Ola.U 27.04.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 No tak, i teraz się okaże ile czasu cicho siedziałam;) Kończymy 33:D Oż Ty cholejro .To Ty już zaraz rodzić będziesz ,a dopiero się kuliżankom chwalisz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Yuka :) ale fajnie, szczęściaro jedna Bo to wielkie szczęście przecież , gratuluję, gratuluję. A rabata hiacyntowa powalająca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.04.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Yuczko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.04.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Yuka gratulacje Twoje cebulowe zachwycają .... mnie nie lubią bo wyszły mi same liście Wsadziłam sobie właśnie yucce ogrodową ... może ona chociaż odwdzięczy się kwitnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ale super wieści Gratulacje:yes: a to serduszko to jakiej płci? jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.04.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Oż Ty cholejro .To Ty już zaraz rodzić będziesz ,a dopiero się kuliżankom chwalisz :lol2: :PWiedziałam, wiedziałam że tak będzie;) Co mogę zrobić, żeby odpokutować? Yuka :) ale fajnie, szczęściaro jedna Bo to wielkie szczęście przecież , gratuluję, gratuluję. A rabata hiacyntowa powalająca:yes: Dziękuję Tolu Tak, czekamy na to nasze szczęście z niecierpliwością ale i jak zawsze w takich sytuacjach z pewnymi obawami:yes: Ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze:yes: Yuczko gratulacje Dzięki Emi Yuka gratulacje Twoje cebulowe zachwycają .... mnie nie lubią bo wyszły mi same liście Wsadziłam sobie właśnie yucce ogrodową ... może ona chociaż odwdzięczy się kwitnieniem Dzięki Mugatko Co do cebulowych, ja jakoś nie mogę dochować się narcyzów:( I kupowałam cebulki, i dostałam w ubiegłym roku od sąsiadki mamy, i babcia wykopała mi swoje (pamiętam te kwitnące kępy z dzieciństwa) - no takie wypierdki mi powychodziły, ze szok:mad: Nawet zauważyłam, ze jeden zakwitł, ale kwiatuszek na nim jak na hiacyntach te pojedyncze:lol2: Może jeszcze zakwitną? Ja cierpliwa jestem, poczekam:yes: A yucca podobno plenna jak chwast, myślę, ze zakwitnie, jak nie w tym roku to w przyszłym, na pewno:yes: Obiecuję jakem yuka;) Ale super wieści Gratulacje:yes: a to serduszko to jakiej płci? jak samopoczucie? Dzięki Karolku Serduszko podobno to chłopiec, ale wiesz, nie uwierzę, dopóki nie zobaczę Czuję się dobrze, dzięki:hug: chociaż zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.04.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 :PWiedziałam, wiedziałam że tak będzie;) Co mogę zrobić, żeby odpokutować? Hmmm .......myślę ,że fotka maleństwa wystarczy Serduszko podobno to chłopiec No to mąż pewnie przeszczęśliwy Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.04.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Hmmm .......myślę ,że fotka maleństwa wystarczy Ufff, bałam się, że będzie trudniej;) Ale rozumiem kobieta w ciąży uprzywilejowana jest;) Fotki masz jak w banku:yes: No to mąż pewnie przeszczęśliwy Ściskam Yhmm:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.04.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No no... Dawno mnie nie było, a tu takie wieści... Najszczersze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.04.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No no... Dawno mnie nie było, a tu takie wieści... Najszczersze gratulacje Dzięki Marti Mnie w sumie też... dawno nie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Rany Julek, ja tu o kwiotkach i majtkach, a przeoczyłam takie cudowne wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.04.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No w sumie to niejako się łączy i z jednym i z drugim:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.04.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (...)A yucca podobno plenna jak chwast, myślę, ze zakwitnie, jak nie w tym roku to w przyszłym, na pewno:yes: Obiecuję jakem yuka;)(...) Yuczka, według mnie, to Ty zawsze kwitnąco wyglądasz ...o plenności wypowiadał się nie będę :PWiedziałam, wiedziałam że tak będzie;) Co mogę zrobić, żeby odpokutować?(...) Hmmm .......myślę ,że fotka maleństwa wystarczy (...)Ufff, bałam się, że będzie trudniej;) Ale rozumiem kobieta w ciąży uprzywilejowana jest;) Fotki masz jak w banku:yes:(...) ...póki co mogą być z USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.04.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Yuczka, według mnie, to Ty zawsze kwitnąco wyglądasz ...o plenności wypowiadał się nie będę Osz Ty!!! Teraz to wyglądam raczej pączkująco:lol2: ...póki co mogą być z USG Taaa, to dopiero możnaby coś zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.04.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Yuczko przybiegłam do Ciebie, a tu takie wiesci CUDOWNE :jawdrop: :hug: GRATULACJE KOCHANA :hug: I ty tyle czasu trzymalas nas w niewiedzy o ty... Ale bardzo sie ciesze najwazniejsze zdrowko twoje i malenstwa :yes: Które to twoje dzieciatko ? I czy plany pokoiku juz sa bo to przeciez Forum Budowlane Ale mamy BABY BOOM kibicuje zatem i oczywiscie foteczki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.05.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Hej Zuzia Dzięki za gratulacje:hug: To nasze trzecie dzieciątko:yes: Tylko wiesz, my... dawkujemy sobie przyjemności stopniowo;) i między wszystkimi jest duża różnica wieku:yes: Z pokoikiem to jest tak: Pokoik maleństwa będzie na poddaszu (docelowo) a my swoją sypialnię mamy na parterze, więc żeby ułatwić sobie życie początkowo zaadoptujemy gabinet na pokój maluszka, a do jego docelowego przeprowadzka nastąpi później (za rok? dwa?- nie mam pojęcia) Jakiś ogólny zarys już mam i jak uda mi się wszystko skompletować (chociaż wirtualnie) to się natychmiast pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.05.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 yuczka ale fajnie tak trójka dzieciaczków a imię już wybrane? jaka będzie różnica wieku między rodzeństwem? i z niecierpliwością czekam na kolejne fotki ogrodu co do cebulowych to ja na jesień wsadziłam multum a wyszła co dziesiąta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.05.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Cześć Martusia Imię już prawie;) wybrane:yes: Różnica wiekowa między moimi dziewczynami to 10 lat i 3m-ce (rocznikowo 11) natomiast teraz planowane 6 lat i 5m-cy (rocznikowo 6) Jak widzisz spora:) Fotki ogrodu na pewno wstawię, bo dzieje się sporo:yes: W czwartek m. posiał trawę z przodu działki, jeszcze niewielki fragment został do przygotowania, zaczynają kwitnąć tulipany, na klonach pokazują się listki, widać, ze wszystkie przetrwały mimo braku zabezpieczenia na zimę, a ja właśnie wpadłam na chwilę z ogrodu sprawdzić czy powinnam przyciąć pigwowce? Sadziłam w ubiegłym roku i przydałoby im się nadanie jakiegoś znośnego kształtu... A, no i tatuś robi teraz swojej młodszej córuni rabatę, bo już nie może się doczekać, kiedy będzie sadzić swoje roślinki:yes: Jak dzisiaj nie zdążę pobiegać z aparatem po ogrodzie to na pewno jutro to nadrobię, tym bardziej, ze ma podobno być słoneczko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 To ja zaciskam za to słonko, i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.05.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Toluś Już nieśmiało się przedziera zza chmur:) Biegnę do moich pigwowców... z sekatorem:) Widziałam tylko jakieś pojedyncze pączki kwiatowe, to myślę, że im nie zaszkodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts