TAR 30.05.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ooo tez się nareszcie na cos zalapalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 No i ja wreszcie tez ...podziwiam figurkę :yes:sadzac po ilości bocianów to czy "aby na pewno' nie jest to ciąża mnoga?:lol2:kwitnąco wyglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 a CO DO OGRODU MAM PYTANIE,CZY POD KAMIENIAMI MASZ AGROWLÓKNINE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Miałam pisać o ogrodzie, ale nie!!! Yuczka pierwszy raz się załapałam na twoją fotkę No wyglądasz przepięknie, kwitnąco, a przede wszystkim jestem pod ogromnym wrażeniem twojej figury w 9 miesiącu ciązy szczuplutka filigranowa!!! wow! Martusia, dzięki:hug: Filigranowa, ta.... To chyba zasługa zdjęcia;) Dopiero teraz do Ciebie trafiłam.. i ta ostatnia fotka najpiękniejsza Ogród masz cudny... Będę zaglądać Witam Arnika Dzięki za kompliementa Zaglądaj, zapraszam serdecznie:hug: ooo tez się nareszcie na cos zalapalam No proszę To ja, na 2 tyg przed godziną zero:wiggle: No i ja wreszcie tez ...podziwiam figurkę :yes:sadzac po ilości bocianów to czy "aby na pewno' nie jest to ciąża mnoga?:lol2:kwitnąco wyglądasz... Dzięki Beatko Powiem Ci szczerze, że od początku zastanawiam się, czy na usg dobrze widzą, bo brzuch mam taki wieelki, jakby tam więcej niż jeden bobas byl;) i te bociany teraz znów zasiały niepokój:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 a CO DO OGRODU MAM PYTANIE,CZY POD KAMIENIAMI MASZ AGROWLÓKNINE? Tylko na ścieżce wzdłuż domu, tej z deseczkami:yes: i na opasce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 zycze wiec terminowego, pomyślnego i bezbolowego rozwiązania i czekam na jakas fotke usmiechnietej mamy i małego szczęśliwego bąbelka:hug:moze się znowu zalapie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 zycze wiec terminowego, pomyślnego i bezbolowego rozwiązania i czekam na jakas fotke usmiechnietej mamy i małego szczęśliwego bąbelka:hug:moze się znowu zalapie:rolleyes: Na pewno fotka się pojawi:yes: Za życzenia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2013 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 zanudzasz, zanudzasz .... dobrze, że choć żurawek mam więcej i większą leszczynę U mnie palibin też już długo siedzi a jakiś taki rzadki, nie to co u Ciebie i Alutka, u TAR przekwita, tutaj w pełni, u mnie się rozwija rododendrony obłędne i wzdycham do kamyczków, ciągle nie mogę się doczekać ... bu boćki wprawiły Cię w nie pokój ale jak każdy jedno by targał to raczej.... nie człowiekiem musiałabyś być trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.05.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 yuczka zachwycające widoki!!! trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 31.05.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Witam serdecznie po raz pierwszy:) mas cuuudoowny ogród.. przpiekny.. :jawdrop:nic więcej nie napiszę bo brak mi słów .. pozwolisz, że będę częściej zaglądać I PODZIWIAĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 zanudzasz, zanudzasz .... dobrze, że choć żurawek mam więcej i większą leszczynę U mnie palibin też już długo siedzi a jakiś taki rzadki, nie to co u Ciebie i Alutka, u TAR przekwita, tutaj w pełni, u mnie się rozwija rododendrony obłędne i wzdycham do kamyczków, ciągle nie mogę się doczekać ... bu boćki wprawiły Cię w nie pokój ale jak każdy jedno by targał to raczej.... nie człowiekiem musiałabyś być trzymam kciuki Gosiu Po pierwsze nie tylko żurawek masz więcej, bo Twoje hortensje:jawdrop: to moje niedoścignione marzenie:yes: A leszczyna, no widzisz, siedzi tyle samo czasu co palibin, a taka marna... Na usprawiedliwienie jej mam tylko to, że 2 lata rosła w jednym miejscu, a teraz drugi rok jest po przesadzeniu.. może w końcu ruszy:rolleyes: Mówisz żeby boćków nie traktować dosłownie;)? yuczka zachwycające widoki!!! trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie Dzięki Martusiu Szkoda, że te widoki można oglądać tylko przez zapłakane szyby:( Pogoda jest do bani:sick: Witam serdecznie po raz pierwszy:) mas cuuudoowny ogród.. przpiekny.. :jawdrop:nic więcej nie napiszę bo brak mi słów .. pozwolisz, że będę częściej zaglądać I PODZIWIAĆ. Witaj Fra Nie tylko pozwolę, ale serdecznie zapraszam:yes: Dziękuję za piękne słowa o moim ogrodzie:hug: Ty już mieszkasz? budujesz? ogród masz? czy planujesz? Sorki za te pytania na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Widzę, że jeszcze w domku.. To posiedzę cichutko i poczekam kciuki zaciskając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jeszcze, jeszcze:D Nie zamierzam jechać przed sobotą Muszę jeszcze z córcią na zakończenie roku do przedszkola iść w piątek;) a potem niech się dzieje co chce:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 05.06.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuka witam ponownie.. odpowiadając na Twoje pytania- nie buduję domu, już mieszkam (od 15 lat;) w swoim domu, tylko ciągle coś zmieniam , remontuję wrzucałam część kiedyś u Marjelki i Venuski.. ogród mam. tzn 15-letni busz i gąszcz.. trawnik z uwagi na psa nie nadaje się do pokazywania.. za to niektóre roślinki jeśli będę miała kiedyś.. chwilkę na fotki a Ty się zgodzić to cos wrzucę pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 05.06.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuka -pozdrawiam odpowiedziałam u Ciebie . ale nie wiem dlaczego mój post wylądowal dwie strony wcześniej a nie na końcu:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.06.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Pięknie u Ciebie Przydreptałam zobaczyć czy to "już",ale widzę ,że jeszcze nie ,więc nadal zaciskam kciukasy &&&&& Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuczko trzymam kciukasy i czekamy z nie cierpiwoscia na fotki malutkiego szkraba u ciebie jak zwykle bajkowo :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 05.06.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuczko, jak się masz? dzięki Tobie i Twoim zdjęciom ustaliłam, że ja też mam chyba palibina, nie znałam tej roślinki, kupiłam ją ze 3lata temu na wyprzedaży jako "no name" i tak ślicznie co roku kwitnie. aha i zapisuję się do castingu na na matkę muratorowo - chrzestną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 05.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hej yuczko, jakie przepiękne fotki:jawdrop: Co za feeria barw rododendronów:jawdrop: Kupiłam mojej mamie ostatnio odmianę Nova Zembla-widzę, że dobrze zrobiłam, bo jest cudny:cool: Palbina masz cudnego- ja planowałam takiego szczepionego na pniu, ale jeszcze nie znalazłam nigdzie w ogrodowych:( Nie wiem skąd jesteś ale na giełdzie kwiatowej w Tychach były piękne , wysokie na ok. 1,4 m jeśli dobrze pamiętam po 60 lub 80 zł. (O palibinach piszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuka witam ponownie.. odpowiadając na Twoje pytania- nie buduję domu, już mieszkam (od 15 lat;) w swoim domu, tylko ciągle coś zmieniam , remontuję wrzucałam część kiedyś u Marjelki i Venuski.. ogród mam. tzn 15-letni busz i gąszcz.. trawnik z uwagi na psa nie nadaje się do pokazywania.. za to niektóre roślinki jeśli będę miała kiedyś.. chwilkę na fotki a Ty się zgodzić to cos wrzucę pozdrawiam serdecznie:bye: Jasne, ze się zgadzam, już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć tak dojrzały ogród. Mój trawnik z tego samego powodu też nie nadaje się do pokazywania;) Co do zdjęć u Marjelki jakoś nie kojarzę, a u Venuski nie bywam, te ilości stron mnie trochę zniechęcają... Yuka -pozdrawiam odpowiedziałam u Ciebie . ale nie wiem dlaczego mój post wylądowal dwie strony wcześniej a nie na końcu:sick: Jeszcze coś innego napisałaś niż to powyżej? Spróbuję poszukać Pięknie u Ciebie Przydreptałam zobaczyć czy to "już",ale widzę ,że jeszcze nie ,więc nadal zaciskam kciukasy &&&&& Buziole Dzięki Oluś Zaciskaj kciuki, proszę Za najbliższą niedzielę (chociaż termin mam tydzień później, ale chcialabym teraz;)) Yuczko trzymam kciukasy i czekamy z nie cierpiwoscia na fotki malutkiego szkraba u ciebie jak zwykle bajkowo :wiggle: Karolka Dzięki:D na zdjęcia zapraszam za tydzień (oj chciałabym, chciała....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts