Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miałam pisać o ogrodzie, ale nie!!!:o

Yuczka pierwszy raz się załapałam na twoją fotkę :p No wyglądasz przepięknie, kwitnąco, a przede wszystkim jestem pod ogromnym wrażeniem twojej figury w 9 miesiącu ciązy :jawdrop: szczuplutka filigranowa!!! wow!

Martusia, dzięki:hug:

Filigranowa, ta....;) To chyba zasługa zdjęcia;)

Dopiero teraz do Ciebie trafiłam.. i ta ostatnia fotka najpiękniejsza :)

Ogród masz cudny...

Będę zaglądać :yes:

Witam Arnika:welcome: Dzięki za kompliementa:D

Zaglądaj, zapraszam serdecznie:hug:

ooo tez się nareszcie na cos zalapalam :D

No proszę:)

To ja, na 2 tyg przed godziną zero:wiggle:

No i ja wreszcie tez :wave: ...podziwiam figurkę :yes::yes:sadzac po ilości bocianów to czy "aby na pewno' nie jest to ciąża mnoga?:lol2:kwitnąco wyglądasz...

Dzięki Beatko:hug: Powiem Ci szczerze, że od początku zastanawiam się, czy na usg dobrze widzą, bo brzuch mam taki wieelki, jakby tam więcej niż jeden bobas byl;) i te bociany teraz znów zasiały niepokój:rotfl:

zanudzasz, zanudzasz :bash:.... dobrze, że choć żurawek mam więcej i większą leszczynę :p ;)

U mnie palibin też już długo siedzi a jakiś taki rzadki, nie to co u Ciebie i Alutka, u TAR przekwita, tutaj w pełni, u mnie się rozwija

rododendrony obłędne :D i wzdycham do kamyczków, ciągle nie mogę się doczekać ... bu

boćki wprawiły Cię w nie pokój :o ale jak każdy jedno by targał to raczej.... nie człowiekiem musiałabyś być :lol2:

trzymam kciuki :yes:

zanudzasz, zanudzasz :bash:.... dobrze, że choć żurawek mam więcej i większą leszczynę :p ;)

U mnie palibin też już długo siedzi a jakiś taki rzadki, nie to co u Ciebie i Alutka, u TAR przekwita, tutaj w pełni, u mnie się rozwija

rododendrony obłędne :D i wzdycham do kamyczków, ciągle nie mogę się doczekać ... bu

boćki wprawiły Cię w nie pokój :o ale jak każdy jedno by targał to raczej.... nie człowiekiem musiałabyś być :lol2:

trzymam kciuki :yes:

Gosiu:hug:

Po pierwsze nie tylko żurawek masz więcej, bo Twoje hortensje:jawdrop: to moje niedoścignione marzenie:yes:

A leszczyna, no widzisz, siedzi tyle samo czasu co palibin, a taka marna... Na usprawiedliwienie jej mam tylko to, że 2 lata rosła w jednym miejscu, a teraz drugi rok jest po przesadzeniu.. może w końcu ruszy:rolleyes:

Mówisz żeby boćków nie traktować dosłownie;)?

yuczka zachwycające widoki!!!

trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Dzięki Martusiu:hug:

Szkoda, że te widoki można oglądać tylko przez zapłakane szyby:(

Pogoda jest do bani:sick:

Witam serdecznie po raz pierwszy:) mas cuuudoowny ogród.. przpiekny.. :jawdrop:nic więcej nie napiszę bo brak mi słów .. pozwolisz, że będę częściej zaglądać I PODZIWIAĆ.:rolleyes:

Witaj Fra:welcome: Nie tylko pozwolę, ale serdecznie zapraszam:yes:

Dziękuję za piękne słowa o moim ogrodzie:hug:

Ty już mieszkasz? budujesz? ogród masz? czy planujesz?

Sorki za te pytania na dzień dobry;)

Yuka witam ponownie.. odpowiadając na Twoje pytania- nie buduję domu, już mieszkam (od 15 lat;) w swoim domu, tylko ciągle coś zmieniam , remontuję:rolleyes: wrzucałam część kiedyś u Marjelki i Venuski.. ogród mam. tzn 15-letni busz i gąszcz.. trawnik z uwagi na psa nie nadaje się do pokazywania.. za to niektóre roślinki :rolleyes: jeśli będę miała kiedyś.. chwilkę na fotki a Ty się zgodzić to cos wrzucę;)

pozdrawiam serdecznie:bye:

Hej yuczko,

jakie przepiękne fotki:jawdrop: Co za feeria barw rododendronów:jawdrop:

Kupiłam mojej mamie ostatnio odmianę Nova Zembla-widzę, że dobrze zrobiłam, bo jest cudny:cool:

Palbina masz cudnego- ja planowałam takiego szczepionego na pniu, ale jeszcze nie znalazłam nigdzie w ogrodowych:(

Nie wiem skąd jesteś ale na giełdzie kwiatowej w Tychach były piękne , wysokie na ok. 1,4 m jeśli dobrze pamiętam po 60 lub 80 zł.

(O palibinach piszę ;-) )

Yuka witam ponownie.. odpowiadając na Twoje pytania- nie buduję domu, już mieszkam (od 15 lat;) w swoim domu, tylko ciągle coś zmieniam , remontuję:rolleyes: wrzucałam część kiedyś u Marjelki i Venuski.. ogród mam. tzn 15-letni busz i gąszcz.. trawnik z uwagi na psa nie nadaje się do pokazywania.. za to niektóre roślinki :rolleyes: jeśli będę miała kiedyś.. chwilkę na fotki a Ty się zgodzić to cos wrzucę;)

pozdrawiam serdecznie:bye:

Jasne, ze się zgadzam, już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć tak dojrzały ogród.

Mój trawnik z tego samego powodu też nie nadaje się do pokazywania;)

Co do zdjęć u Marjelki jakoś nie kojarzę, a u Venuski nie bywam, te ilości stron mnie trochę zniechęcają...;)

Yuka -pozdrawiam :bye:

odpowiedziałam u Ciebie . ale nie wiem dlaczego mój post wylądowal dwie strony wcześniej a nie na końcu:sick:

Jeszcze coś innego napisałaś niż to powyżej?:rolleyes: Spróbuję poszukać:yes:

Pięknie u Ciebie :cool:

Przydreptałam zobaczyć czy to "już",ale widzę ,że jeszcze nie :D,więc nadal zaciskam kciukasy &&&&&

Buziole :hug:

Dzięki Oluś:hug:

Zaciskaj kciuki, proszę:yes:

Za najbliższą niedzielę (chociaż termin mam tydzień później, ale chcialabym teraz;))

Yuczko

trzymam kciukasy

i czekamy z nie cierpiwoscia na fotki malutkiego szkraba

u ciebie jak zwykle bajkowo :o:wiggle:

Karolka:hug:

Dzięki:D na zdjęcia zapraszam za tydzień (oj chciałabym, chciała....)