Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:jawdrop:

Oż Ty cholejro :p.To Ty już zaraz rodzić będziesz :D,a dopiero się kuliżankom​ chwalisz :lol2::lol2:

:PWiedziałam, wiedziałam że tak będzie;) Co mogę zrobić, żeby odpokutować?;)

Yuka :):):) ale fajnie, szczęściaro jedna :)

Bo to wielkie szczęście przecież , gratuluję, gratuluję.

A rabata hiacyntowa powalająca:yes:

Dziękuję Tolu:hug:

Tak, czekamy na to nasze szczęście z niecierpliwością:yes: ale i jak zawsze w takich sytuacjach z pewnymi obawami:yes: Ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze:yes:

Yuczko gratulacje :)

Dzięki Emi:hug:

Yuka gratulacje :) Twoje cebulowe zachwycają .... mnie nie lubią bo wyszły mi same liście :(

Wsadziłam sobie właśnie yucce ogrodową ... może ona chociaż odwdzięczy się kwitnieniem :)

Dzięki Mugatko:hug:

Co do cebulowych, ja jakoś nie mogę dochować się narcyzów:( I kupowałam cebulki, i dostałam w ubiegłym roku od sąsiadki mamy, i babcia wykopała mi swoje (pamiętam te kwitnące kępy z dzieciństwa) - no takie wypierdki mi powychodziły, ze szok:mad: Nawet zauważyłam, ze jeden zakwitł, ale kwiatuszek na nim jak na hiacyntach te pojedyncze:lol2: Może jeszcze zakwitną? Ja cierpliwa jestem, poczekam:yes:

A yucca podobno plenna jak chwast, myślę, ze zakwitnie, jak nie w tym roku to w przyszłym, na pewno:yes: Obiecuję jakem yuka;)

Ale super wieści

Gratulacje:yes::hug:

a to serduszko to jakiej płci?

jak samopoczucie?

Dzięki Karolku:hug:

Serduszko podobno to chłopiec, ale wiesz, nie uwierzę, dopóki nie zobaczę:lol2:

Czuję się dobrze, dzięki:hug: chociaż zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach:yes:

(...)A yucca podobno plenna jak chwast, myślę, ze zakwitnie, jak nie w tym roku to w przyszłym, na pewno:yes: Obiecuję jakem yuka;)(...)

Yuczka, według mnie, to Ty zawsze kwitnąco wyglądasz :D

...o plenności wypowiadał się nie będę :rolleyes::lol2:

:bye:

:PWiedziałam, wiedziałam że tak będzie;) Co mogę zrobić, żeby odpokutować?;)(...)

Hmmm :rolleyes:.......myślę ,że fotka maleństwa wystarczy :lol:(...)

Ufff, bałam się, że będzie trudniej;) Ale rozumiem kobieta w ciąży uprzywilejowana jest;) Fotki masz jak w banku:yes:(...)

...póki co mogą być z USG :rotfl:

Yuczko przybiegłam do Ciebie, a tu takie wiesci CUDOWNE :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

:hug::hug: GRATULACJE KOCHANA :hug::hug:

I ty tyle czasu trzymalas nas w niewiedzy o ty... Ale bardzo sie ciesze najwazniejsze zdrowko twoje i malenstwa :yes::yes:

Które to twoje dzieciatko ? I czy plany pokoiku juz sa bo to przeciez Forum Budowlane :lol2:

Ale mamy BABY BOOM kibicuje zatem i oczywiscie foteczki czekam :popcorn:

Hej Zuzia:bye:

Dzięki za gratulacje:hug:

To nasze trzecie dzieciątko:yes: Tylko wiesz, my... dawkujemy sobie przyjemności stopniowo;) i między wszystkimi jest duża różnica wieku:yes:

Z pokoikiem to jest tak: Pokoik maleństwa będzie na poddaszu (docelowo) a my swoją sypialnię mamy na parterze, więc żeby ułatwić sobie życie początkowo zaadoptujemy gabinet na pokój maluszka, a do jego docelowego przeprowadzka nastąpi później (za rok? dwa?- nie mam pojęcia) Jakiś ogólny zarys już mam i jak uda mi się wszystko skompletować (chociaż wirtualnie) to się natychmiast pochwalę:yes:

Cześć Martusia:hug:

Imię już prawie;) wybrane:yes:

Różnica wiekowa między moimi dziewczynami to 10 lat i 3m-ce (rocznikowo 11) natomiast teraz planowane 6 lat i 5m-cy (rocznikowo 6) Jak widzisz spora:)

Fotki ogrodu na pewno wstawię, bo dzieje się sporo:yes: W czwartek m. posiał trawę z przodu działki, jeszcze niewielki fragment został do przygotowania, zaczynają kwitnąć tulipany, na klonach pokazują się listki, widać, ze wszystkie przetrwały mimo braku zabezpieczenia na zimę, a ja właśnie wpadłam na chwilę z ogrodu sprawdzić czy powinnam przyciąć pigwowce? Sadziłam w ubiegłym roku i przydałoby im się nadanie jakiegoś znośnego kształtu...

A, no i tatuś robi teraz swojej młodszej córuni rabatę, bo już nie może się doczekać, kiedy będzie sadzić swoje roślinki:yes:

Jak dzisiaj nie zdążę pobiegać z aparatem po ogrodzie to na pewno jutro to nadrobię, tym bardziej, ze ma podobno być słoneczko:D