła mnie z nóg:lol2::lol2: Yuczko ja jeszcze mam pytanko w sprawie mopa parowego ... Doczytałam gdzieś, że do paneli to on się raczej nie nadaje Ale Ty przecież swoje myjesz i nic się z nimi nie dzieje ??? Co ile dni jedziesz panele tym mopem ??? A i jeszcze jedno ... czy można nim odświeżyć tapicerkę i dywan ??? Aha a on ma całe potrzebne wyposażenie, czy może trzeba od razu coś dokupić Majeczko, ja mam na całym dole płytki i tutaj podłogę myję tak mniej więcej raz w tygodniu, natomiast panele mam na górze w sypialniach, gdzie tak naprawdę odkurzanie załatwia problem więc myję sporadycznie, na pewno nie jest to co kilka dni, raczej raz w miesiącu:rolleyes: Trudno mi powiedzieć. Ponieważ mamy ogrzewanie podłogowe to też szybciutko wysycha ta podłoga (to wtedy, kiedy ogrzewanie działa) Latem natomiast okna na 3 strony świata powodują, że dociera tam dużo słońca i też momentalnie po umyciu jest podłoga sucha:yes: Z dodatkowych elementów mąż dokupił mi tylko takie małe końcóweczki, bo kobitka poleciła mu, żeby przeznaczyć np. jedną do piekarnika, jedną do fug, jeszcze jedną czyściłam kanapę, ale szczerze mówiąc z efektu nie byłam zadowolona. A, i do czyszczenia tostera rewelacja (też jedna szczoteczka). Natomiast Pani odradziła nam końcówkę do mycia okien, bo podobno tak samo sprawdza się ta normalna końcówka (coś jak szczotka do odkurzacza) i zwykła ściągaczka do wody. Szczerze mówiąc mycia okien jeszcze nie próbowałam w ten sposób No, no ciekawe pytanie... Jestem równie ciekawa odpowiedzi, bo mam chętkę na tego mopa. A tak w ogóle to cześć Yuczka ! Cześć Sipatka Kopę lat!!! Co u Ciebie? Na targach nie byłaś Mam nadzieję, że odpowiedziałam na wszystko:rolleyes: Jak jeszcze jesteś czegoś ciekawa, to śmiało pytaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Majeczko natomiast panele mam na górze w sypialniach, gdzie tak naprawdę odkurzanie załatwia problem więc myję sporadycznie, na pewno nie jest to co kilka dni, raczej raz w miesiącu:rolleyes: Trudno mi powiedzieć. Ponieważ mamy ogrzewanie podłogowe to też szybciutko wysycha ta podłoga (to wtedy, kiedy ogrzewanie działa) Latem natomiast okna na 3 strony świata powodują, że dociera tam dużo słońca i też momentalnie po umyciu jest podłoga sucha:yes: Czy tylko ja jestem taka szurnięta i tak często myję panele :bash: Odkurzacz, odkurzaczem, ale mimo wszystko po odkurzeniu zostaje delikatny nalot kurzu Zresztą po umyciu paneli na mokro ten nalot też się zaraz pojawia, oczywiście jest on niewidoczny dla oczu z perspektywy stojącej, no ale jest ... Ech ja mam na punkcie czystości ogromnego pierdolca, więc proszę na mnie nie zwracać uwagi Czyli do odświeżania tapicerki, dywanów się nie nadaje ... W takim wypadku nie wiem czy mam sens go kupować, bo u mnie płytek niewiele ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej yuczko i dziewczynki, ale naplotkowałyście:eek: Nadrobić trudno. Ja przymierzam sie do kupna mopa parowego, ale tylko i wyłącznie ze względu na dokładniejsze czyszczenie fug:) Do samych płytek wystarczy zwykły mop. Natomiast - tutaj uwaga do Mai- paneli nie wolno często myć, a już na pewno bardzo mokrym mopem, tylko pół-suchym;) Mop parowy, to już w ogóle odpada ze względu na temperaturę pary. W przeciwnym wypadku możesz taką podłogę szybko zniszczyć i czekać Cię będzie szybka jej wymiana na nową. Yuczko tez nie mogę się napatrzeć na ten Twój zwis nad schodami:jawdrop:Cudo:wiggle: I jak postanowiłaś coś w sprawie kinkietów? Buziaki i dobranoc:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.03.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Czy tylko ja jestem taka szurnięta i tak często myję panele :bash: Majeczko, ja w mieszkaniu w bloku też musiałam często myć panele, ale teraz naprawdę nie ma takiej potrzeby!!! Odkurzacz, odkurzaczem, ale mimo wszystko po odkurzeniu zostaje delikatny nalot kurzu Zresztą po umyciu paneli na mokro ten nalot też się zaraz pojawia, oczywiście jest on niewidoczny dla oczu z perspektywy stojącej, no ale jest ... Ech ja mam na punkcie czystości ogromnego pierdolca, więc proszę na mnie nie zwracać uwagi Nie wiem o jakim nalocie po odkurzaniu (zresztą i po myciu:eek:) piszesz? Nasze panele są takie jakby delikatnie "śliskie" i serio nie ma żadnego nalotu:no: Czyli do odświeżania tapicerki, dywanów się nie nadaje ... W takim wypadku nie wiem czy mam sens go kupować, bo u mnie płytek niewiele ;) Jak niewiele to może rzeczywiście warto raz jeszcze przemyśleć zakup? Bo mopem parowym często myć panele to nienajlepszy, elikatnie mówiąc, pomysł Hej yuczko i dziewczynki, ale naplotkowałyście:eek: Nadrobić trudno. Ja przymierzam sie do kupna mopa parowego, ale tylko i wyłącznie ze względu na dokładniejsze czyszczenie fug:) Do samych płytek wystarczy zwykły mop. Natomiast - tutaj uwaga do Mai- paneli nie wolno często myć, a już na pewno bardzo mokrym mopem, tylko pół-suchym;) Mop parowy, to już w ogóle odpada ze względu na temperaturę pary. W przeciwnym wypadku możesz taką podłogę szybko zniszczyć i czekać Cię będzie szybka jej wymiana na nową. Yuczko tez nie mogę się napatrzeć na ten Twój zwis nad schodami:jawdrop:Cudo:wiggle: I jak postanowiłaś coś w sprawie kinkietów? Buziaki i dobranoc:hug: Cześć Aga Dzięki za zwis:hug: Kinkiety chyba zostaną jednak te tuby. Tylko jeszcze nie zamówiłam:bash: Co do mopa to jest dokładnie tak jak piszesz. Do płytek rewelacja, natomiast do paneli sporadycznie tak natomiast do częstego stosowania się nie nadaje:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.03.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Przyszłam się przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.03.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Cześć Anulka:hug: Czy u Was też tak? Wczoraj przed firmą zrobiłam:bash::bash: http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/marzec%202013/DSC_0219_zps7e3c5f8e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 22.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Widać ze wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Noo piękna fotka yuczko Masz talent:rotfl: Kochana natknęłam się na taki kinkiecik- moim zdaniem tez by pasował... http://www.planetalamp.com/tuba_e14_kinkiet,24,15875.html http://www.planetalamp.com/gfx/1321283029.23.jpg Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.03.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 U nas taka sama wstrętna zima tej wiosny. brrrrrrr......... jak tam wybory kinkietowe? Zdecydowałaś już coś?. Dziewczyny dzielnie pomagają . Nie ma to jak Forumki, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 23.03.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Usmialam sie dzis w sklepie. Przed wejsciem stala plastikowa figurka balwanka. Mial tak okolo 50 cm i trzymal latarenke. Akurat zaczynal padac snieg:) zapytalam wlasciciela czy celowo go wystawil, a pan mi na to: mialem go schowac, ale wlasciwie po co? Chcialam kupic palme, ale juz nie bylo. Dowcipny pan zaproponowal choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ale artystyczne zdjęcie zrobiłaś ..ciekawe kiedy zima sobie pójdzie bo już nam sił brakuje na odśnieżanie podjazdu. Fajnie wygląda d dzisiaj wystrojone przeze mnie drzewko wielkanocne:)kolorowe jajca a w tle śnieg po kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts