Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maj 90 dni? No ja w tym roku wyjątkowo czekam na czerwiec, uwierz mi, jeszcze 60 dni byłoby ciężko:rotfl:

fakt, o tym nie pomyślałam :cool::hug:

będziesz miała już niedługo przy sobie zapach...którego z niczym porównać nie można.

I malusie piętki do zacałowania

i oczy, które zanim aparat mowy się uruchomi, mówią: - jesteś dla mnie całym światem :)

I to jest w macierzyństwie najpiękniejsze :yes:

Hej yuczko,

jakie przepiękne fotki:jawdrop: Co za feeria barw rododendronów:jawdrop:

Kupiłam mojej mamie ostatnio odmianę Nova Zembla-widzę, że dobrze zrobiłam, bo jest cudny:cool:

Palbina masz cudnego- ja planowałam takiego szczepionego na pniu, ale jeszcze nie znalazłam nigdzie w ogrodowych:(

Powoli odliczamy, co?:D

Miłego popołudnia:hug:

(...)będziesz miała już niedługo przy sobie zapach...którego z niczym porównać nie można(...)

Oj, to racja!

Z aromatem odpakowanego pampersa nic nie jest w stanie konkurować! :rolleyes:

Yuczka, i jak tam bambusy? Pisałem u Toli, ale pewnie nie widziałaś - moje już wysokie (jakieś 50cm).

Kopać nowe?;):D

I ja wpadłam nacieszyć oczy :)

Cudowne widoki..ahhhhhh

Dzięki Martuś:hug:

fakt, o tym nie pomyślałam :cool::hug:

będziesz miała już niedługo przy sobie zapach...którego z niczym porównać nie można.

I malusie piętki do zacałowania

i oczy, które zanim aparat mowy się uruchomi, mówią: - jesteś dla mnie całym światem :)

I to jest w macierzyństwie najpiękniejsze :yes:

Toluś, pięknie to napisałaś:hug::hug: Aż takie ciepełko rozlało się wokół serca...

i nagle:

Oj, to racja!

Z aromatem odpakowanego pampersa nic nie jest w stanie konkurować! :rolleyes:

"diamentową kulą dostaniesz między oczy"

Yeti...no z obłoków w piach, no! ;)

dokładnie;)

Hej yuczko,

jakie przepiękne fotki:jawdrop: Co za feeria barw rododendronów:jawdrop:

Kupiłam mojej mamie ostatnio odmianę Nova Zembla-widzę, że dobrze zrobiłam, bo jest cudny:cool:

Palbina masz cudnego- ja planowałam takiego szczepionego na pniu, ale jeszcze nie znalazłam nigdzie w ogrodowych:(

Powoli odliczamy, co?:D

Miłego popołudnia:hug:

Aguś:hug: Nova Zembla ma rzeczywiście kolor, którego nie da się nie zauważyć:cool:

A palibin jest rzeczywiście uroczy:yes: Jak uda Ci się gdzieś spotkać, to warto go kupić:yes:

U mnie jest coraz bardziej rozwinięty i coraz ładniejszy:wiggle: Tylko pogody nie ma, żeby zdjęcia mu ładne zrobić:bash:

Odliczać już powoli zaczynamy, dzisiaj jeszcze ostatnie zakupy planuję i w zasadzie jesteśmy gotowi:yes:

tylko jeszcze chciałabym na zakończeniu roku w przedszkolu być (7czerwca) a potem mogę jechać;)

Yuczka, i jak tam bambusy? Pisałem u Toli, ale pewnie nie widziałaś - moje już wysokie (jakieś 50cm).

Kopać nowe?;):D

Yetuś, w końcu wylazły, ale mają góra z 10cm. U Ciebie pewnie bardziej mokro, czy co? Dziwiłam się, że długo ich nie ma, bo nawet rozplenice już spore są, ale najważniejsze, ze się pokazały. Zauważyłam je w sobotę (tak miały z 3-5cm) do wczoraj sporo urosły;)

Yuczko bocian oszczędny był , powiedział nowinę i czmychnął:lol2:dogonić go nie mogłam. Ola egzaminy przeszła bezstresowo w przeciwieństwie do mnie. teraz czekamy na wyniki. U mnie wszystko po staremu, dom na sprzedaż

No to nie po staremu, zmienia się:yes: Trzymam kciuki za wynik egzaminów. A liceum już wybrane?

palibin piękny, mój już w koncowce kwitnienia.

kurka gdzie nie wleze to każdy pisze o deszczach, burzach a u nas od wczoraj patelnia, słonko, cieplo i przyjemnie. pogoda wymarzona na przedluzony weekend :wiggle:

Tarcia, u nas lało i wczoraj i dzisiaj. Cały dzień było pięknie, ale późnym popołudniem/wieczorem lunęło nieźle, na pewno nie nadaje się pogoda na wieczorne grillowanie:no:

Palibin u mnie dopiero od wczoraj w pełnym rozkwicie:yes:

yuczko plizzz ,nie osłabiaj mnie tymi zdjeciami...:o:o:oogród masz obłedny,,,palbiona tez wsadziłam ale on przy Twoim wyglada jak ubogi krewny...

Beatko, mój palibin ma już czwarty rok:yes: Cierpliwości;)

a hosty jak pióropusze jakieś ....pieknie...

Dziękuję:hug: